Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

benimde böyle ağrılarım olmuştu adetten 1 hafta önce kasıklarım ağrıdı sonra belim karnım ağrıdı adet olacam sandım hatta4 gün geçti test yapmamıştım sonra yaptım hamileymişim belirtilerin bana benziyo şu an benimde elim ayaklarım yanıyo inş vardır bebiş

asucum tebrik ediyotum canm seni Allah tamamına erdirsin isteyen herkese versin rabbim

canım bende şöle biliyorum .pko hastalarında gebelik öncesi kullanılıyo.onlarda şekere yakalanma riski çok yüksek .doktorum böle demişti ama iyi bi araştırmak lazım

evet kullanlar genelde pko lu kişiler ama bi sorunu olmayıpta sadece adetleri düzene girsin diye kullanda varmış
neyse eflal gelince bi söyleyeyim yarın doktora gidecek bi sorsun hazır gitmişken

kız sen hangi ara test yaptın hamiş çıktın hiç haberim yok kaçırmışım ben orayı
çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına alırsın

hoşbullduuk bian kimse bana hoşgeldin demicek sandım:kedi: muhabbet koyu sanırımkaydirigubbakcemile3

bilmiyor muydun 3 gün oldu öğreneli sağol cnm allah hepinize nasip etsin inş

vallaha bilmiyordum en son pazartesi ben doktora gitmiştim sanada anlatmıştım dr. dediklerini bak şu işe neyse gerçekten çok sevindim
hmmm şimdi aranızda bi anormal olan ben kaldım hala adetim gelmedi dün yatarken fark ettim adetimin gelmemesi acayip stres yapıyor bende hayatımda ilk defa dün gece göğüslerimin ucunun acıdığını fark ettim hiç olmazdı

hoşgeldin canım naber ne var ne yok seni unuturmuyuz sadece bir kaçımız şu glukofeni araştırmaya nete daldık

iyiyim cnm soğan kürümü hazırlıorumsempatiksalakcinni sizde nevar neyok bakalım okudum biras ama doktor vermeden kullanmanın bi sakıncası olursa bence bi sormak lazım bide hayıtla ilgili bişiler yazılmış soğan kürü kullanırkan onu da yapsam zararı olur mu acaba bilen var mı kızlaaarbilmiyorumkismile

Son düzenleme:

saol canım inşallah hamişimdir sana da hayırlı olsun sağ sağlim alırdırsın kucağına rabbim

şüpheci çıkmış yine galiba?
kızzlar duş alınca rahatladım varya yanıyorum resmen yaa gerçi yanaklarım alev alıyo nese geçer heralde,ama kasıklarım hala geçmedi,halsizlikte vardı bi kaç gündür şimdi süslendim makyajımı yaptım kendime gelmeye çalışıyorum kaç gündür pakize gibi geziyodum ya,acaba dar pantalon giydim kızlar oda ağrıyımı çoğaltıyo acaba yaa.

canım daha erken diye düşünüyorum çünkü 13 temmuz adet tarihim ama kan 1 hafta önce belli olur diyorlar ne zaman yapmalıyım sence?

canım benimde 12 temmuz bende beklemedeyim bakalım ne olcak bende de saol kasıkta ara ara ağrı gaz ve mide yanması car bazende ateş basıyo bakalım ne çıkacak hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…