Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

insallah senin de positivdir canim cok heyecanliyim hala ögreneli 1 bucuk saat oldu

tahminim 3 yada 4 haftaliktir daha fazla olamaz

kan testi yaptırda bari kaç haftalık olduğunu öğren canım...çok güzel bir heyecan bu sağlıkla bebeğini kucağına almakta nasip olsun inşallah :CüvCüv:

kızlar ne güzel ya inşallah benden vardır bişeler sizi tebrik ediyorum allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

bitanem16 gözün aydın Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin senin ilk denemen miydi??

canım hiiiiiççççç üzülme bi daha ki sefere olur yerimseniben melisa güncelliyordu ama o işe başladı o yüzden pek ilgilenemiyor canım şimdilik efnanim güncelliyor :hulya:

cnm benim bende bu sabah adet oldum,üzgünüm o yüzden pekte girmek istemiyorum,suphecide hiç girmiyo sanırım onun durumu ne acaba.olumunekankayizsmile

kızlar canım sıkılıyor çok yaaa bu arada aranızda bebek isteyipte sigara içen var mı arkadaşlar

cnm benim bende bu sabah adet oldum,üzgünüm o yüzden pekte girmek istemiyorum,suphecide hiç girmiyo sanırım onun durumu ne acaba.olumunekankayizsmile

hakkaten hiç girmedi o acaba test yaptı pozitif çıktı da ondan mı girmedi ailesiyle paylaşıyordur mutluluğunu belki hihoyyyt

dejavu ne haber bi gelişme vardı kaç gün kaldı sende geri sayıma?

canımcığım normalde 6 gün var tahmini reglime ama şöle birşey var size dormak istiyorum genelde yumurtlama olacağımız regliden 14 gün geriye sayılarak bulunuyor ben tam 14. günümde yumurtladım dr gittim çünkü biliyorum o zaman 28. günde regli olmam lazım bu ay... O yüzden pazartesiye denk geliyor salı çarşamba mı yapsam yoksa perşembeyi geçen reglimi mi beklesem bilemiyorum ne kadar geç yapsak o kadar net çıkar bekleyebilirsem perşembe yada cuma yapacağım haber veririm...

kendini nasıl hissediyorsun canım belirti var mı :CüvCüv:

benim son adet tarihim 11 haziran yaniçok yeni

hümeyra canım bundan sonra beklenen adet tarihini yaz ekleyim bak bu liste bayaaa uğurlu

yok cnm ben adet oldum bugunn( zaten 3 gün önce dr.a gittim ben orda öğrendim hamile olmadığımı 3gündür de girmiyordumm...

sıkma canıcanını bir sonraki aya inşallah yeni adet tarihini yaz düzelteyim canım

kizlar ben 120 sayfalara yazmistim bugün sonuc cikacak diye ve cok mutluyum

HAMILEYIM

allahim icim icime sigmiyor

oyyy kızlar bugün bayaa halay çektik valla müthiş haberler varr hadi bakalım Rabbim bereketimizi arttırsın şimdi listede adını görürsün canımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…