canım inan bana hala kendimde değilim. nezaman bebeğimin kalbi atar nezaman doktorum herşey normal der ozaman sevinç çığlıkları atıcam. şuanda hergün terliyen ben üşüyorum hırkam üzerimde oturuyorum. bugün çok tuhafım kendimi anlayamıyorum :uhm:
sbr canım listeyi düzeltim kendimce bak
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık a.s.
ay kızlar bi an önce yarın olsaydı iki sonuç bekliyoruz
bir an önce temmuz ayı gelseeeeeeeeeeee şimdiden stres oldum valla yaaaaa eyvahedigeldismile
valla keyfini çıkar derim eşinin haberi var mı???
bırak hemen zaten olayım diyene kadar birazda öyle zaman geçer
zaten bu son adetim demiştim kendi kendime zaten kürtaj sonarsı 4. adet oldu bu kadar ara yeter kaydirigubbakcemile3
haberi var canım. kan testi yapana kadar çok umutlanmak istemiyoruz. :bbo:
zaten bu son adetim demiştim kendi kendime zaten kürtaj sonarsı 4. adet oldu bu kadar ara yeter kaydirigubbakcemile3
evet canım bayaa ara vermişsin artık çalışma zamanı hadi bakalım yumurtlamayı iyice hesapla ilk seferde gooooolllllll atalkisalkisalkis
bu akşam yapıcaktınız dimi kan testini??
bizim forumdaki doktora söyledim kan testi yaptırmaya gidicem dedim. hayır bekle pazar günü regli gününde git dedi. napıyım gidemedim bende :gitme::gitme:
bizim forumdaki doktora söyledim kan testi yaptırmaya gidicem dedim. hayır bekle pazar günü regli gününde git dedi. napıyım gidemedim bende :gitme::gitme:
evt doktorlar önermiyo çünkü bebek adet gününe kadar tutunamazsa normal adetle kanla dışarı atılıyomuş ama senin idrarda çıktığına göre atılmaz bence
evet canım idrarda çıktığı zaman dışarı atılmazmış. ay valla gidip öğrenmek istiyorum dur dur ben yarın akşam giderim. bugünü geçirdim ama yarın hastanedeyim