- 15 Haziran 2010
- 442
- 0
tebrik ederim azrayagmur sağlıklı ve rahat bir hamilelik olsun inş
kızlar malum bugün hamiş olduğumu öğrendim saat 15:00 e kadar bilmiyordum içtim dahada içmem.:sinifsinif:
sağol humeyracım. Allah sanada sizlerede nasip etsin inşallahh :Saruboceq:
humeyra canım kendinden bahsetsene sende düşük yapmıştın neden oldu bilgin var mı ne kadar korundun ne zamandır düşünüyosunuz şimdi[/
ben evleneli temmuzda iki yıl olacak kpssye hazırlandım ilk yıl bebek istemedim
atandıktan sonra bebk istedim ada 10 hafta bende akldı sonra kalp atışlarını alamdık ve malum son 1 martta ayrıldık şimdiye kadarda korunduk ama şimdi istiyoruz eşimde bende kürtaj sonrası tahliller yapıldı sorun yok dedi doktor. ama ben yinede gebelikten önce doktora gidicem randevu aldık sonrasında bakalım ne olcak sende kendinden bahsedermisin
canım bende evleneli 3 yıl olacak ekimde bende 2.5 yıl dersanede çalıştım eşim memur olunca bebek düşünmeye başladık yani şubat sonunda 2. denemede oldu adet geçtikten 10 gün sonra düştü şuan korunuyoruz 3 ayın dolmasını bekliyoruz daha dpğrusu beklemicez ikinci adetimden sonra korunmayı bırakıcaz tabii bi aksilik olmazsa
bu arada bende kontrole gittim eşimde bi problem çıkmadı bende şuan enfeksiyon var bunun dışında pazartesi smear sonucunu alıcaz ona göre korunma süresinşi ayarlıcaz hayırlısı bakalım
canım huysuzoğlum bebeg melisax gnl06 sanırım regl olmuşlardı yanlış hatırlamıyorsam tabiii hamileliği şüpheli olan 2 gün gecikme yazan arkadaşımızda adet olmuştu onlarıda düzeltirsin canım
ok düzelteyim canım
içme canım içme çok zaralı bebişine kaydirigubbakcemile5
kızlar bende sigara içiyorum ama hamile kalırsam bırakırım muhakkak
canım bende evleneli 3 yıl olacak ekimde bende 2.5 yıl dersanede çalıştım eşim memur olunca bebek düşünmeye başladık yani şubat sonunda 2. denemede oldu adet geçtikten 10 gün sonra düştü şuan korunuyoruz 3 ayın dolmasını bekliyoruz daha dpğrusu beklemicez ikinci adetimden sonra korunmayı bırakıcaz tabii bi aksilik olmazsa
bu arada bende kontrole gittim eşimde bi problem çıkmadı bende şuan enfeksiyon var bunun dışında pazartesi smear sonucunu alıcaz ona göre korunma süresinşi ayarlıcaz hayırlısı bakalım
senin iki defamı oldu düşük yoksa benmi yanlış anladım canım
hamile olan arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza
senin iki defamı oldu düşük yoksa benmi yanlış anladım canım
yok canım tek düşük yaşadım Allah göstermesin ikinciyi kaldıramam herhalde demek istedim ki çalışmaya başladıktan sonraki ay yani 2. ay denemede kaldım hamiş
teşekkür edereim canım. darısı başınıza inşallah
yok canım tek düşük yaşadım Allah göstermesin ikinciyi kaldıramam herhalde demek istedim ki çalışmaya başladıktan sonraki ay yani 2. ay denemede kaldım hamiş
inş canım birdaha yaşamayız ben yeni bırakıcam korunmayı yaz gelsin istedim bakalım hayırlısı
aminnnn bakalım kız mı erkek mi aslında önemi yok ama sağlıklı olsunda tek ama yinede merak ediyo dimi insan
şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:
:Saruboceq: HAMıLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:
sevimsizim----------------????????
huysuzoğlum------------ ?????????
Selen208 ----------------- ????????
Bebeg---------------------- 13 HAZıRAN
ozgurgokdeniz58 ------ ????????
sweet_drop -------------- 17 HAZıRAN hihoyyyt
masallal---------------------18 HAZıRAN
minikk----------------------20 HAZıRAN
melisax---------------------21 haziran
gnl06 ----------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
supeci --------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
Melekzuzum------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
kmehtap ------------------22 haziran
leyuze ----------------------22 haziran
dejavu_one--------------24 HAZıRAN
tırtılkurabiye --------------26 HAZıRAN hihoyyyt
melisa87---------------- --28 HAZıRAN hihoyyyt
tenz---------------------28 HAZıRAN
Love-honey-----------------29 HAZıRAN hihoyyyt
meleğim_yildiz---------- --3 TEMMUZ hihoyyyt
humeyraa------------------------------7 TEMMUZ
Sbr ---------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
carmenn---------------------15 TEMMUZ
bsbirkin------------------------20 TEMMUZ
bilmiyorumkismile HAMıLELıĞı ŞÜPELı OLANLAR bilmiyorumkismile
as108760 ----------------- ???????
HAMıLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK ıÇıN BEKLEYENLER hihoyyyt
efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
jbys--------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt
:CüvCüv: BEN ARTIK HAMıLEYıM DıYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS ıLK HAMıŞıMıZZZZZZ TEBRıKLERRR :dance: :dance:
ceylinaz ------------------- 10 MAYIS ıLK SÜPRıZıMıZ TEBRıKLERR :dance: :dance:
azrayağmur--------------------18 HAZıRAN ıLK ÜÇE GıREN SÜPRıZıMıZ TEBRıKLER
bitanem16--------------------18 HAZıRAN ÇıFT SÜPRıZıMıZ TEBRıKLERRR
inş canım birdaha yaşamayız ben yeni bırakıcam korunmayı yaz gelsin istedim bakalım hayırlısı
bırak hemen zaten olayım diyene kadar birazda öyle zaman geçer
aminnnn bakalım kız mı erkek mi aslında önemi yok ama sağlıklı olsunda tek ama yinede merak ediyo dimi insan