Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

yaa bilemedim işte ilk olduğu için normalde ayın 4 dü ve 7 si arası oluyorum ama dün ayağıma ağrı girdi peşinden regli ağrısı gibi ağrı ve o dediğim akıntı geldi ve bide bu sabah geldi eczaneden test aldım negatif çıktı bide sanki rahim kısmımda çok hafif bi şişkinlik hissediyorum yada psikolojim bozuldu öyle sanıyorum .

günaydın kızlar ben geldim kan testi verdim inş pozitif çıkar saat 3 de alacağım sonucu ayyyy çok heyecanlıyım ben yaa:))))

Kızlar benimde bir derdim var ilişki sonrası yine kasıklarımda ağrı ve şişlik oldu,pazartesi inş. doktora gidicem ama benim gitmek istediğim doktro ayrılıyormuş hastaneden var mı böyle birşey ya yine eski doktoruma gitmek zorundayım.

yaa bilemedim işte ilk olduğu için normalde ayın 4 dü ve 7 si arası oluyorum ama dün ayağıma ağrı girdi peşinden regli ağrısı gibi ağrı ve o dediğim akıntı geldi ve bide bu sabah geldi eczaneden test aldım negatif çıktı bide sanki rahim kısmımda çok hafif bi şişkinlik hissediyorum yada psikolojim bozuldu öyle sanıyorum .

yok yok canım bence bunlar bizde hep vardıda şimdi bebiş istiyoruz diye farkındayız önce vicumuzu dinlemiyorduk
adetine var biraz daha bekle eğer bebiş varsa inşallah vardır canım yerleşme kanaması olabilir bol şanş dualarım seninle
ne zamandır uğraşıyorsun bebek için önce nasıl korunuyordun

evet canım hertürlü baktı bişe yok d.k. hapını kesince normalmiş olabilirmiş bir hafta daha bekle sonra adet söktürücü kullanırsın dedi ama tabiki ben kullanmadan tekrar test yaparım geç döllenme falan olabilir gerçe artık hamileyimdir diye ihtimal vermiyorum niye hamile olmadığımı değil niye adet olmadığımı kafaya taktım
gerçe yabancı forumlarda kadınlar var d.k. hapını kestikten sonra 3-4 ay adet olmamışlar ve hiç bir sorun yok bende anlamadım allahın takdir ilahisi işte yapacak bişe yok

günaydın evhancığım naber

günaydın canım sanada iyi ne olsun ya benim kasıklarım şişti sanki gece yüzükoyun yatamadım ya anlamadım

kııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzlaaaar ben geldim şekerler günaydın nasılsınız bakalım

kızlar sizinle bişi paylasacağım melisacım özelllikle senn için erken gebelik testi varmıs ilişkiden 7 gun sonra adete 5-7 gun kala sonuc veriyormus 20 tl ama eczanelerde bulabilirsinizz deneyn bence

canım bu kesin sonuç veriyormuymuş ki benim 7 gün var acaba çıkarmı ya geç döllenme olduysa yani bunu deneyenler var mı ki deneyipte pozitif sonuç alan :uhm:

inşallah canım günüme var daha 13 temmuz gittim yaptırdım bakalım pozitif olursa 13 temmuza kadar eşime söylemeyeceğim çünkü ogün doğum günü slayt falan hazırlamak istiyorum gittiğimden hbr yok zaten:))

yok yok canım bence bunlar bizde hep vardıda şimdi bebiş istiyoruz diye farkındayız önce vicumuzu dinlemiyorduk
adetine var biraz daha bekle eğer bebiş varsa inşallah vardır canım yerleşme kanaması olabilir bol şanş dualarım seninle
ne zamandır uğraşıyorsun bebek için önce nasıl korunuyordun

ayy inş. vardır bebişimi istiyorum. normalde geri çekiliyo eşim kontrol haplarından kullanmadım hiç ama bazen kaçınca ertesi gün hapı içmiştim

kızlar bu arada iş arkadaşımızın rüyasında eşimin kucağında eşime benzer bir bebiş görmüş bu gün az önce anlattı ayyy inş gerçek olurrr :ecrin_bebek:

ayy inş. vardır bebişimi istiyorum. normalde geri çekiliyo eşim kontrol haplarından kullanmadım hiç ama bazen kaçınca ertesi gün hapı içmiştim

aslında kanda çıkabilir sanırım hamilelik çünkü yumurta rahime yerleşir yerleşmez kana Hcg hormonu dağılıyor
bence çok merak ediyorsan pazartesi yada salı günü bi kan testi yaptır günüm geçti de uydur bişeler alırlar

X