Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım benimde 12 temmuz bende beklemedeyim bakalım ne olcak bende de saol kasıkta ara ara ağrı gaz ve mide yanması car bazende ateş basıyo bakalım ne çıkacak hayırlısı bakalım

evhancım inş seninde hamiş haberlerini alırız tatlım ne güzel olur ya vallahi çok sevinirim.olumunekankayizsmile :teytey: :teytey:

bu gün ilişkiden sonra 11. gün..ancak cuma günü yaptırabilirim çalışıyorum o yüzden ayyy belli olur mu kiii? ayy hyecanlandım şimdiii yaa ne yapsam ki :))))

canım benimde 12 temmuz bende beklemedeyim bakalım ne olcak bende de saol kasıkta ara ara ağrı gaz ve mide yanması car bazende ateş basıyo bakalım ne çıkacak hayırlısı bakalım

canım inşallah hamişsindir valla sabırsızlandım şimdi bak bana kan testi yaptır çıkar diyorlar sende yaptır valla ...

bu gün ilişkiden sonra 11. gün..ancak cuma günü yaptırabilirim çalışıyorum o yüzden ayyy belli olur mu kiii? ayy hyecanlandım şimdiii yaa ne yapsam ki :))))

ayy cnm sın ya ne çok heyecanlandın öyle rabbim inş gönlüne göre verir,mutluluğun daim olsun inş,benimde 8.günüm bugün.

canım inşallah hamişsindir valla sabırsızlandım şimdi bak bana kan testi yaptır çıkar diyorlar sende yaptır valla ...

ne bileyim olmadı yaptırcam bende cuma günü zaten bekleyemicem sanırım canım ya bakalım hayırlısı inşallah hamileyimdir canım tabi sende

ne bileyim olmadı yaptırcam bende cuma günü zaten bekleyemicem sanırım canım ya bakalım hayırlısı inşallah hamileyimdir canım tabi sende
inşallah canımm inşallahhh mutlaka haber ver bana sonucu sabırsızlıkla bekliyorum:Saruboceq::Saruboceq:

evhan ceylin cim ozaman cuma günü hamiş haberlerinizi alırız inş.
bakın burcu mesela daha gelmedi test almaya diye gitti ortalıkta yok bizde burda çatladık meraktan.
sizde öyle yapmayın lütfen.
yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende çatlatırım bakın sizlerikaydirigubbakcemile3

evet yaaa kız gitti dahada yok ortada ay inşallah belkide pozitif çıktı mutluluktan çıldırmıştır

inşallah canımm inşallahhh mutlaka haber ver bana sonucu sabırsızlıkla bekliyorum:saruboceq::saruboceq:

tamam canım mutlaka haber veririm canım sende haber ver ama olurmu

merak etme tatlım ben zaten devamlı burdayım vermemmi hiç

kızzlar yazıma yorum yapmadınız amaaaaaaa:asigim:

slm kızlar 05,07 adet günüm dün kan testi yaptırdım negatif çıktı doktorum niye yaptırdın çıkmazki dedi çok erken dedi sizcede çok erkenmi yumurlama dünümü 9 gü geçmişti yani ayın 5 indede regl güünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…