Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım ben kullanmıyorum umarım sende bırakmışındır kullanıyosan bebek için dimi??

hamile kalmadan önce bırakmıştım bebek istiyoruz diye gerçi eşimde içiyor günde 2paket falan :1no2: sonra bebeğimin kalp atışının durduğu öğrendim doktorun odasından bahçeye çıkardı eşim beni hava alıyım diye ağlıyordum çok sigara istedim eşimden tekrar başladım başlamasaydım iyiydi ama o an sanki acımı geçirecekti o geçirmedi tabii :gitme: neyse öyle işte hala içiyorum ama hamile kalınca içmemeyi düşünüyorum tabii

kızlar bitanem16 nın aramıza katılması

biliosun ki yumurta ve spermin sağlıklı olabilmesi için zararlı dış etkenlerinde olmaması gerek benim eşimde 2 paket içiyo bebişimi duyunca yanımda içmez olmuştu ama şimdilerde hep içiyo yanii içmesemde pasif olarak bende içiyorum

Son düzenleme:

evet canım benim eşimde hamileyken içmiyordu evde zaten sağlık ocağında ebede eşin yanında sigara içiyorsa ceza alır demişti 1-2 kere uyarıyorlarmış ısrarla yanında içerse sağlık bakanlığından ceza alıyormuş keşke bırakabilsek ikimizde eşimlede konuşuyorum bunu tamam bırakalım diyor ama orda kalıyor işte

sbr canım listenin başındaki arkadaşlarsan haberin varmı tarihleri değişti mi yoksa hamiş mi oldular

humeyra canım kendinden bahsetsene sende düşük yapmıştın neden oldu bilgin var mı ne kadar korundun ne zamandır düşünüyosunuz şimdi

sbr canım listenin başındaki arkadaşlarsan haberin varmı tarihleri değişti mi yoksa hamiş mi oldular

canım huysuzoğlum bebeg melisax gnl06 sanırım regl olmuşlardı yanlış hatırlamıyorsam tabiii hamileliği şüpheli olan 2 gün gecikme yazan arkadaşımızda adet olmuştu onlarıda düzeltirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…