Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evet canım stres olumsuz etkenlerden biri bence yatıp kalkıp bunu düşünüorus hatta ben biara rüyamda sürekli bebek görmeye başlamıştım:kedi:[/QUOTE]

sorma ya ben ne bebekler gördüm doğum yaptım hemde 5 aylıkken rüyamda ve hala bebeğin yüzü gözümün önünde ve 2 sene önce gördüm rüyamda okadar etkilenmişim kaydirigubbakcemile3

kızlar bucudan haber çıktı mı? test almaya diye gitti daha da gelmedi. onun üstüne ben doktora gittim bebekimim fotosunu aldım eve geldim yemek yedim. daha burcu yok ortalıkta

evet canım stres olumsuz etkenlerden biri bence yatıp kalkıp bunu düşünüorus hatta ben biara rüyamda sürekli bebek görmeye başlamıştım:kedi:

sorma ya ben ne bebekler gördüm doğum yaptım hemde 5 aylıkken rüyamda ve hala bebeğin yüzü gözümün önünde ve 2 sene önce gördüm rüyamda okadar etkilenmişim kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ben doğum haneye gittiğmi falan gördüm yattım sancı çekiodum yaaa kaydirigubbakcemile3

kızlar bucudan haber çıktı mı? test almaya diye gitti daha da gelmedi. onun üstüne ben doktora gittim bebekimim fotosunu aldım eve geldim yemek yedim. daha burcu yok ortalıkta

hakkaten burcu yok hala ortalıktabilmiyorumkismile ooo sen baya iş halletmişsin nasıl bi duygu karnındaki bebişinin fotosunu görmek şaka gibi gelir insana yaa:1shok:

güzel poz vermişmi bebekin opuyorumnanaktan

bende öle bekliodu yani poz vermesini ama malesef fazlaca cahilmişim :kedi: bebek daha 5 haftalık olduğu için sadece siyah bi nokta şeklinde göründü o da kesesiymiş zaten. ama doktorum 15 gün sonra geldiğimde hem kalp atışını hemde tipini görebileceğimi söyledi kaydirigubbakcemile3

ayy rabbim bizede nasip eder inş dua et canım bizim içinde dr a gittiğimde bekleyen bütün hamilelerden dua istiorum :kedi: sen eşine nsl söledin hamile olduğunu analtsana bide ilk kime söledin

S.a ben geldim nasılsınız? Ben yarın maalesef gidemiyorum doktora gideceğim doktorun poliklinik günü değil var bunda da bir hayır.

canım şu normal yemeklik soğandan yapıyorum dikkat edilcek belirgin özellikleri var mı acababilmiyorumkismile mor soğan olmıcak onu biliorum

Kırmızı mor soğan olmayacakmış beyaz soğan olacakmış.

S.a ben geldim nasılsınız? Ben yarın maalesef gidemiyorum doktora gideceğim doktorun poliklinik günü değil var bunda da bir hayır.

a.s hoşgelddiin iyiyiz cnm sen nasılsın? olsun canım hayırlısı tabiki yarın deilde öbürgün olur herşeyde vardır bi hayıryerimseniben

Kırmızı mor soğan olmayacakmış beyaz soğan olacakmış.

kahverengi kabuklu olacakmış canım en önemlisi bu yane her beyaz soğanda olmuo şimdi soğanlar yeni çıktığı için tam kahverengi deil kabukları bende bekliorum olmazsa ben bikez daha yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…