Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

slm kızlar nbr süper bi dua buldum 1000 kere okuyunca insaın dilekleri kabul oluomus isterseniz size duayı yazabilirim

slm kızlar nbr süper bi dua buldum 1000 kere okuyunca insaın dilekleri kabul oluomus isterseniz size duayı yazabilirim

yaz canım tabiki olmasada duadan zarar gelmez sonuçta
öyle bi dua bendede vardı 1000 kere okuyunca dileğin oluyor diye denedim olmadı tabiki herşey allahımızın elinde o isterse olur herşey nasip kısmet önceden alnımıza yazılmış
ama dediğim gibi duadan hiç bir zaman zarar gelmez biz yinede edelim dualarımızı vereliniortak

allahumme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi kadera la ilahe illellah ve ağnina vahfazna ve veffıkna lima terdah vasrif annes sue verda anil haseneyni reyhanetey hayril enami ve an siri alihi ve ashabihil kiram ve edhılnel cenete dares selam ya hayyü ya kayyumu ya allah..
1100kere okuyanca bütün dilekler kabul oluomus kızlar

bide kızlar her cuma günü ve her gece 100 kere allahumme salli ala seyyidin muhammed. dersenezi 30dunya hayatı 70 ahiret hayatındaki btün isteklerimiz gercek oluyormus

Selam hanımlar nasılsınız? Ben haftasonları pek girmiyorum eşim evde olduğu için şimdi yok bir uğrayayım dedim,taşınmayı düşünüyoruz eğer taşınırsak netim olmayacak:KK43:

kızlar bakın başka forumları gezerken ne buldum:

Sabah kahvaltısında çörekotu ve bal yemeyi alışkanlık haline getirdim ve gerçekten çok faydasını gördum.Bir arkadaşımda da sebepsiz infertilite vardı,çörekotu yemeye başladıktan sonra çocukları oldu,şimdi okula bile başladılar.Benim ihmalkarlığım,bunu uygulamaktan beni alıkoymuştu.Lutfen siz benim gibi geç uyanmayın ve her ne yaparsanız yapın kararlılıkla ve sabırla uygulayın.

Aktardan civanperçemi,ballıbaba ve altınotu alıp öğutturun.Eşit miktarda alabilirsiniz hepsinden.Hepsini karıştırın.Bundan kaynamış suya bir tatlı kaşığı koyarak 5 dakika demleyin,suzerek için.Ben sabahleyin çörekotu-bal yedim,Akşamleyinde bu çayı içtim,aç karnına içerseniz daha etkili olur.Bunu yaptıktan bir ay sonra ise hamileyim.Ben tek kelimeyle hem mucize hem de inanç diyorum.Darısı butun isteyenlerin başına.

örekotunu un gibi öğüttürüp kapalı bir kapta muhafaza ediyorsun.Her sabah kahvaltı sırasında minik bir ekmeğin üzerine bal sürüp(bir tatlı kaşığı) üzerine de bir çay kaşığı kadar çörekotunu döküp yiyorsun.Bu kadar.Ben bunu sürekli alışkanlık haline getirmiştim.Bence çok da faydasını gördüm.Kahvaltı masamda zeytin kadar,peynir kadar,hatta daha fazla yer edinmişti.
Civanperçemi,ballıba,altınotu üçlüsünü de aktarda un gibi öğüttürmüştüm.Homojen bir karışım oldu.Kaynamış bir su bardağı suya,bir tatlı kaşığı koyup,5 dk.bekletip süzüp içiyordum.Bunu da sabahları yaptım ama bazen akşamda canım çay içmek isterse bu bitki çayından yapıp içiyordum.ınanın bana,kullanmaya başladıktan bir ay sonra ben hamileydim.Ki ben sizin gibi yıllar geçse de kendiliğinden birkez adet görememiş bir insandım.Aynı menapoza girmiş gibi.Son 8 ayda şeker ve şekerli ürünler yemeyerek,hamurişi,kek,börek yemeyerek kendi kendine adet görmeye başladım.Bence herşey ve herşey sağlıklı beslenmeye gelip dayanıyor.

Canım çörekotu gerçekten çok faydalı ama kapalı kutuda da olsa içindeki uçucu yağlar çektirildikten sonra gidiyor taze taze çekilmesi lazım,en iyisi küçük el değirmenlerinde çekmek.

baksanıza kadının yazdığına bi kere bile kendiliğinden adet olmamış yinede bunların sayesinde hamile kalmış

Canım çörekotu gerçekten çok faydalı ama kapalı kutuda da olsa içindeki uçucu yağlar çektirildikten sonra gidiyor taze taze çekilmesi lazım,en iyisi küçük el değirmenlerinde çekmek.

evet çörek otuyla seninde baya tecrüben var çekilmeden bi işe yaramıyormu?

X