Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Günaydın ben geldim,dün incir küründen bahsedilmiş bende yapıyorum 24 ünde başladım eşimede keçiboynuzu kürünü yapıyorum,bu sitede ikisinide yapanlar var iyi sonuç almışlar.

benım 2 gun gecıkme var ama lekelenme olmadı hamıle degılmıyım yanı cok uzulurum test alıcam bırazdan cıkıp eczaneden. 2 gundur yapıyorum negatıf cıkıyor.

benım 2 gun gecıkme var ama lekelenme olmadı hamıle degılmıyım yanı cok uzulurum test alıcam bırazdan cıkıp eczaneden. 2 gundur yapıyorum negatıf cıkıyor.

Lekenlenme herkesde olmazki bazılarında oluyor,negatif çıkıyorsa biraz daha bekle bir de bu konuya odaklanmamaya çalış zor biliyorum düşünmemek ama kendini oyalayacak bişey bul stresdende gecikebilirsin.Ne zamandır istiyorsunuz bebek?

ben 3,5 yıllık evlıyım eflaım 4 aydır denıyoruz. olmadı ınsallah bu ay olur. allah ısteyen herkese versın.

günaydın güzel anne adayları ve anneleeeer, umarım çooooook güzel, mutlu ve huzurlu bir gün geçirirsiniz...

cok saol suphecı ama bu belırsızlık yuzunden kendımı strese sokuyorum olacammı olmucammı. tuttumu tutmadımı delı edıyor benı yaaa.

cnm beniiiim belirsizlikler insan hayatının her kesitinde var. mesela ben hamileyim ama şuan bebek sağlıklı mı yada gerçekten varmı bilmiorum belirsizlikler diz boyu. bugün doktora gitcez bakalım ne alemdeyiz diye. bence iyi şeyler düşün ve iyi olsun. adet tarihin ne zaman cnm ne kadar var daha?

28 ı olmam gerekıyordu 2 gun gecıkmem var ınsallah olmam suphecı.
senınde ınsallah hersey yolundadır. allah kucagına almayı nasıp etsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…