Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canlarım .....arkadaşım geliyormuş hemen çay koymaya gidiyorum. biraz ortalığıda toparlayayım. ben o gidince gelirim. siz yazın kaldığım yerden devam ederim olumunekankayizsmile

kolay gelsin yorma kendini arkadaşın gelsin kendi çayını kendi yapsınnn :))))))

ebruu canım kayseriye gittim geldim canım çıktı 13 saatte gittim yaa yollar bitmek bilmedi otobüsle gitmiştim gelirkende 11 saat ekprsse bindim aklında olsun sen gidersen ekprese binn bide artık hamişsin dikkat et gidene kadar oturduğum yerler pişik oldu resmen haa kayseri bildiğin gib bi değişiklik yokk herşey bıraktığımız gibi yanii

benim 10 yada 12 tam tutmuyor her zaman ben bu ay ilaç tedavisi başladım kasık ağrılarını gazı ona bağlıyordum inşallah bebek vardır

canım şimdi amasyadayım..ağustosta taşınıyorum istanbula napcam bilmiyorum uçaktanda korkuyorum basınç zarar verirmi acaba ?

efnanim istanbul ve kayseride gittiğin bi doktor var mı ? tavsiye edebileceğin

canıımm kayseride hüma hastanesinde arzu yürci diye bi doktor vardı o bayaa iyiii sanırım 1 kere gittim bayaa hastası var tutuluyo ablamda onda doğum yaptı ,
istanbulda sultançiftliğinde medikal park hastanesinde tuba becerik diye bi doktora gidiyorum ama aman aman memnun değilim ii biri sakin ama ben sormadan cevap vermiyo kendi kendine yorum yapmıyo ama medikal parkta hadiye bi doktor varmış bana onu tavsiye etmişlerdi kaının çok hastası vardı beninde zamanım yoktu ona gidemedim tubaya gittim onunla başlayınca onunla devam ettim ama bundan sonra devam etmem sanırım düşükten sonra illa 3ay ara ver dedi ben 2 ay verdin dün çalışmalara başladm öğrenirse kızar dşiye korkumdan gitmem bundan sonra sanırıım eve yakın bayrampaşa özel var oraya giderim ,
medikal parkta muane 23 civarı testlerde 25 civarı

benim 10 yada 12 tam tutmuyor her zaman ben bu ay ilaç tedavisi başladım kasık ağrılarını gazı ona bağlıyordum inşallah bebek vardır

canım size umut olmak için buradayım 5 yıldır pko tedavisi görüyorum doktorlar çocuğunun olma ihtimali çok düşük dedi ve ben çok bunalimlar yaşadım sevdiğim adamdan vazgeçmeyi bile düşündüm..ama ilk ay yani haziranda hamile kaldım..lütfen ümidini kesme kardeş dua et bool bool başka elimizden bişi gelmiyo

canım şimdi amasyadayım..ağustosta taşınıyorum istanbula napcam bilmiyorum uçaktanda korkuyorum basınç zarar verirmi acaba ?

eğer düşük riski yoksa bişi olmaz bence çok basınç olmaz zaten uçakta ama sen yinede doktora git ve sor muayene ol ve doktor yapsın yorumu bence hem o zmana zaten bebişi görmeye gidersin hemde sorarsın benim ablama 4 aylık hamileyken kayseriden uçakla bana geldi çok şükür şimdi turp gibi sorun olmaz bence ama otobüste çok yorulursun hamile olmadığım halde daanamadım bida gelmem diyerek döndüm evime

canım doktora gidiosun.doktor sana uçağa binmesinde sakınca yoktur die bi rapor verio.benim görümceme vermişti.

canım bildiğim kadarıyla uçak kadınların rahim bölgesine basınç yapıyor ve hamileliğin başlangıcında tehlikeli olabilir ama yanılıyorda ola bilirim bi nette araştır yada bi doktora sor istersen

inş.canım sende bebişinle umreye gidersin.rahat rahat gidip gelirsiniz inş.haftaya kayserideyim o zaman doktora gitcem durum ne bilmiyorum daha evi toplucam gurbette olmak çok zor yaaaa herşeyi tek başına yapmak zorundasın

little angel vcanım beklenmeye adet tarihin listede 28 haziran durmun ne bebk var mı?

inş.canım sende bebişinle umreye gidersin.rahat rahat gidip gelirsiniz inş.haftaya kayserideyim o zaman doktora gitcem durum ne bilmiyorum daha evi toplucam gurbette olmak çok zor yaaaa herşeyi tek başına yapmak zorundasın

canım artık kendine dikkat etmen gereken zamandasın özellikle ilk 3 ay çok önemli bence yakınıngelsin tek başına tapılacak işler değil yada şirketle anlaş artık biliosun evi tamamen kendileri toplayan ve seren şirketler var maddi imlkanın varsa öyle yap yazıksana ve beişine

Canım sendemi ilaç kullandın hangi ilacı kullandın?Kasık agrısı bendede var ama gaz yok adete 3 gün kalmış ama hala bi belirti yok hamilelikle ilgiliklava:

daha doktora gidemedimki kardeş köyde gibiyim sanki evet en mantıklısı ona sormak

canım saten gitsende kese falan görünmz sanırım kalp atışı duyulmaz ama sen sormak için mutlaka git bak raor falan da alınabiliniyomuş ablam 4 aylık hamileydi belki o yüzden gerek görülmemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…