Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

günaydın hoşgeldiniz bayanlar nabersiniz
yeni haberler yok ama burcu arkadaşımız test almaya çıkıyorum dedi hala bekliyoruz gelmedi henüz

inşallah hakkında hayırlısı olur canım korkma bi terslik çıkacağını sanmıyorum
bu arada kızlar hiç aranızda glukofen kullanan oldumu şimdi nette okudum acayip faydası oluyormuş?

İlaç mı o? Ben şu an incir kürü yapıyorum eşimede keçi boynuzu bugün birde hayıta başlıyorum.

öyleymiş cnm evet okudum şimdi bende burcuwa test almaya gitmiş hadi hayırlısı bakalım,iyi haberlerle gelir inş....

bende haberler şöle : kızmızıya 3 gün var belim kopacak gibi galiba geliyo...tayinim çıktı 12 saat yol gidip gelcem ağustosta bide bayramda aynı şekilde..bebişin tutunacağı varsa da tutunamaz bu durumda offf offf :1no2:

benimde kızzlar bu sabahtan itibaren kasıklarım dün ağrıyordu demiştimya bugün daha fazla ağrıyo vede idrarım sapsarı geliyo,akıntımda var,ve acayip terliyorum birazdan yine duşa giricem,ayaklarım resmen yanıyo

öylemii ay cnm ya ne işle meşkulsün nereye çıktı tayinin olsun cnm hakkında hayırlısı olsun inş.

İlaç mı o? Ben şu an incir kürü yapıyorum eşimede keçi boynuzu bugün birde hayıta başlıyorum.
canım tünaydınnn,
incir kürüne ne zaman başlanıyor.bugün adetimin 4. günü başlasam olur mu?birde hayıt ne işe yarıyor?ne çok soru sordum gelir gelmez...

hoşgedin melisaxım canım benim. bilio musun doktora gittim kese göründü foto çekti verdi. 15 inde yine beklio bu sefer kalp atılşarını duyabilices. :CüvCüv:

ayy cnm beniiiiiiiiiiiiiiiiiim çok sevindim cnm çok,nasılmış durumu senin ve bebişin,kaç haftalıkmışsın galiba 5 dimi,:teytey: çok sevindim cnm ya sanki ben hamileyimm:dance: :dance:

günün ne zamandı canım senin belirtiler hamilelik gibi.. hadi hayırlısı

G Ü N A Y D I N K A D I N L A R
K U L U B Ü N Ü N E N G Ü Z E L
K A D I N L A R I a.s.

kan testine göre 2000 lerde bişi yani 5 + 2 gibi çıkıyo. umarım herşey yolunda gider. çok heyecanlandım cnm benim çok teşekkür ederim. senin ağrılar devam ediyomuş cnm yaaa ne dicem ayaklarını sıcak tut çorapsız gezme. üşüme gelirse ayağının altına sıcak su torbası koy çok iyi koru kendini

canım tünaydınnn,
incir kürüne ne zaman başlanıyor.bugün adetimin 4. günü başlasam olur mu?birde hayıt ne işe yarıyor?ne çok soru sordum gelir gelmez...

Bende 4. günü başladım ama farketmiyor, hayıtda hormonlar için kist için faydalı faydaı çok canım kopyalayıp yapıştırayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…