arkadaşlar benim sorum olacaktı benimde beklenen adet tarihim 13 temmuz.11 gündür bebiş için çalışmalar yapıyoruz ve gebelik belirtilerinde okuduğum kadarıyla gögüste şişkinlik ve ddamarları daha belirgin olurmuş dün kendimi incelediğimde damarlarım belirgin olarak gördüm ayrıca belim ağrıyo sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor ve ayaklarımın altı yanıyor ve terliyor bunlar gebelik belirtisi mi acaba? ( not korunmasız ilk ayımız )
teşekkürler sen nasılsın
canım bende şöle biliyorum .pko hastalarında gebelik öncesi kullanılıyo.onlarda şekere yakalanma riski çok yüksek .doktorum böle demişti ama iyi bi araştırmak lazım
benimde böyle ağrılarım olmuştu adetten 1 hafta önce kasıklarım ağrıdı sonra belim karnım ağrıdı adet olacam sandım hatta4 gün geçti test yapmamıştım sonra yaptım hamileymişimbelirtilerin bana benziyo şu an benimde elim ayaklarım yanıyo inş vardır bebiş
kız sen hangi ara test yaptın hamiş çıktın hiç haberim yok kaçırmışım ben orayı
çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına alırsın
asucum tebrik ediyotum canm seni Allah tamamına erdirsin isteyen herkese versin rabbim
bilmiyor muydun 3 gün oldu öğreneli sağol cnm allah hepinize nasip etsin inş
hoşbullduuk bian kimse bana hoşgeldin demicek sandım:kedi: muhabbet koyu sanırımkaydirigubbakcemile3
evhancıım ben 50tefriciye daha okudum cnm eklermisinaklinialirimsmile
hoşgeldin canım naber ne var ne yok seni unuturmuyuz sadece bir kaçımız şu glukofeni araştırmaya nete daldık
tamam canım hemen ekliyorum allah kabul etsin canım
..........
,,,,,
SALATI TEFRİCİYE 4444 41 YASİN-İ ŞERİFEVHAN------------------------------------25
----------------------------------1
EFNAN-----------------------------------1360-------------------------------------7
KMEHTAP-----------------------------------------------------------------------
MASUM PİSİ-------------------------------------------------------------------
MELİSAX------------------------------ 90------------------------------------2
LİTTLEANGEL--------------------------------------------------------------5
REYANN------------------------------------------------------------------------
SBR------------------------------------150---------------------------------1
HÜMEYRA---------------------------------------------------------------- 1
GNL06------------------------------------------------------------------------
MAYA----------------------------------100 -------------------------------------
TOPLAM-------------------------------1725--------------------------------------17
benimde böyle ağrılarım olmuştu adetten 1 hafta önce kasıklarım ağrıdı sonra belim karnım ağrıdı adet olacam sandım hatta4 gün geçti test yapmamıştım sonra yaptım hamileymişimbelirtilerin bana benziyo şu an benimde elim ayaklarım yanıyo inş vardır bebiş
saol canım inşallah hamişimdir sana da hayırlı olsun sağ sağlim alırdırsın kucağına rabbim
inş.cnm nezman test yapıcaksın sabırsızlandım vallakaydirigubbakcemile3
canım daha erken diye düşünüyorum çünkü 13 temmuz adet tarihim ama kan 1 hafta önce belli olur diyorlar ne zaman yapmalıyım sence?