- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
inşallah hakkında hayırlısı olur canım korkma bi terslik çıkacağını sanmıyorum
bu arada kızlar hiç aranızda glukofen kullanan oldumu şimdi nette okudum acayip faydası oluyormuş?
kızlar yeni hbrler var mı?bebiş fln
asu zuhal kızlar ne oldu sustunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyor
burcuda gelmedi daha ne oldu acaba
kızzzlar günaydııııın ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmm.
bende haberler şöle : kızmızıya 3 gün var belim kopacak gibi galiba geliyo...tayinim çıktı 12 saat yol gidip gelcem ağustosta bide bayramda aynı şekilde..bebişin tutunacağı varsa da tutunamaz bu durumda offf offf :1no2:
canım tünaydınnn,İlaç mı o? Ben şu an incir kürü yapıyorum eşimede keçi boynuzu bugün birde hayıta başlıyorum.
hoşgedin melisaxım canım benim. bilio musun doktora gittim kese göründü foto çekti verdi. 15 inde yine beklio bu sefer kalp atılşarını duyabilices. :CüvCüv:
benimde kızzlar bu sabahtan itibaren kasıklarım dün ağrıyordu demiştimya bugün daha fazla ağrıyo vede idrarım sapsarı geliyo,akıntımda var,ve acayip terliyorum birazdan yine duşa giricem,ayaklarım resmen yanıyo
hiç öyle deme.bn kk da neler okudum hamile kalmışlar.olacağı varsa olur.inş. olur. ne zamandır istiyorsun bebiş?öylemii ay cnm ya ne işle meşkulsün nereye çıktı tayinin olsun cnm hakkında hayırlısı olsun inş.
öylemii ay cnm ya ne işle meşkulsün nereye çıktı tayinin olsun cnm hakkında hayırlısı olsun inş.
canım tünaydınnn,
incir kürüne ne zaman başlanıyor.bugün adetimin 4. günü başlasam olur mu?birde hayıt ne işe yarıyor?ne çok soru sordum gelir gelmez...