Kızlar sizce ben doktora gideyim mi geçen sene gebelik düşündüğüm için gitmiştim tam bir sene olmuş o zaman prolaktin seviyem yüksek çıkmış,muayenede vajinal akıntı çıktı onun için ilaç verdi birde folik asitle demir hapı onları kullandıktan sonra gittim akıntım gitmiş beni ultrasona gönderdi o zaman kist olduğunu öğrendik sağ yumurtalığımda duphaston verdi 10 gün kullanıp gittim erimemiş dedi ve doğum kontrol hapı verdi üç kutu tabi benim bebek hayallerim suya düştü,ben her ay kontrole gittim ilk ay erimeye başlamıştı ikinci ay hiç erimedi tabi benim moralim bozuldu üçüncü ay biraz daha erimişti bende sinirlendim niye erimiyor diye eşime dedim ben bu hapları kullanmak istemiyorum boşuna kullanıyorum bebek için uğraşalım diye ama zorla kullandırttı, en son kontrolde doktor bir kutu daha yazdı dedim ben kullanmak istemiyorum böyle hamile kalamazmıyım kalabilirsin ama hamilelikde ağrın olabilir dedi olsun kullanmıycam dedim ben yinede bir kutu yazıyım dedi eşim aldı ama kullanmadım ondan sonrada zaten iki ay korunmadık eşim askere gitti.
Biliyorum çok uzun oldu ama prolaktin hormonumun yüksek çıkması kafamı karıştırdı şimdi ben doktora gideyim mi? Başka doktora gidicem ama bundan memnun değildim.