Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Benim beklenen adet tarihim 21 hazirandi (listedeydim), hala daha bekliyorum, geciktim.
20 Mayistan beri yasmin kullanmayi da birakmistim.
Haftasonu ure testi alip yaptim negatif cikmisti,
Ben de doktora gittim bugun ve sonuc yine negatif.
Yeni hapi biraktim ya, gecikmesi normalmis herhalde daha da gecikecek.
Denemeye devam edecegiz, bana folik asitli vitaminlerden hergun muhakkak
almami onerdi.
Burayi takip ediyorum kizlar, birseyler ogreniyorum hergun:))

Benim beklenen adet tarihim 21 hazirandi (listedeydim), hala daha bekliyorum, geciktim.
20 Mayistan beri yasmin kullanmayi da birakmistim.
Haftasonu ure testi alip yaptim negatif cikmisti,
Ben de doktora gittim bugun ve sonuc yine negatif.
Yeni hapi biraktim ya, gecikmesi normalmis herhalde daha da gecikecek.
Denemeye devam edecegiz, bana folik asitli vitaminlerden hergun muhakkak
almami onerdi.
Burayi takip ediyorum kizlar, birseyler ogreniyorum hergun:))

evet canım hala listemizdesin adet olunca haber verirsin tekrar beklenen adet tarihini yazarız üzülme canım yasmini daha bırakalı 1 ay olmuş çalışmalara devam olumunekankayizsmile

evet canım hala listemizdesin adet olunca haber verirsin tekrar beklenen adet tarihini yazarız üzülme canım yasmini daha bırakalı 1 ay olmuş çalışmalara devam olumunekankayizsmile

Sagol canim henuz yeni basladik sayilir, devam:)

anladım cnm 16sında dr gitcem bakalım ne dicek ona göre hareket etcem artıkeyvahedigeldismile soğan kürüne başladım bugün sen hiç denedin im onu yada incir kürünü falansengözlerimebaksanab

soğan kürünü denemiştim canım ama bende hiç bişi olmadı iltihap akar dediler ama bişi olmadı ama tkr deneyecem onu ben aç karnına içiodum çok midem bulanıodu meğersem günde 2 defa herhangi vakitlerde içilebiliomuş

soğan kürünü denemiştim canım ama bende hiç bişi olmadı iltihap akar dediler ama bişi olmadı ama tkr deneyecem onu ben aç karnına içiodum çok midem bulanıodu meğersem günde 2 defa herhangi vakitlerde içilebiliomuş

saraçoğlunun sitesinde öğlen ve akşam yemeğindn önce diodu cnm.ben nefesimi tutup içiorum hemen arkasına şeker ya da sakız alıorum ağzıma bişi olmuo cnm faydasını gören çok okuduğum kadarıyla denemekte yarar var arkasına da incir kürü yapınca tam oluomuşkaydirigubbakcemile3

saraçoğlunun sitesinde öğlen ve akşam yemeğindn önce diodu cnm.ben nefesimi tutup içiorum hemen arkasına şeker ya da sakız alıorum ağzıma bişi olmuo cnm faydasını gören çok okuduğum kadarıyla denemekte yarar var arkasına da incir kürü yapınca tam oluomuşkaydirigubbakcemile3

bende saraçoğlunun sitesinden okuyup yapmıştım ama daha yeni tv de izledim herhangi 2 vakitte içebilirsiniz dedi sabah akşam sabah öğlen öğlen akşam gibi

2. aşılama için evrak topladım.sağlık kuruluna verdim haftaya çıkacak inş.bütün günümü ona verdim.sabahtan çıktım akşama girdim eve.inş bu koşturmalara değer.belkide bu aykendiliğinden olur.bal çörek otuna başladım.yaa allahım inş bende buradan hamiş haberi veririm yakın zamanda :Saruboceq:

sessiz sedasız kaçtın valla aşkolsunnnnnn :eek:klava:

yok canım ya kaynım bizde onun yerini açtım yattı bende çamaşır yıkamıştım astım anca ondan apar topar çıktım amanda aman bana küsermiymiş pelincim bunu göndersem affedermi beni acaba a.s.

X