Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

üzülme canım moralini yüksek tut kendinize stres yaptıkça gecikir canım oluruna bırak herşeyi bak kısa zamanda meleğini alacaksın kucağına bol bol rabbime dua edelim

üzülme canım moralini yüksek tut kendinize stres yaptıkça gecikir canım oluruna bırak herşeyi bak kısa zamanda meleğini alacaksın kucağına bol bol rabbime dua edelim

İnşallah canım.Bana hayal gibi geliyor hamile kalmak hiç olmıycak bi hayal o kadar umutsuzumki bugün moralmen çökük durumdayım.mafoldumbenmafoldumben

sıkma canını hep beraber moralini düzelteceğiz elbet olur bebişin canım zamanı vardır sadece sen stresli olursa daha da gecikir bebişin hayatım moralini yüksek tut

günaydın kızlar nasılsınız var mı gelişmeler dün gelemedim misafirim vardı şimdi gitti bende hemen geldim sizi özledim

günaydın canım ben test yapmıştım şimdilik negatif onun dışında bişey yok sanırım

canım senin adet tarihin kaçıydı kaç gün önce yaptın bak hemen umutsuzluğa kapılma genelde erken yapılınca çıkmıyor ya ondandır inşallah hamilesindir canım benimolumunekankayizsmile

kızlar ben geldim günaydıııııın şekerler nasılsınız bakalım şimdi denize gidicem bir bakıyım dedim gitmeden dün saçımı mehtabın 3. resmindeki gibi yaptırdım şahane oldu kızlar düğünde de çok eğlendik neyse sonra fırsat bulursam yine girerim

günaydın canım nasılsın

iyim valla ne olsun işte dün baya yorulmuşum düğünden buraya geldim gece o yüzden geç te kalktım canım şimdi denize gidicem görüşürüz

canım senin adet tarihin kaçıydı kaç gün önce yaptın bak hemen umutsuzluğa kapılma genelde erken yapılınca çıkmıyor ya ondandır inşallah hamilesindir canım benimolumunekankayizsmile

canım zaten erken yapmıştım umutsuzluğa kapılmadım sanırım yeni yumurtluyorum dün akşam yumurta beyazına benzer akıntım oldu da:)) acele etmemek gerek beklenen adetim13 temmuz canımcım senin ne zaman inş hamileyizdir hepimiz

ooooo canım daha çok erken sende benim gibi meraktan çatlıyosun anlaşılan benimde 19 u canım inşallah hamişizdir
sende hiç belirti var mı
ben geçen ay kendimi çok dinledim bu ay biraz daha rahatım dinlememeye çalışıyorum bakalım

canım sağ kasığımda batmalar var gögüsümde sızı ve damarları belli belim ağrıyor ayaklarımın altı yanıyor kendimi dinlememeye çalışıyorum ve geceleri tuvalaete kalkmazdım son 5-6 gündür kalkıyorum kimileri buda bir belirti diyor ama bilemedim hayırlısı olsun

ayyy canım bunlar hamilelik belirtileri hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum

birşey soracaktım sperm en uzun ne kadar yaşıyor? dün yumurtlama olduysa biz bir gün öncesinde beraber oldukta bebişim tutunur mu?

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
g
ü
n
a
y
d
ı
n
SABAH ŞEKERLERıM sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…