kızlar cvp bekliyorum sizden rüyamda bide üzerimde yeşil elbise vardı yorumlarınızı bekliyorum bu arada da sersem gibiyyim hala ayılamadım çok yorgunum birazdan çıkıcam lütfen cvp yazıııııınnnn :uhm:
miss teacher seninde 3 haftalık oluyo sanırım. erken mi yaptırdın tahlilini sende? benim 2 gün vardı adetime yaptırdığımda
valla bebeği istiyo mu istemiyo mu bilemedim. daha şimdiki şikayetlerimle ilgilenmiyo doğru dürüst. karnım ağrıo diorum gülüyo bakalım daha neler çıkarıcan fln die anlamıorumki. ilgi beklediğim için ağrı bahanesi uydurduğumu fln düşünüyo. zaten adımı hastalık hastası koydu. kısacası eşimden hiçbi konuda bi beklentim kalmadı. çünkü o sadece kendini düşünen bi megoloman
kızlar bebeşimin kalbi pıtır pıtır atıyor allahım sana şükürler olsunhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv:
kızlar bebeşimin kalbi pıtır pıtır atıyor allahım sana şükürler olsunhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv:
vallaha şunları okuyunca kesin diyorum bende hamile kalınca eşim böyle davranır hiç takma canım bizim erkeklerde böyle bi tuhaf işte ben hep diyorum eşime anan kız doğurmalıymışta seni yanlış gelmişsin dünyaya (allahın gücüne gitmesinde)
bi zaman takma bak bakalım ne oluyor baktın iş dahada sarpa sarıyor çek kenara adam akıllı konuş bebeği tehlikeye atarız böyle yapma üzme falan de
gerçe laftan anlamazlar ama olsun yinede şansını dene çocuk gibiler ne diyeyim
tatlım benimde adetimden 10 gün önce lekelenmem oldu fakat doktor bunun gebelik belirtisi olabileceğini söyledi adetime 2 gün kala idrar testi yaptırdım pozitif çıktı ertesi günde kan testi yaptırdım yine pozitif çıktı. umutsuzlupa kapılma
valla bebeği istiyo mu istemiyo mu bilemedim. daha şimdiki şikayetlerimle ilgilenmiyo doğru dürüst. karnım ağrıo diorum gülüyo bakalım daha neler çıkarıcan fln die anlamıorumki. ilgi beklediğim için ağrı bahanesi uydurduğumu fln düşünüyo. zaten adımı hastalık hastası koydu. kısacası eşimden hiçbi konuda bi beklentim kalmadı. çünkü o sadece kendini düşünen bi megoloman
tünaydın evhancım evet hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın tatlım :Saruboceq:
evet canım ya şansınıza vallahi ama 2 gündür güzeldi zaten dedim bunlar eğleniyolardır diye şimdievhan dün izmirdeydi düğün amanın o ne yağmurdu öyle bornovada bi yağmur yağdı 4-5 gibi anlatamam akşamda pınarbaşında oldu düğün allahtan açıkhavadaydı yağmur yağmadı gece hava güzeldi
valla bilemiyorum ki sendede kan falan olmuşmuydu bide benim 7-8 gün kadar sürdü bu lekelenme durumu bu konularda çok deneyimsiz olduğumdan olayı nasıl yorumlayacağımı bilemedim yarın normalde adet olmam lazım ama bakalım kasıklarında batma oluyormuydu bacakbacak üstüne atamiyorum bide göğüsde mavi damarlar belirginleşti uçlarındada ara ara sızı ....
kusura bakma canım ya selam verdiğine borçlu çıkıcan ne doluymuşum ardıardına ıraladım :)bilmiyorumkismile
canım benim eşimde sen hamile kalınca yandık hiç düşünemiyorum seni falan diyordu neden diyordum çok nazlı olursun yandık diyordu halbuki ben nazlı biri değilimdir hamileyken benimde kasıklarım ağrıyordu çok gülüyordu o da hep sonra benim bi gün kahverengi lekem geldi çok az o gün pazar dı günlerden doktorumu aradık konuştuk o da tekrar olursa lekelenme ya da aşırı ağrı gece acil gelin demişti olmazsa yarın gelin dedi eşiminde işinden dolayı zar zor gittik pazartesi yani benim ısrarımla sonra doktor bebeğin kalp atışları durmuş kürtaj dedi bide geç kalınsaydı anneyi zehirliyor ölümle bile sonuçlanabiliyor dedi biz doktorun yanından bir çıktık eşim benden daha çok ağlamaya başladı ben seni cuma günü falan getirmeyi düşünüyordum dedi ya sana bişey olsaydı diyip durdu hep ağladı sonra bi daha asla böyle bişey olmicak dedi akıllandım falan dedi