Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evhancım son liste nerde hamileler listesi dolmaya başladı bizide enkısa zamanda eklersin o listeye inşallah

merhabalar ben de kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum bebek düşündüğümüzden beri yaklaşık 10 aydır,bana her konu da çok faydası olan bi site10 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor,önce kist vardı ama kullandığım bi ilaç sayesinde şuan maşallah iyi durumdayım yani adetlerim düzene girdi ama doktor değiştirdikten sonra anladım ki tek problem o değilmiş rahim ağzında yara varmış o da engelmiş bebek olmasına,tedavi oldum şuan bizim bildiğimiz bi engel yok inşaallah bilmediğimiz bişey de kalmamıştır,Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin :Saruboceq:

Canım hoŞgeldın aramıza Öncelıkle geÇmıŞ olsun bızım bır lıstemız var senıde ekleyelımmı olman gereken adetın ı verırsen ekleyebılırım senıde

hoşgeldin canım aramıza inşallah bir şeyin kalmamıştır en kısa zamanda seninde hamiş haberini alırız inşallah hihoyyythihoyyyt

Kızlar hamıŞ lıstemız 663 te Şuan yayınlayamıyorum bı sorun var ÇÖzÜnce yayınlarım ok

kızlar kalp atışları kaçıncı haftada alınıyo. internetten bakınca ben bugün tam 5 haftalık görünüyorum SAT ne göre sizce 1 2 güne gitsem alırmıyım kalp atışlarını?

Canım benım arkadaŞım yenı gıttı tam 5 haftalıktı gÖzÜkmedı bıraz daha bekle yanı 6 ftalık olsun canım ok

aysena2004 bethesna asu20 hamileeymiiişşşş :sm_cool::sm_cool: aşkolsun kızlar yaa var mı bi gelişme diye sordum kimse söylemedi :dilcikar: kızlar sizlerede allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin valla çok sevindim bir gün yoktum 3 hamiş haberini kaçırmışım

tatlım sen ne kadarlık hamilesin? hani kalp atışlarını almışın ya o açıdan sordum bende gitcemde ayarlayım dedim ona göre

Canım 6 hafta+5 günlük ama ben 2 önce gitmiştim canlanmamıştı yanı şu geçen 2 günde canlandı çok şükür darısı şu 3 mübarek 3 aylarda isteyen herkesin göbeğine bebeşi konsun
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm şüpheci nbr canım,ya netim gidip geliyo kusura bakmayın lütfen,sayfalara şöyle bi göz gezdirdimde şüpheci cnm senin durumuna üzüldüm açıkcası eşinle olan problemin nedir pek anlamadım ama sanırım eşin antrepoza girmiş:kaydirigubbakcemile3

amin inşallah canım çok saol duaların için olumunekankayizsmile

aramıza hoş geldin canım rahim ağzında bendede yara var ama doktorum hamile kalmak için engel değil dedi hayret ettim yoksa senin yara çokmu ilerlemişti

benim eşimde öyle tatlım bu aralar sanırım bu aralar onların tirip günleri ama bişey söyliyimmi ben hiiiiiiiiiiç takmıyorum çokta fifi diyorum hiç muhatap bile olmuyorum yoksa birbirimizi kırıyoruz sonrasında çocuklarım üzülüyo,sorarsa konuşuyorum,çocukların odasında kalıyorum geceleride,kalkıp kontrole geliyo gece,o yüzden içim o kadar rahatki sıkıntı yapma yoksa içinde büyütürsün sıkıntını olan sana olur,bak şimdi o nasıl geliyo peşimden,sen ne kadar sakin davranırsan o da okadar rahat hissedicektir kendini...

hee bide şu var cnm sen şimdi hamilesinya birazda olaylara duyguların karışıyo ve herşeye ağlar olursun,gerçi benim ablamda 3 buçuk aylık hamile ama maşşallah onda tam tersi bir sinir bir sinir anlatamam yani.çok sinirli olmuş.

asu cnm senide çok tebrik ediyorum rabbim inş,sağlıklı bir hamilelik yaşarsın,ve sağlıklı hayırlısıyla kucağına alırsın darısı benim başıma dicem ama,o bu ay pek mümkün olmicak heralde öyle gözüküyo,adetten sonra 2 defa çalıştık,onlar tutarsa tutar artık yoksa hiç zannetmiyorum daha olucağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…