canım daha erken diye düşünüyorum çünkü 13 temmuz adet tarihim ama kan 1 hafta önce belli olur diyorlar ne zaman yapmalıyım sence?
cnm valla sen git kan testini yaptır bence varsada zaten sonuçta çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım daha erken diye düşünüyorum çünkü 13 temmuz adet tarihim ama kan 1 hafta önce belli olur diyorlar ne zaman yapmalıyım sence?
canım benimde 12 temmuz bende beklemedeyim bakalım ne olcak bende de saol kasıkta ara ara ağrı gaz ve mide yanması car bazende ateş basıyo bakalım ne çıkacak hayırlısı bakalım
canım benimde 12 temmuz bende beklemedeyim bakalım ne olcak bende de saol kasıkta ara ara ağrı gaz ve mide yanması car bazende ateş basıyo bakalım ne çıkacak hayırlısı bakalım
bu gün ilişkiden sonra 11. gün..ancak cuma günü yaptırabilirim çalışıyorum o yüzden ayyy belli olur mu kiii? ayy hyecanlandım şimdiii yaa ne yapsam ki :))))
canım inşallah hamişsindir valla sabırsızlandım şimdi bak bana kan testi yaptır çıkar diyorlar sende yaptır valla ...
ayy cnm sın ya ne çok heyecanlandın öyle rabbim inş gönlüne göre verir,mutluluğun daim olsun inş,benimde 8.günüm bugün.
inşallah canımm inşallahhh mutlaka haber ver bana sonucu sabırsızlıkla bekliyorum:Saruboceq::Saruboceq:ne bileyim olmadı yaptırcam bende cuma günü zaten bekleyemicem sanırım canım ya bakalım hayırlısı inşallah hamileyimdir canım tabi sende
inşallah canımm inşallahhh mutlaka haber ver bana sonucu sabırsızlıkla bekliyorum:saruboceq::saruboceq:
evhan ceylin cim ozaman cuma günü hamiş haberlerinizi alırız inş.
Bakın burcu mesela daha gelmedi test almaya diye gitti ortalıkta yok bizde burda çatladık meraktan.
Sizde öyle yapmayın lütfen.
Yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende çatlatırım bakın sizlerikaydirigubbakcemile3
şüpheci çıkmış yine galiba?
kızzlar duş alınca rahatladım varya yanıyorum resmen yaa gerçi yanaklarım alev alıyo nese geçer heralde,ama kasıklarım hala geçmedi,halsizlikte vardı bi kaç gündür şimdi süslendim makyajımı yaptım kendime gelmeye çalışıyorum kaç gündür pakize gibi geziyodum ya,acaba dar pantalon giydim kızlar oda ağrıyımı çoğaltıyo acaba yaa.
saol canım inşallah hamişimdir sana da hayırlı olsun sağ sağlim alırdırsın kucağına rabbim
evet tatlım daha erken bencede 1hafta sonra yap artık belli olur herldeeyvahedigeldismile