gitgide azalıoruz sanki çıkıolar mı ne
kızlar muhabbetler derin ben çıkıyorum öptüm sizi kocaman dün gece hç uyumadm bugece uyurum inş iyi geceelerrr
melisa da sessiz sedasız çıkanlardan aşkolsun kızlar yaaa bi iyi geceler demeyi haketmiyormuyuzz mafoldumbenalsanaalsanasmile
Benim beklenen adet tarihim 21 hazirandi (listedeydim), hala daha bekliyorum, geciktim.
20 Mayistan beri yasmin kullanmayi da birakmistim.
Haftasonu ure testi alip yaptim negatif cikmisti,
Ben de doktora gittim bugun ve sonuc yine negatif.
Yeni hapi biraktim ya, gecikmesi normalmis herhalde daha da gecikecek.
Denemeye devam edecegiz, bana folik asitli vitaminlerden hergun muhakkak
almami onerdi.
Burayi takip ediyorum kizlar, birseyler ogreniyorum hergun:))
evet canım hala listemizdesin adet olunca haber verirsin tekrar beklenen adet tarihini yazarız üzülme canım yasmini daha bırakalı 1 ay olmuş çalışmalara devam olumunekankayizsmile
anladım cnm 16sında dr gitcem bakalım ne dicek ona göre hareket etcem artıkeyvahedigeldismile soğan kürüne başladım bugün sen hiç denedin im onu yada incir kürünü falansengözlerimebaksanab
soğan kürünü denemiştim canım ama bende hiç bişi olmadı iltihap akar dediler ama bişi olmadı ama tkr deneyecem onu ben aç karnına içiodum çok midem bulanıodu meğersem günde 2 defa herhangi vakitlerde içilebiliomuş
saraçoğlunun sitesinde öğlen ve akşam yemeğindn önce diodu cnm.ben nefesimi tutup içiorum hemen arkasına şeker ya da sakız alıorum ağzıma bişi olmuo cnm faydasını gören çok okuduğum kadarıyla denemekte yarar var arkasına da incir kürü yapınca tam oluomuşkaydirigubbakcemile3
bende saraçoğlunun sitesinden okuyup yapmıştım ama daha yeni tv de izledim herhangi 2 vakitte içebilirsiniz dedi sabah akşam sabah öğlen öğlen akşam gibi
kızlar ben kaçar ii geceler size yarın görüşürüz inş
kızlar ben kaçar ii geceler size yarın görüşürüz inş
kızlaar ben de çıkıorum artık herkese ii geceler görüşürüz yarın:jeyyar:
sessiz sedasız kaçtın valla aşkolsunnnnnnklava: