Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım doktora yazdın mı ilki düşük diye genelde düşük veya tüp aşılama gibi bebklerin takibi için kan testine yok demiyolar

yok canım benim zaten özel doktorum var. oda bekle son regl ye kadar diyor. bunlar öyle bir hipokrat yemini etmişlerki gram kadar ümit vermiyorlar kaydirigubbakcemile3

yok canım benim zaten özel doktorum var. oda bekle son regl ye kadar diyor. bunlar öyle bir hipokrat yemini etmişlerki gram kadar ümit vermiyorlar kaydirigubbakcemile3

onlarda sonradan hayal kırıklığı olmasın diye böyle yapıyolardır eminim aksi olursa diye

bakalaım masal sabah yazacak durumunu merak basıyo beni bide seninki netleşsin bakalım azra

canım ilk testimde tek çizgiydi ama erkenmi yaptım bilemiyorum hala adet olmadım

canım bende 3 gün önce yaptım tek çizgiydi. bugün yaptım çift (birisi silik biraz) adetime 2 gün kaldı. sende tekrar yap bakalım. hissediyorsan vardır birşeyler

hanıımlaaar merhabaa bende aranıza yeni katılanlardanım,
2 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz. şubattan beri deniyoruz ama hala sonuç yok bu ay inş. oluur beklemesi çok zoor:Saruboceq: __ haziran 20

2 yıllık evliyim ve artık bebek istiyoruz. şubattan beri deniyoruz ama hala sonuç yok bu ay inş. oluur beklemesi çok zoor:Saruboceq: __ haziran 20

hoşgeldin canımmmm 20sine az kaldı canım inşallah hamilesindr:Saruboceq: bu arada benimde annem balıkesirli sen neresindensin canım

Hoşgeldin canım... İnşallah bu site sana uğurlu gelir

hoşgeldin inş bu ay olur:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…