• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivas///58

Selam Millet! :teytey:
Ben her ne kadar istanbul dogumlu olsam da anne ve baba tarafim Sivas'li..ne yazik ki sadece iki kere gitmek nasip oldu benneyaptımki

ayrica biri madimak mi dedi..hmmm nefisss ozellikle pastirmali olursa :dance:

Kizlar size birsey söyleyeyimmi istersebniz yemek konusunu fazla kurcalamayalim derim.Cünkü aramizda hamisler olabilir söylediklerinize ülasamayan mesela ben gözümün önünde madimaklar,tursular gezmeye basladi haberiniz olsun vebali size

Evat canim yaklasik 7 aylik hamileyim .lütfen ulasamayacagim yemeklerden konusmayalim cok pis bogaz oldum reklamlari biule izleyemiyorum _he_he _Doguma kadar ne yapacagim sasiyorum .100 kilo olurum herhalde:)))

Ha buarada ben fanatik cimbomluyum hangisini tutacagimi sasirdim.ama hangisi yenerse yensin sevinecegim kesin .Hakeden ve sampiyon olacak olan kazansin Baskasina kaptirmayalim sampiyonlugu......

valla ben dun maci izlerken acaip gerildim..hem gs'liyim hem de sivasli..tamamen tarafsizdim bu durumda..ama diodum eger fener yenilirse, gs'de yenilsin ve sivasspor'un yolu acilsin..baktim fener yeniyor, direk gs'yi tuttum tabii sırnaşık şey

valla ben dun maci izlerken acaip gerildim..hem gs'liyim hem de sivasli..tamamen tarafsizdim bu durumda..ama diodum eger fener yenilirse, gs'de yenilsin ve sivasspor'un yolu acilsin..baktim fener yeniyor, direk gs'yi tuttum tabii sırnaşık şey

canım merhaba aramıza hoş geldin.süper pratik bi düşünceCADIARZU ama skor değiştikçe tüm sivas kahroldu.yani bittiğimiz andı canım ya.sivas bu maçı almayı haketmişti.neyse hayırlısı olsun diyelim.sevgiyle kal...a.s.

saol canim! a.s. insallah uefa'ya katiliriz artik ya o da cok guzel bisi sonucta...ve cidden sivasspor bu sezon muthis bi olaya imza atti..

babamin da dedigi gibi erkek adamin takimi nufus cuzdaninda yazar :roflol:

canım merhaba aramıza hoş geldin.süper pratik bi düşünce ama skor değiştikçe tüm sivas kahroldu.yani bittiğimiz andı canım ya.sivas bu maçı almayı haketmişti.neyse hayırlısı olsun diyelim.sevgiyle kal...a.s.

Kislar nerelerdesiniz yine kayip olmusunuz .....memleketten haberler verin biz gurbettekilere havasindan ,suyundan nerelerdesiniz bahari gördünüz geziyomusunuz canim vatanimi.Öpüyorum hepinizi sevgili hemsolarimALLAH A EMANET OLUN

Bayildim canim babanin düsüncasine süper yani hakli hepimizde yaziyor cok sükür.............NE MUTLU SIVASLIYIM DIYENI...............

Merhaba Arkadaşlar bende SİVAS lıyım. İlçesinden. 13 yıldır İSTANBUL da oturuyorum. Her yıl giderim memleketime. Çok severim. YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU SİVAS lıyım.

kızlar günaydın,tüm annelerin,anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.bir günümüz değil her günümüz sağlıkla,mutlulukla dolsun.hepinizi seviyorum.sevgiyle kalın...[ya bide sayfamızı aktifleştirelim hadi...]

Selam milletttt!!!
Anne olanlarin anneler gununu kutluyorum burdan!! bi GS'li olarak sampiyonluk guzeldi de..su bkj sivasspor olayina cok canim sIkILdI yaaa!!!

Back