Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

yonca ceylin adet belirtisinin dışında eğer belirtiler erken başladıysa gaz sıkıntınız varsa mide yanması ağızdan acı su gelmesi halsizlik uyku hali varsa kesin bebek var demek hemen hemen herkes bunları yaşıyo hamilelikte adet abelirtilerinden en farklı belirtiler bunlar

canımcım ağzından bal damlıyor bende 1 hafta 10 gündür gaz sıkıntısı var adetime yakın bende hiç belirti olmaz kiii sadece bu ay bu belirtiler var ayy yaşasınnn

kızlar yaaaa hemen olsaydı bebişlerimiz dimi benim düşüümde o kadar sabısızlanmıştım ki hamile olduğumu öğrendinten sonra hep 9 ay geçer mi yaa dedim durdum geçmeden gitti canım bebeğim ama var ondad bi hayırr nolur dua edelim bende ilk denemede tutsunda bebşimle gideyim kutsal topraklara

hemşerim hoşgeldin nasıldı gayserim?biliypmusun ben hamileyim..Rabbim sizede nasip etsin inşallahhhhhhh

benin benim canımmm.... nezaman sormuşlar valla görmedim. kızlar kusura bakmayın sersem gibiyim ne yazılanı görüyorum ne cevap doğru düzgün yazıyorum

bayaa oldu sana sormuşlardıı çok tatlısın bebişinde senin gibi olur inşallah

canımcım ağzından bal damlıyor bende 1 hafta 10 gündür gaz sıkıntısı var adetime yakın bende hiç belirti olmaz kiii sadece bu ay bu belirtiler var ayy yaşasınnn

sevin kız valla keyfini yaşa kesin hamişsin o zman gözün aydın demek geldi içimden gözün aydınnn

hemşerim hoşgeldin nasıldı gayserim?biliypmusun ben hamileyim..Rabbim sizede nasip etsin inşallahhhhhhh

Allaaaaahhhhhhh çok sevindim vallaaaaaaaaaa gözün ve gözümüz aydın çok sevindim adınaaaa canımmm yaaa hadi bakalım sayenizde ümidimiz artıyooo inşallah darısı tüm isteyenlerin başına canımm ilk denemede tuttu dimi yanlış hatırlamıyosam sende belirtiler yaşadın mı?

evet canım Allah razı olsun valla
beinmde düşük yaptığım bebişte adet günümde acayip bulantım vardı ve hatta arabayla dolaşırken dakika başı arabayı durdurtup çıkarmıştım anladım sşimdi sebebinii o halde ne güzel bi olay aslında dimi

evet canım o yüzden Allaha şükrediyorum. bebeğim sağlıkla doğdunda ben hergün mide bulantısına razıyım

azraaaa kıs senin yerine bende heyecanlanıyorumm acaba kız mı irkek mi ne güzel duygularr yaaa valla çok heyecan verici

azraaaa kıs senin yerine bende heyecanlanıyorumm acaba kız mı irkek mi ne güzel duygularr yaaa valla çok heyecan verici

canım benim valla derler ya ..ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur atlıyı. ben hep turşu falan yiyorum tatlısız yapamayan ben şimdi ağzıma sürmüyorum. nutellayı yemek kaşığıyla yerdim şimdi kokusunu bile hissetmek istemiyorum. bu demek oluyor ki bebeğim kız galiba:emir_bebek: sağlıklı olsunda şaka bir yana :Saruboceq:

bayaa oldu sana sormuşlardıı çok tatlısın bebişinde senin gibi olur inşallah

sağol canım benim.Bbende diyorum inşallah bebeğim bana benzer :emir_bebek: ben sizi göremiyorum ama :1ninca:

evet ben sır dolu bi insanımmm dermişimm aslında koymak hiç aklıma gelmedi anlatayım kendimi minyon tipliyim tesettürlüyümm 48 kil0m 158 boyum

Allaaaaahhhhhhh çok sevindim vallaaaaaaaaaa gözün ve gözümüz aydın çok sevindim adınaaaa canımmm yaaa hadi bakalım sayenizde ümidimiz artıyooo inşallah darısı tüm isteyenlerin başına canımm ilk denemede tuttu dimi yanlış hatırlamıyosam sende belirtiler yaşadın mı?[/QUOTE]

evet canım ilk denemede tuttu pko e rağmen doğum kontrol hapını yeni bırakmış olmama rağmen oldu hala şoktayımm..adetten 15 gün öncesinden belirtiler başlamıştı.mide bulantısı üşütmüş gibi gaz vardı çok fazla.yorgunluk..ama kesin psikolojiktir dedik adetten 5gün önce idrar testi yaptım çıkması adetten 1 gün sonra çıktı.

