Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Ben balı çok severim eve alınınca sırf ben tüketiyorum eşime zorla veririm,ay kaymakla bayılırım bala.

süper ya harik bişi tsk ederim paylasımın için

evet çörek otuyla seninde baya tecrüben var çekilmeden bi işe yaramıyormu?

Çekilmeden tüketmenin faydası yok zararı var,bağırsakları zedeliyor,yani tüm tüm yutulması zararlı iyice çiğnenmesi lazım o da tadı acı olduğu için zor en iyisi çekilmesi.

Hanımlar benim çıkmam lazım çörekotu çok faydalı kullanmasını bilmek lazım herşey gibi umarım o sitenin faydası olur:)

nekadarda bir adet olduğuna bağlı kimisi 9. gün bazısı 16.günmüş bildiğim kadarıyla bu günlerin arasını dene bence

Canım ben yumurta takibi yaptırdım zaten adetin 16. günü çatlatma ignesi yatırdım 16.günden sonra yaptık çalışmaları çatlama günü geç olduya adet de geçmi olur diye düşündüm..

yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olunuyor
o yüzden doktorlar çocuk için bi sonraki adetten önce 14. günde ilişki diyor

teşekkür ederim canım cevap için ben haziran 10 adet adet başladı geçen ay 26 sında çatlama ignemi yatırdım 12 sindemi adet olmam gerekiyor?

kızlar bugun kasıklarım ağrıo akıntım dün vrdı bugun yok atesm cok yuksek deil peki sizce catlıomu yumurtalar bugun 13. gun ayy yrn ewimdeim bir gün daha fdayansızlar ltfkaydirigubbakcemile3

kızlar bugun kasıklarım ağrıo akıntım dün vrdı bugun yok atesm cok yuksek deil peki sizce catlıomu yumurtalar bugun 13. gun ayy yrn ewimdeim bir gün daha fdayansızlar ltfkaydirigubbakcemile3

28 günde birmi adet oluyorsun
bence çatlama ihtimali yüksek en son nezaman ilişki oldu
bugünü kaçırma bence çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…