kızlar ben geldim günaydıııııın şekerler nasılsınız bakalım şimdi denize gidicem bir bakıyım dedim gitmeden dün saçımı mehtabın 3. resmindeki gibi yaptırdım şahane oldu kızlar düğünde de çok eğlendik neyse sonra fırsat bulursam yine girerim
ayyy canım bunlar hamilelik belirtileri hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum
birşey soracaktım sperm en uzun ne kadar yaşıyor? dün yumurtlama olduysa biz bir gün öncesinde beraber oldukta bebişim tutunur mu?
ayy inşallah canım benim ama dün hastanede hamile bir bayan çok erken bu belirtiler için demişti 2 . ayda başlıyor demişti de kafam karıştı yanii sende var mı belirti falan inş hamileyizdir canım
ayy inşallah canım benim ama dün hastanede hamile bir bayan çok erken bu belirtiler için demişti 2 . ayda başlıyor demişti de kafam karıştı yanii sende var mı belirti falan inş hamileyizdir canım
canım spermler en az 24 saat yaşıyor 48 saate kadar yaşayanları oluyor hatta bi yabancı sitede okumuştum 3gün yaşayanı bile oluyormuş ama sen ne olur ne olmaz yinede çalışmaları bırakma yumurta geç çatlar geç döllenme falan olur işini garantiye al canımvereliniortak
canım dün akşam çok az akıntım geldi yumurta beyazı şeklinde bu gün istesekde yapamayız kayınım geiyor tatil için( kedi:
canım mehtaba katılıyorum geç olabilir çatlama o yüzden tüm fırsatları değerlendir
bakalım elimden geldiğince değerlendirmeye çalışacağım tatlım yaa hayırlısı bakalım bu arada arkadaşlarla basketbol oynamaya karar verdiik zararı olur mu kiii ? arkadaşımın annesi hareketli olman lazım dedi eskiler hep der üşenenin ne kızı olur ne oğlu diye dedi ne yapayım ?[/QUOTEaa olurmu cnm ya ne basketbolu bende geçen ay arkadaşlarla voleybol oynadım noldu sonuç haftasında adet oldum,sen bilirsin cnm ama bence sakıncalı olabilir yani,tutuncağı varsada bebişin tutunamaz yani sonuçta hareketli hoplayıp zıplanan bir spor..
SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİFEVHAN------------------------------------25
----------------------------------1
EFNAN-----------------------------------300-------------------------------------6
KMEHTAP-----------------------------------------------------------------------
MASUM PİSİ-------------------------------------------------------------------
MELİSAX------------------------------ 90------------------------------------2
LİTTLEANGEL--------------------------------------------------------------5
REYANN------------------------------------------------------------------------
SBR------------------------------------150---------------------------------1
HÜMEYRA---------------------------------------------------------------- 1
GNL06------------------------------------------------------------------------
MAYA----------------------------------100 -------------------------------------
TOPLAM-------------------------------665 --------------------------------------16