Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım inan bana hala kendimde değilim. nezaman bebeğimin kalbi atar nezaman doktorum herşey normal der ozaman sevinç çığlıkları atıcam. şuanda hergün terliyen ben üşüyorum hırkam üzerimde oturuyorum. bugün çok tuhafım kendimi anlayamıyorum :uhm:

valla keyfini çıkar derim eşinin haberi var mı???

ceylinaz manikk kızlar sizdende hiç ses yok nasılsınız bebişler nasıllar gördünüz mü bebişleri keseyi falan

bizim forumdaki doktora söyledim kan testi yaptırmaya gidicem dedim. hayır bekle pazar günü regli gününde git dedi. napıyım gidemedim bende :gitme::gitme:

evt doktorlar önermiyo çünkü bebek adet gününe kadar tutunamazsa normal adetle kanla dışarı atılıyomuş ama senin idrarda çıktığına göre atılmaz bence

bizim forumdaki doktora söyledim kan testi yaptırmaya gidicem dedim. hayır bekle pazar günü regli gününde git dedi. napıyım gidemedim bende :gitme::gitme:

canım doktora yazdın mı ilki düşük diye genelde düşük veya tüp aşılama gibi bebklerin takibi için kan testine yok demiyolar

evt doktorlar önermiyo çünkü bebek adet gününe kadar tutunamazsa normal adetle kanla dışarı atılıyomuş ama senin idrarda çıktığına göre atılmaz bence

evet canım idrarda çıktığı zaman dışarı atılmazmış. ay valla gidip öğrenmek istiyorum dur dur ben yarın akşam giderim. bugünü geçirdim ama yarın hastanedeyim

evet canım idrarda çıktığı zaman dışarı atılmazmış. ay valla gidip öğrenmek istiyorum dur dur ben yarın akşam giderim. bugünü geçirdim ama yarın hastanedeyim

he valla bizde çatlamayalım o zaman kadar hem sende hemen öğren eğer zaten varsa bugünde vardır yarında sonuç değişmez sadece erken öğrendiğin yanına kar kalır

X