kızlar bişi sorcam pko ne demk?
kahverengi kabuklu olacakmış canım en önemlisi bu yane her beyaz soğanda olmuo şimdi soğanlar yeni çıktığı için tam kahverengi deil kabukları bende bekliorum olmazsa ben bikez daha yapacam
hoşgeldin canım hayırlısı olsun
aaaaa evet yaaa taze soğan olmaz ozman iiki söledin eski soğan almak lazım ozman:bbo:
Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
a.s hoşgelddiin iyiyiz cnm sen nasılsın? olsun canım hayırlısı tabiki yarın deilde öbürgün olur herşeyde vardır bi hayıryerimseniben
eflalciğim doktoruna gidince senden bi ricam olacak kızlarla nette bi ilaç bulduk onu doktorsuz kullanmada bi sakınca olurmu diye sora bilirsen çok memnun oluruz canım
eflalciğim doktoruna gidince senden bi ricam olacak kızlarla nette bi ilaç bulduk onu doktorsuz kullanmada bi sakınca olurmu diye sora bilirsen çok memnun oluruz canım
Hamdolsun canım bende iyiyim, ütümü yaptım evimi süpürdüm geldim sizle yazışırken yemek yiyorum:)
Canım bu doktora ilk kez gidicem nasıl biri bilmiyorum sormaya çalışıyım ben kendi derdimi bile anlatamıyorum,eğer yumuşak biriyse sorarım:)
Kızlar ne varsa bitkilerde var tamam tıbbin olanaklarındanda faydalanmak lazım ama benim bu konuda deneyimim var.Bir cilt hastalığım var ve tıbben tedavisi mümkün değil hep geçici çözümler var yani ben şifamı çörekotunda buldum 17 yıldır var hastalığım ve hep derdimki bunun şifası yediğim içtiğim birşeyden gelicek öylede oldu tamamen kurtulmadım ama ilk kez iyileşmeye başladığını gördüm.
ah canım ya çekinme ne derdin varsa anlat niye gidiyoruz doktorlara ben vallaha gidince soru bombardmanına tutuyorum sonra bi bakıyorum muayeneden çıkmış sohbet haline gelmiş durum :)))
glukofen varmış aslında şeker hastaları için metabolizmayı yoluna koyuyormuş ama bebiş isteyen bir çok kadın kullanmış hamile kalmış kilo verdiriyormuş, adeti düzene sokuyor ve yumurtaların gelişimi ve kalitesini arttırıyormuş
pko olan kadınlara veriyor doktorlar ama bende şeker yok kist falanda yok rahimde normal hormonlarda sorun yok sadece adetim gelmedi bildiğin gibi acaba bu durumda kullansam olurmuki?
Kızlar ne varsa bitkilerde var tamam tıbbin olanaklarındanda faydalanmak lazım ama benim bu konuda deneyimim var.Bir cilt hastalığım var ve tıbben tedavisi mümkün değil hep geçici çözümler var yani ben şifamı çörekotunda buldum 17 yıldır var hastalığım ve hep derdimki bunun şifası yediğim içtiğim birşeyden gelicek öylede oldu tamamen kurtulmadım ama ilk kez iyileşmeye başladığını gördüm.
ya ne ialcı bu bizede yarayan bişimi kmehtap sölesene bi ismini