Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar ben 120 sayfalara yazmistim bugün sonuc cikacak diye ve cok mutluyum
HAMILEYIM
allahim icim icime sigmiyor
canım ben kullanmıyorum umarım sende bırakmışındır kullanıyosan bebek için dimi??
herkese selam arkadaslar
yüz küsür sayfanin hepsini okumadim, ama dogru sayfada oldugumu anladim.
ben kisaca kendimden bahsedeyim:
25 yasindayim 16 yasinda severek evlendim. esim suan 33 yasinda.
biz 1 senedir hatta nerdeyse 1 bucuk senedir bebek icin ugrasiyoruz. bir kac asama yapildi, bende yumurtlama olmuyormus, ve bu yüzden 2 hafta boyunca gonal f adinda ilac yagni igne vurdum karnima, sonra neyse zor bela sol tarafimda yumurtlama oldu sonra baska bir tane igne vurdum bir seferlik ve ertesi günü iliskiye girmemiz gerkti aksam olmasi lazim dedi doktor neyse hepsini yaptik, ve yarin doktor da randevum var kan testi icin daha regl olmadim ama 4-5 gündür isaretleri var. ve benim gögsüm adet olmama yakin hic agrimazdi bu sefer aciyorlar, bazen el deymiyor bazen normal, bende anlamadim, acaba bebekmi varki kafayi yemek üzereyim. daha demin doktora tekrar actim eger en gec saat 12 kadar kan aldirmaya gidersem saat 16 gibi sonuc cikar dediler. ay cok heyecanliyim. herhan adet olucam diyede cok korkuyorum, allahim saatlerde gecmek bilmiyor. beni rahatlatin birazcik arkadaslar destek olun bana, esimde yarin kan aldirmaya gidecegimi unuttu hic demiyorum ona, yarin pazara gitcem deyip erkenden cikcam evden.
ay cenem düstü resmen. ama anlayin beni arkadaslar aklim hep bu meselede yarin olmuyor bir türlü benide ancak siz anlarsiniz.
hamile kalmadan önce bırakmıştım bebek istiyoruz diye gerçi eşimde içiyor günde 2paket falan :1no2: sonra bebeğimin kalp atışının durduğu öğrendim doktorun odasından bahçeye çıkardı eşim beni hava alıyım diye ağlıyordum çok sigara istedim eşimden tekrar başladım başlamasaydım iyiydi ama o an sanki acımı geçirecekti o geçirmedi tabii :gitme: neyse öyle işte hala içiyorum ama hamile kalınca içmemeyi düşünüyorum tabii
benim sonraki adet tarihim 7 temmuz bakalım ne olacak
şimdi listemizin ilk sırasında sevimsizim var bakalım hayırlısı olsun :lepi:
:Saruboceq: HAMıLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:
sevimsizim----------------????????
huysuzoğlum------------ ?????????
Selen208 ----------------- ????????
Bebeg---------------------- ????????
ozgurgokdeniz58 ------ ????????
sweet_drop -------------- 17 HAZıRAN hihoyyyt
masallal---------------------18 HAZıRAN
melisax---------------------21 haziran
gnl06 ----------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
supeci --------------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
Melekzuzum------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
kmehtap ------------------22 haziran
leyuze ----------------------22 haziran
dejavu_one--------------24 HAZıRAN
tırtılkurabiye --------------26 HAZıRAN hihoyyyt
melisa87---------------- --28 HAZıRAN hihoyyyt
tenz---------------------28 HAZıRAN
Love-honey-----------------29 HAZıRAN hihoyyyt
meleğim_yildiz---------- --3 TEMMUZ hihoyyyt
humeyraa------------------------------7 TEMMUZ
Sbr ---------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
carmenn---------------------15 TEMMUZ
bsbirkin------------------------20 TEMMUZ
bilmiyorumkismile HAMıLELıĞı ŞÜPELı OLANLAR bilmiyorumkismile
as108760 ----------------- GECıKME 2 GÜN hihoyyyt
HAMıLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK ıÇıN BEKLEYENLER hihoyyyt
efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
jbys--------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt
:CüvCüv: BEN ARTIK HAMıLEYıM DıYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS ıLK HAMıŞıMıZZZZZZ TEBRıKLERRR :dance: :dance:
ceylinaz ------------------- 10 MAYIS ıLK SÜPRıZıMıZ TEBRıKLERR :dance: :dance:
azrayağmur--------------------18 HAZıRAN ıLK ÜÇE GıREN SÜPRıZıMıZ TEBRıKLER
bitanem16--------------------18 HAZıRAN ÇıFT SÜPRıZıMıZ TEBRıKLERRR
tamam canım ekliyorum senideee
biliosun ki yumurta ve spermin sağlıklı olabilmesi için zararlı dış etkenlerinde olmaması gerek benim eşimde 2 paket içiyo bebişimi duyunca yanımda içmez olmuştu ama şimdilerde hep içiyo yanii içmesemde pasif olarak bende içiyorum
kızlar canım sıkılıyor çok yaaa bu arada aranızda bebek isteyipte sigara içen var mı arkadaşlar
bende gecen sene hamile olduğumu öğrendiğim an paketi çöpe attım. bebeğimi kaybettiğim gün yeniden başladım
bende gecen sene hamile olduğumu öğrendiğim an paketi çöpe attım. bebeğimi kaybettiğim gün yeniden başladım
aynıyız desene şimdi içmiyorsun ama demi lmaz:
peki şimdi bıraktın dimi???
sbr canım listenin başındaki arkadaşlarsan haberin varmı tarihleri değişti mi yoksa hamiş mi oldular
humeyra canım kendinden bahsetsene sende düşük yapmıştın neden oldu bilgin var mı ne kadar korundun ne zamandır düşünüyosunuz şimdi[/
ben evleneli temmuzda iki yıl olacak kpssye hazırlandım ilk yıl bebek istemedim
atandıktan sonra bebk istedim ada 10 hafta bende akldı sonra kalp atışlarını alamdık ve malum son 1 martta ayrıldık şimdiye kadarda korunduk ama şimdi istiyoruz eşimde bende kürtaj sonrası tahliller yapıldı sorun yok dedi doktor. ama ben yinede gebelikten önce doktora gidicem randevu aldık sonrasında bakalım ne olcak sende kendinden bahsedermisin
kızlar malum bugün hamiş olduğumu öğrendim saat 15:00 e kadar bilmiyordum içtim dahada içmem.:sinifsinif: