Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar ben geldim günaydıııııın şekerler nasılsınız bakalım şimdi denize gidicem bir bakıyım dedim gitmeden dün saçımı mehtabın 3. resmindeki gibi yaptırdım şahane oldu kızlar düğünde de çok eğlendik neyse sonra fırsat bulursam yine girerim

çok sevindim canım eminim yakışmıştır kuaförün ve düğündekilerde beğenmiştir inşallah

ayyy canım bunlar hamilelik belirtileri hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum

ayy inşallah canım benim ama dün hastanede hamile bir bayan çok erken bu belirtiler için demişti 2 . ayda başlıyor demişti de kafam karıştı yanii sende var mı belirti falan inş hamileyizdir canım

canım sperm 2gün canlı kalıyor vücudunda yani tutmuş olabilir ayyy ne güzel ya inşallah

birşey soracaktım sperm en uzun ne kadar yaşıyor? dün yumurtlama olduysa biz bir gün öncesinde beraber oldukta bebişim tutunur mu?

canım spermler en az 24 saat yaşıyor 48 saate kadar yaşayanları oluyor hatta bi yabancı sitede okumuştum 3gün yaşayanı bile oluyormuş ama sen ne olur ne olmaz yinede çalışmaları bırakma yumurta geç çatlar geç döllenme falan olur işini garantiye al canımvereliniortak

ayy inşallah canım benim ama dün hastanede hamile bir bayan çok erken bu belirtiler için demişti 2 . ayda başlıyor demişti de kafam karıştı yanii sende var mı belirti falan inş hamileyizdir canım

kızlarrrr belirtiler her kadında farklı oluyor kiminde hemen ortaya çıkıyor kiminde çok geç kiminde hiç belirti olmuyor takmamak lazım bu belirtileri en iyisi hiç belirti aramamak ama biliyorum insanın elinde olmuyor işte

canım biz geçen ay süpheciyle aynı belirtileri yaşadık fazlasıyla ama ben adet oldum süpheci ise hamile yani belirtiler kişiye göre değişiyor ve adetle karışıyor

canım spermler en az 24 saat yaşıyor 48 saate kadar yaşayanları oluyor hatta bi yabancı sitede okumuştum 3gün yaşayanı bile oluyormuş ama sen ne olur ne olmaz yinede çalışmaları bırakma yumurta geç çatlar geç döllenme falan olur işini garantiye al canımvereliniortak

canım dün akşam çok az akıntım geldi yumurta beyazı şeklinde bu gün istesekde yapamayız kayınım geiyor tatil için :KK43:(:-)kedi:

mehtapcım ben anlamadım bu saç meselesini ara ara gelip gittim ya fransız kaldım banada anlatsanıza

evhannnnncımmm şükür yani cnm ayol nerelerdesin sen,35 tane selatı tfriciye yazsana tatlım bana,bide şu listelere bi baksaydık cnm yaa.

canım mehtaba katılıyorum geç olabilir çatlama o yüzden tüm fırsatları değerlendir

bakalım elimden geldiğince değerlendirmeye çalışacağım tatlım yaa hayırlısı bakalım bu arada arkadaşlarla basketbol oynamaya karar verdiik zararı olur mu kiii ? arkadaşımın annesi hareketli olman lazım dedi eskiler hep der üşenenin ne kızı olur ne oğlu diye dedi ne yapayım ?

canım bence oynama derim çünkü uzanmak falan sakıncalı derler ya belki bişey olur varsada sen hamileymiş gibi dikkat et hepimiz temizlik yaparken öyle dikkat ediyoruz ki sen de üzülme sonra tabi bu benim düşüncem tecrübeliler daha iyi bilir ama sen yinede dikkat et

bakalım elimden geldiğince değerlendirmeye çalışacağım tatlım yaa hayırlısı bakalım bu arada arkadaşlarla basketbol oynamaya karar verdiik zararı olur mu kiii ? arkadaşımın annesi hareketli olman lazım dedi eskiler hep der üşenenin ne kızı olur ne oğlu diye dedi ne yapayım ?[/QUOTEaa olurmu cnm ya ne basketbolu bende geçen ay arkadaşlarla voleybol oynadım noldu sonuç haftasında adet oldum,sen bilirsin cnm ama bence sakıncalı olabilir yani,tutuncağı varsada bebişin tutunamaz yani sonuçta hareketli hoplayıp zıplanan bir spor..

tamam canım dikkat ederim eşimde diyor sürekli dikkat et kendine zormala fazla diye çünkü o sürekli sen hamilesin deyip duruyor ( her gün spora gidiyorum da o yüzden diyor canım)

besmele.gif

SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİF
EVHAN------------------------------------25 :nazar: ----------------------------------1 :nazar:
EFNAN-----------------------------------300:nazar:-------------------------------------6:nazar:
KMEHTAP-------------------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
MASUM PİSİ---------------------------- :nazar:--------------------------------------- :nazar:
MELİSAX------------------------------ 90:nazar:------------------------------------2 :nazar:
LİTTLEANGEL--------------------------- :nazar:-----------------------------------5:nazar:
REYANN----------------------------------- :nazar:------------------------------------- :nazar:
SBR------------------------------------150:nazar:---------------------------------1 :nazar:
HÜMEYRA------------------------------- :nazar:--------------------------------- 1:nazar:
GNL06----------------------------------- :nazar:-------------------------------------:nazar:
MAYA----------------------------------100 -------------------------------------

TOPLAM-------------------------------665 --------------------------------------16

bence de cnm çok dikkat etmen lazım,bak ben mesela camlarımı silicem şimdi nasıl silcem onu düşünüyorum kaç tane cam hemde...iş yapıcaz tabikide ama dikkatli sanki hamileymişiz gibi okeyy,sen tekbirini al,takdir allahtan..

X