Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

Ben yarın doktora gitmeye karar verdim,bundan bir yıl önce gitmişim tahlillerime baktım en son 9 ay önce gitmişim gidip ne gerekiyorsa yaptırıcam.

Ya geçen seneki tahlilimde benim prolaktinim yüksek çıkmış doktor bana o zaman duphaston vermişti onun için mi verdi acaba?

Kızlar sizce ben doktora gideyim mi geçen sene gebelik düşündüğüm için gitmiştim tam bir sene olmuş o zaman prolaktin seviyem yüksek çıkmış,muayenede vajinal akıntı çıktı onun için ilaç verdi birde folik asitle demir hapı onları kullandıktan sonra gittim akıntım gitmiş beni ultrasona gönderdi o zaman kist olduğunu öğrendik sağ yumurtalığımda duphaston verdi 10 gün kullanıp gittim erimemiş dedi ve doğum kontrol hapı verdi üç kutu tabi benim bebek hayallerim suya düştü,ben her ay kontrole gittim ilk ay erimeye başlamıştı ikinci ay hiç erimedi tabi benim moralim bozuldu üçüncü ay biraz daha erimişti bende sinirlendim niye erimiyor diye eşime dedim ben bu hapları kullanmak istemiyorum boşuna kullanıyorum bebek için uğraşalım diye ama zorla kullandırttı, en son kontrolde doktor bir kutu daha yazdı dedim ben kullanmak istemiyorum böyle hamile kalamazmıyım kalabilirsin ama hamilelikde ağrın olabilir dedi olsun kullanmıycam dedim ben yinede bir kutu yazıyım dedi eşim aldı ama kullanmadım ondan sonrada zaten iki ay korunmadık eşim askere gitti.
Biliyorum çok uzun oldu ama prolaktin hormonumun yüksek çıkması kafamı karıştırdı şimdi ben doktora gideyim mi? Başka doktora gidicem ama bundan memnun değildim.

eflalciğim en son hormon için kan tahlilleri yanlış anlamadıysam 1yıl önce yapılmış
bence kesinlikle git hem hormonlarına bakılsın hem rutin kontrol amacıyla ben bi sorunum olmadığı zamanlar bile her 6 ayda bir gidip baktırıyordum smear aldırıyordum

eflalciğim en son hormon için kan tahlilleri yanlış anlamadıysam 1yıl önce yapılmış
bence kesinlikle git hem hormonlarına bakılsın hem rutin kontrol amacıyla ben bi sorunum olmadığı zamanlar bile her 6 ayda bir gidip baktırıyordum smear aldırıyordum

Aynı doktoramı gitsem eşimin çalıştığı hastaneye gidiyorum aslında doktor kötü değil sadece muayenehanesine çağrıyordu şimdi zaten muayenehaneler kapatıldı kararsızım.

vallaha doktorun iyiyse seninle ilgilenip derdinede derman oluyorsa kal o doktorda
ama ben mesela ilk jinekoloğa gittiğimde devlete gitmiştim hiç ilgilenmediler bide acayip pis odalar mikrop kaparım burada dedim kendi kendime ama şimdiki doktorum çok iyi ilgileniyor aydınlatıyor hayatta değiştirmem

vallaha doktorun iyiyse seninle ilgilenip derdinede derman oluyorsa kal o doktorda
ama ben mesela ilk jinekoloğa gittiğimde devlete gitmiştim hiç ilgilenmediler bide acayip pis odalar mikrop kaparım burada dedim kendi kendime ama şimdiki doktorum çok iyi ilgileniyor aydınlatıyor hayatta değiştirmem

Hastane çok temiz bina yeni yapıldı zaten,eşimde orda ama ben yanımda gelmesini istemiyorum personel eşinin muayenede öncelik hakkı var ama ben istemiyorum yinede randevu aldırıp gidiyorum sırada bekliyorum ama doktor para göz muayenehanesine giderim benim için sorun değil ama herkes gidemiyor oraya gidenle gidemeyene farklı davranılması hoşuma gitmiyor eşim gidelim demişti ama ben gıcık oldum yok gitmiycem dedim,özel hastenede var sabah baktımda doktorların ikiside erkek ben erkeğe gitmem bayandan çekiniyorum zaten, aynı doktora gitmeyi istememin nedeni sonuçta eski tahlillerimi falan rahat gösteririm diyorum diğeride aynı hastanede öbüründe yaptırdığım tahlilleri buna göstersem sorun olur mu?

yok canım niye sorun olsun sonuçta tahlilerden anlıyordur oda :) bakar şimdikilerle karşılaştırır sana daha net yanıt verir git bi bak dene derim ben kaybedeceğin bişe yokki
böyle para göz doktorlara bende gıcık oluyorum hep devlete gidince kavga ederek çıkıyorum biz diyorum boşunamı vergi ödüyoruz sigortalıyız herkes illa özel yerinizemi gelecek ozaman burada çalışmayın devletten para almayın diyorum ben hiç çekinmem kim olursa olsun lafım peşindir vallaha resmi kurum olsa bile

Saat 12 de siteden randevu alnmaya başlıyor ben yarın için niyetlendim hakkımda hayırlısı kimse yarın onun muayene günü olur inşaallah hergün olmuyor çünkü ameliyat günleri oluyorya:)

asu zuhal kızlar ne oldu sustunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyor
burcuda gelmedi daha ne oldu acaba

Saat 12 de siteden randevu alnmaya başlıyor ben yarın için niyetlendim hakkımda hayırlısı kimse yarın onun muayene günü olur inşaallah hergün olmuyor çünkü ameliyat günleri oluyorya:)

inşallah hakkında hayırlısı olur canım korkma bi terslik çıkacağını sanmıyorum
bu arada kızlar hiç aranızda glukofen kullanan oldumu şimdi nette okudum acayip faydası oluyormuş?

X