kız efnan sen yokken çok sessizdi buralar geldin yine hepimizin çenesi açılıdı
ne güzelllll kaydirigubbakcemile3

canım benim valla derler ya ..ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur atlıyı. ben hep turşu falan yiyorum tatlısız yapamayan ben şimdi ağzıma sürmüyorum. nutellayı yemek kaşığıyla yerdim şimdi kokusunu bile hissetmek istemiyorum. bu demek oluyor ki bebeğim kız galiba:emir_bebek: sağlıklı olsunda şaka bir yana :Saruboceq:

ahh biz anneler hep gönlümüz kızdan yanaa ama tabiki en hayırlısı sağlıklı ve hayırlı olması gerisi önemli değil

yonca ceylin adet belirtisinin dışında eğer belirtiler erken başladıysa gaz sıkıntınız varsa mide yanması ağızdan acı su gelmesi halsizlik uyku hali varsa kesin bebek var demek hemen hemen herkes bunları yaşıyo hamilelikte adet abelirtilerinden en farklı belirtiler bunlar

hakkaten süpersin bende var bu belirtiler ama nerdeyse 3 haftadır hem test negatif diyo güvenmesemmi o teste

kız efnan sen yokken çok sessizdi buralar geldin yine hepimizin çenesi açılıdı
ne güzelllll kaydirigubbakcemile3

hehehe valla svindimm elimden gelse 24 saat burda kalacam valla ama malesef misafir geliyoo ha biree dün sabah indim otobüsten geldim eve yarım saat sonra zilim çaldı misafir yatılı hemde sabah onları gönderdim akşamada eşimin dayısını daver edicez ben kayderideyken aramışlar gelmemi bekliyolar cağıralımda kaygısı gitsin diyorum

Allaaaaahhhhhhh çok sevindim vallaaaaaaaaaa gözün ve gözümüz aydın çok sevindim adınaaaa canımmm yaaa hadi bakalım sayenizde ümidimiz artıyooo inşallah darısı tüm isteyenlerin başına canımm ilk denemede tuttu dimi yanlış hatırlamıyosam sende belirtiler yaşadın mı?

evet canım ilk denemede tuttu pko e rağmen doğum kontrol hapını yeni bırakmış olmama rağmen oldu hala şoktayımm..adetten 15 gün öncesinden belirtiler başlamıştı.mide bulantısı üşütmüş gibi gaz vardı çok fazla.yorgunluk..ama kesin psikolojiktir dedik adetten 5gün önce idrar testi yaptım çıkması adetten 1 gün sonra çıktı.[/QUOTE]

helaaall sana ŞÜKĞÜR YARADANIMIZA iyiki varsın iyiki yanımızdasınn pkolu arkadaşlara ve dk hapı kullananlara ümit oldun ayrıca buna rağman ilk denemde tutma konusunda hepimize umut oldun

canlarım .....arkadaşım geliyormuş hemen çay koymaya gidiyorum. biraz ortalığıda toparlayayım. ben o gidince gelirim. siz yazın kaldığım yerden devam ederim olumunekankayizsmile

hakkaten süpersin bende var bu belirtiler ama nerdeyse 3 haftadır hem test negatif diyo güvenmesemmi o teste

canım bende çok gaz sıkıntısı çektim..ayy çok kötü tutamıyo bazen insan kendinikaydirigubbakcemile3 15 gün sonra öğrendim ki bebiş var halada gazım var karnım şiş..belirti olabilir benimde testte çıkmamıştı hemen adet günün ne zamandı

teste bakma sen adet gününde yap o zman çıkar kesinn aklında olsun çok çok hafifte olsa yani mikraoskoptan bakınca görülecek kadar hafifte olsa gebelik var demek inşallah hayırlı haberlerini verirsin bize

boyumuz aynı ama kilomuz hayırrrrrr:gitme: ben evlendiğimde 47 kiloydum şimdi 56 yım moralim bozuldu ve daha da alıcam offff senağlama

ayyy ne güzel kıs olsıun bak bende tek hamiş kalayımda kilom alayımm takma sen kafayııı ne güzel işte zaten bundan sonra alıcan kilolar bebeğe sana değil doğumdan sonra tekrar formuna dönersin

X