kızlar ben size birşey danışacam benim adetime daha 10 gün var ama hamilelikten şüpeleniyorum sizce test yapsam çıkar mı belim ve sağ kasıgım agrıyor ve midem yanıyo
kızlar ben size birşey danışacam benim adetime daha 10 gün var ama hamilelikten şüpeleniyorum sizce test yapsam çıkar mı belim ve sağ kasıgım agrıyor ve midem yanıyo
belli olur sanırım canım pko olduğum için ümitlenmekte istemiyorum ama inşallah hamişimdir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar ben geldim
slm kızlar ben geldim
bu pko bana da stres yapıo cnm. normal olsak yani pko olmasak anlıcam adet görmeyince hamileimdir die sevincem ama pko da bilemiosunki hamile misin yoksa yine düzensizlikten mi göremedin adet.moralim bozuluo yaaa hani sadece hamile kalamadığım için deil adet göremiyorum die .ömür boyu böyle mi olcak die korkuorum açıkcasısenağlama
slm kızlar 05,07 adet günüm dün kan testi yaptırdım negatif çıktı doktorum niye yaptırdın çıkmazki dedi çok erken dedi sizcede çok erkenmi yumurlama dünümü 9 gü geçmişti yani ayın 5 indede regl güünüm
bu pko bana da stres yapıo cnm. normal olsak yani pko olmasak anlıcam adet görmeyince hamileimdir die sevincem ama pko da bilemiosunki hamile misin yoksa yine düzensizlikten mi göremedin adet.moralim bozuluo yaaa hani sadece hamile kalamadığım için deil adet göremiyorum die .ömür boyu böyle mi olcak die korkuorum açıkcasısenağlama[/QUOTE=
evet haklısın canım yaa o yüzden hep tedirginde kalıyoruz yaa dr umun dediğine göre ömür boyu bizimle berabermiş canım inşallah geçicidir canım yaa ama en önemlisi doğal yoldan hamile kalırız:Saruboceq:
kızlar atv de defnenin programında hamilelikde hurafelerle ilgili konuşuolar izleyin
canım 1 hafta kala yap bana da öyle demişlerdi bende beklemedeyim yanii 13 temmuz benimde inş hamilesindir
ne diyoduki programda