Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evhan
evhan
evhan
evhan
evhan
evhan
evhan
evhan
evhan
evhan
evhan
ordamısın
evhan
evhan
evhan
evhan
evhan

sbrcım nbr tatile gidiomussun bende antalyaya geldim ama nerde tatil nerde eğlence anca hastalık ama olsun kocişimi cokk özledim

sbrcım nbr tatile gidiomussun bende antalyaya geldim ama nerde tatil nerde eğlence anca hastalık ama olsun kocişimi cokk özledim

hasta mı oldun canım geçmiş olsun amaaaaaaaan ne var özlicek ben hiiiiiiiiç özlemicem valla kaydirigubbakcemile3 yarın gidiyorum allah nasip ederse sende tatilinin keyfini çıkar kız eğlenmene bak kaydirigubbakcemile2şakkıdı:icecream:cokacimcoook:içelim:

ya cnm bnm kolda iltihap çıktı sol kolumu kullanıyorum.ansızın oldu öle deme kız çocuk yapcaz nasıl özlemem mahrum kaldım ondan bide yumurtlama günüm bu ara hiç sorma nereye gidiyorsun tatile

ya cnm bnm kolda iltihap çıktı sol kolumu kullanıyorum.ansızın oldu öle deme kız çocuk yapcaz nasıl özlemem mahrum kaldım ondan bide yumurtlama günüm bu ara hiç sorma nereye gidiyorsun tatile

aaayyy çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine olumunekankayizsmile ne zaman dönüyorsun ozaman kocişinin yanına haaa fazla da yalnız bırakmaya gelmez bu adamları kaydirigubbakcemile3 ben kuşadasına gidiyorum canım

cnm benm ailem antalyda yasıo annem umreye gitcek bende kardesimi almaya geldim buraya aslında denizede girerim diyorsum ama kısmet olmadı cumartesi dönüyorum bakalım yakalıcam bırakmıscam kocişimi tabi kardesim o arada ne yapcak bilmiyorum ddaha 5 yasında kaydirigubbakcemile3

yaaa evhan yine kaçtı akannehir aşkolsun evhan ksmüyüz kız yoksa

burdayım canım ya bilgisayara program yüklüyodum ondan bi site öğrendim burdaki arkadaştan süper ona bakıyodum sizde indirin süper ötesi
advanced women calendar kızlar bi bakın süper

kardeşin sende kalıcak yani eh gece o uyudumu hiiiç bişeyden haberi olmaz sempatiksalakcinni

burdayım canım ya bilgisayara program yüklüyodum ondan bi site öğrendim burdaki arkadaştan süper ona bakıyodum sizde indirin süper ötesi
advanced women calendar kızlar bi bakın süper

hayrola tanışıyormuyuz :umursamaz: ben hatırlamıyorum seni de malum uzun zamandır konuşmuyoruz mafoldumben şaka şaka gördüm sitenin adını ama ben buna bişey indiremiyorum vınn var bende indirirsem baya bi limiti aşıyor nasıl bişey çok merak ettim bak şimdi eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

bak sen şeker şey seni naz ve sitem edermiş güzel bi site ya işte ay takvimi var yumurtlama günlerini hesaplıyor güzel yani ben beğendim bakalım ya sorma canım bende özledim vallaha sohbet etmeyi seninle

bak sen şeker şey seni naz ve sitem edermiş güzel bi site ya işte ay takvimi var yumurtlama günlerini hesaplıyor güzel yani ben beğendim bakalım ya sorma canım bende özledim vallaha sohbet etmeyi seninle

kızım kaç gündür ben giriyorum sen çıkıyorsun yada ben giremiyorum hiç denk gelemedik valla yaa iyice boşladın bak beni haberin olsun olumunekankayizsmile

kızım kaç gündür ben giriyorum sen çıkıyorsun yada ben giremiyorum hiç denk gelemedik valla yaa iyice boşladın bak beni haberin olsun olumunekankayizsmile

evet ya bir türlü denk gelemedik bide genelde pko lu arkadaşlarımız var ya onlar daha çok konuşuyo pek bil bilgim olmadığı için pek girmedim

cnm bi fıkra var bak yazayım size
bir gün bir cocuk okula gider gözü mor hoca sorar ne oldu çocuk der hocam dün gece babam dövdü. peki neden der hoca biz tek odalı bir ewde yasıyoruz 3erkek kardesiz gece bnm uykum gelmedi uyuyamadım. babam sordu ali uyudun mu aliden ses yok uyumus veli uyudun mu veliden ses yok uyumus bana sordu hasan uyudun mu yok baba uyumadım dedim dövdü. hocada cocuğa bak oğlum demiş böle olunca sende sesiniz çıkarma usulca uyuyormus gibi yap. cocuk tamam der. ertesi gün okula gelmiş bu sefer daha beter ağzı yuzu. hoca sormus dediğimi yapmadın mı die cocuk yaptım peki ne oldu demiş hoca. yine uyuduk biz hocam babam sordu ali uyudun mu ses yok. veli uyudun mu ses yok. hasan uyudun mu bende ses cıkarmadım.sonra babam annem hade hatce gel cocuklar uyudu dedi. bir kaç dakka sonra garip garip inlemeler geldi.daha sonra babam hatce geliyorum hadi dedi bende dayanamadım nereye gidiyorsunuz bende geliyorum dedim.o da beni dövdü dieye kaydirigubbakcemile3

evet ya bir türlü denk gelemedik bide genelde pko lu arkadaşlarımız var ya onlar daha çok konuşuyo pek bil bilgim olmadığı için pek girmedim

benimde bir bilgim yok canım o konuda amaann neyse napıyosun sen tatile çıkmıyormusun boshayallersmile

güzelmiş gerçekten canım ya hihoyyyt

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kopppttuuuummm valla yaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…