Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kist yapıyor mu bilmiyorum da beninde bu ay oldu öyle hattakasıklarımda ağrıdı 2 kere tahlil yaptırdık bişey yok dediler seninde bişey yoktur inş

Tam tersi çok fazla oldum bu ay.

tatlım sana şöyle bişi söylicem. geçen ay ben ilk defa 6 gün adet oldum sonra çevremedekilere sordum onlarda rahmin kendini temizlediğini ve bebeğe hazırlık yaptığını söylediler. bu ay hamile olduğumu öğrendim. yani bu ay olmasa bile kendini sakın üzme olur mu? çünkü en geç önümüzdeki ay seninde güzel haberini alıcaz burdan :ecrin_bebek:

canım ikinizde alışırsınız bu duruma ah bizde hamiş olsakda yaşasak bu durumları
sen moralini hep yüksek tut bebiş yapıyo bunları öyle düşün tatlım

kızlar günayddddıııııınnnnnn ben geldim yeni uyandım valla çok yorgunum her yerim ağrıyor dün düğünden 00:30 da geldik çok yorgunum kızlar yaaaaa bugünde gün var oraya gidicem sizlerden ne haber hiç geçmişi okumadım bu sefer siz anlatın var mı gelişme hamile falan :ecrin_bebek:

canım ikinizde alışırsınız bu duruma ah bizde hamiş olsakda yaşasak bu durumları
sen moralini hep yüksek tut bebiş yapıyo bunları öyle düşün tatlım

valla hamile olduğumu öğrenene kadar bende öle düşünürdüm ama işin içine girince pekte öyle olmuyo ama napalım kaderde buda varmış önemli olan bebeğim başka kimse umrumda değil.

cnm benim umarım bu ay seninde güzel haberini alır mutluluğumuza mutluluk katarız :CüvCüv:

canım hoşgeldin
bende yeni geldim benimde haberim yok
sen yine evde durmamaya başladın ama kaydirigubbakcemile3

inşallah canım bakalım bende güzel haber vermek istiyorum hayırlısı

valla öyle canım napıyım evde canım sıkılıyor bugünde arkadaş günü var ya size bişey söylicem kızlar dün düğünde midem çok ağrıdı ilk hamileliğimdede öğrenmeden önce hep ağrıyordu midem acaba hamile olabilir miyim diye dün ilk kez ciddi anlamda şüpelendim bide gece rüyamda kız bebek emziriyordum acaba ne demek

canım senin nekadarlık bilmediğim için netten buldum bi bak istersen umarım yardımcı olur

Normal bir gebeliğin çok erken dönemlerinde kandaki beta-hCG değerlerinin alt ve üst sınırları yaklaşık şu şekildedir:

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637

Yine normal bir gebelikte haftalara göre ortalama beta-hCG düzeleri ise şöyledir.

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

canım inşallah hamilesindir ikinde yaşadığın belirtilerin hepsi varmı

sadece mide ağrın mı var canım
sen yinede kendine dikkat et olabiilirde

miss teacher seninde 3 haftalık oluyo sanırım. erken mi yaptırdın tahlilini sende? benim 2 gün vardı adetime yaptırdığımda

valla ii diyelim ii olalım hamile bir bayan olarak benim içinde bulunmam gereken ruhsal duruma eşimin girmesinden ötürü biraz şaşkınlık içindeyim başkada bişi yok

naber süpheci hala eşin şoku atlamamış galiba kendini strese sokma sakın bebeğe zarar verirsin boşver tadını çıkart aldırış etme

valla etmiyorum artık alışmaya başladım. sabah beni biraz ağlattı ama geçti şimdi. kendi kendine küsüyo kendi kendine barışıyo bi tuhaf oldu valla yazık bu kadar etkileneceğini ve mutsuz olacağını bilsem söylemezdim ama napalım ağzımdan çıktı bi kere yapılacak bişi yok. keyfi bilir valla hiiiiiç umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…