ya benim eltimdede pko var bekarken diane kullanmış evlenirken bırakmış hatta dr ona senin ahile kalabilmen %20 ihtimal demiş normal kadınların %25 onun içinde %20 ama ilk aydan hamile kalmış normal yolla olabilio biz şimdi istioruz ya stres yapıoruz acaba olmaacakmı die yeterki rabbim istesin ve versin hayırlısıyla
kızlar bucudan haber çıktı mı? test almaya diye gitti daha da gelmedi. onun üstüne ben doktora gittim bebekimim fotosunu aldım eve geldim yemek yedim. daha burcu yok ortalıkta
evet canım stres olumsuz etkenlerden biri bence yatıp kalkıp bunu düşünüorus hatta ben biara rüyamda sürekli bebek görmeye başlamıştım:kedi:
kızlar bucudan haber çıktı mı? test almaya diye gitti daha da gelmedi. onun üstüne ben doktora gittim bebekimim fotosunu aldım eve geldim yemek yedim. daha burcu yok ortalıkta
güzel poz vermişmi bebekin opuyorumnanaktan
bende öle bekliodu yani poz vermesini ama malesef fazlaca cahilmişim :kedi: bebek daha 5 haftalık olduğu için sadece siyah bi nokta şeklinde göründü o da kesesiymiş zaten. ama doktorum 15 gün sonra geldiğimde hem kalp atışını hemde tipini görebileceğimi söyledi kaydirigubbakcemile3
bende aynısını düşünüyorum maya umarım öyledirsende varmı bi gelişme?
malesef cnm bende pko lulardnım ve bu ay adet göremedim test negatif çıktı.16sında doktora gitcem soğan küürü uyguluorum 2gündür
soğan da çok önemliymiş biliosun dimi canım her soğan olmuomuş
S.a ben geldim nasılsınız? Ben yarın maalesef gidemiyorum doktora gideceğim doktorun poliklinik günü değil var bunda da bir hayır.
canım şu normal yemeklik soğandan yapıyorum dikkat edilcek belirgin özellikleri var mı acababilmiyorumkismile mor soğan olmıcak onu biliorum
S.a ben geldim nasılsınız? Ben yarın maalesef gidemiyorum doktora gideceğim doktorun poliklinik günü değil var bunda da bir hayır.
Kırmızı mor soğan olmayacakmış beyaz soğan olacakmış.
Kırmızı mor soğan olmayacakmış beyaz soğan olacakmış.