mehtapcım ben anlamadım bu saç meselesini ara ara gelip gittim ya fransız kaldım banada anlatsanıza
anladım kızlar basketbol falan oynamıyorum tşk ederim
Burdayım canım arkadaŞım nİye kÜs olalım lİsteyİ dÜzenlİyodum bİde bİ yandan kahvaltı yapıyorum anca yetİŞİyorum kızlar ya
evhannnn hiç sesin çıkmıyo cnm noldu gerçekten keyfinmi yok bak kaçtır isminle yazı yolluyorum hiç ses yok yani hakkaten küstünmü noldu cnm.
kmehtapcım senin kırmızılar dan nebar varmı gelen,inş gelmezde bebişini yollamıştır sana:)))
bencede dikkat et canım geçenlerde yine yabancı sitelerde gezinirken okudum bi çok kadın adeti gecikmesede hamile oluyormuş ama bebek tutunamıyormuş adetle bir düşüyormuş çok hassas yani
bide benim arkadaşım hamileyken 2.ayında beraberdik oturuyorduk bi yukarıya uzandı vitrinden bişe alıp bakmaya akşam sancıdan duramamış dr. bebek düştü demiş bitek uzanma ile düşünsenize
herkeste olacak diye bişe yok tabi kimi insanda okadar düşürmeye uğraşır bebek istemediği için ama bebiş inatla tutunur
tmm cnm anladım şimdi afiyet olsun löp löp et olsun cnmkaydirigubbakcemile3
evet evhancım bende açtığımda kimseyi göremedim geri çıktım napiym,bazen hepbirlikte oluyoruz,bazende 1 kişi bile olmuyo seni açık görseydim bırakırmıydım cicimm,bak kaçtır denk gelemiyoruz seninle..
kızzlar benim yine çıkmam lazım şu temizliğimi bitirmem lazım eşimde erken gelicek bugün,belki çocukları çıkartırız dışarı...