- 14 Mart 2010
- 205
- 0
kızlar az önce kan testi sonuçlarını aldım beta-hcg 90,3 çıktı. nasıl sizce?
canım tebrik ederim hamileisn sanırım:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar az önce kan testi sonuçlarını aldım beta-hcg 90,3 çıktı. nasıl sizce?
valla etmiyorum artık alışmaya başladım. sabah beni biraz ağlattı ama geçti şimdi. kendi kendine küsüyo kendi kendine barışıyo bi tuhaf oldu valla yazık bu kadar etkileneceğini ve mutsuz olacağını bilsem söylemezdim ama napalım ağzımdan çıktı bi kere yapılacak bişi yok. keyfi bilir valla hiiiiiç umrumda değil
canım ben kaçırdım galiba neden böyle davranıyo sebebi nedir
:)))) cnm sanırım bende kaçırdım çünkü inan bende bilmiyorum neden böyle davranıyo. hamilelik döneminde ruhsal değişim anne adayında olur derler ama bizde nedense baba adayında oldu. sanırım körle yatan şaşı kalkar hesabı bişi buda. anlamadım gitti bilmiyorumkismile
bende yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız ???
canım inşallah hamilesindir ikinde yaşadığın belirtilerin hepsi varmı
sadece mide ağrın mı var canım
sen yinede kendine dikkat et olabiilirde
valla etmiyorum artık alışmaya başladım. sabah beni biraz ağlattı ama geçti şimdi. kendi kendine küsüyo kendi kendine barışıyo bi tuhaf oldu valla yazık bu kadar etkileneceğini ve mutsuz olacağını bilsem söylemezdim ama napalım ağzımdan çıktı bi kere yapılacak bişi yok. keyfi bilir valla hiiiiiç umrumda değil
ama senin naz yapman lazım onunda bu nazı çekmesi lazım sizde biraz tersi var sanırımkaydirigubbakcemile3
naz mı? ayol onun yaptığı nazı da geçti sazı da bugün uyandı sinirli sinirli hazırlandı gitti daha günaydın demeden
GÜnaydın kızlar bugun sınavım var İkİ tane benİm İÇİn dua edİn ltf
kızzlar günaydınnn naber nasılsınız,çocuklarımı camiye yollayıp evimi topluyordum bende,çamaşır ütüm okadar çokki bugün kızzlar allah benimde yardımcım olsun yani,nese ara ara girip bakıyorum yine sizlere.
tünaydın canım nasılsıngünaydın kızlar a.s.
hadi bakalım hayırlısı inşallah tam gaz devamCanım ben yumurtlama tarihimi hesaplamıyorum artık hatta reglimi bile hesaplamıycaktım bu topiikte lazım diye hesapladım,gün aşırı ilişkiye giricem en mantıklısı o doktorlarda öyle söylüyor hem bazı insanların yumurtlama günleri farklı oluyor işimizi garantiye almak lazım.Bugün çalışmalara başlıyoruzkaydirigubbakcemile3
kızlar bende de son iki gündür sağ kasığım ağrı giriyor belim ağrıyor ve midem bulanmaya başladı beklenen adet tarihim 13 temmuz çok erken değil mi gebelik belirtisi mi acaba? midem yanıyor çok gazım var ayrıca inşallah hamişimdir sizce bu belirtiler hamilelik için mi yardımcı olur musunuz kızlar
hoşgeldin canım aramızaslm bayanlar bende aranıza yeni katıldım bende bebiş düşünüyorum 7 aylık evliyim bakalım inş. tez zamanda olur :ecrin_bebek:
sanada tünaydın canımcım nasılsıngünaydın kızlaaaar nasılsınız? opuyorumnanaktan
kızım bu enerjidir bu ne gezme aşkıdır kız kocan en sonunda eve kapatacak seni haberin olsun kaydirigubbakcemile3kızlar günayddddıııııınnnnnn ben geldim yeni uyandım valla çok yorgunum her yerim ağrıyor dün düğünden 00:30 da geldik çok yorgunum kızlar yaaaaa bugünde gün var oraya gidicem sizlerden ne haber hiç geçmişi okumadım bu sefer siz anlatın var mı gelişme hamile falan :ecrin_bebek:
ne demek canım herzaman yanında oluruz merak etme tanıt kendini istersenbende yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız ???
valla öyle canım napıyım evde canım sıkılıyor bugünde arkadaş günü var ya size bişey söylicem kızlar dün düğünde midem çok ağrıdı ilk hamileliğimdede öğrenmeden önce hep ağrıyordu midem acaba hamile olabilir miyim diye dün ilk kez ciddi anlamda şüpelendim bide gece rüyamda kız bebek emziriyordum acaba ne demek
TEŞEKKÜR EDERİM İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM BU AY ÇOK GARİP ŞEYLER YAŞADIM YANİ HAYATIMDA İLKLER ; 2 AYDIR ÇOCUK İSTİYORUZ VE BU AY ADETTEN 15 GÜN ÖNCE LEKELENMELER VE BİKAÇ DAMLA KAN OLDU YANİ KISACA BU AYDA BAŞARAMADIK BEN ÖZELLİKLE BU AY HAMİLE KALMAYI ÇOK İSTEDİM TAM DOĞUM İZNİ2.DÖNEME DENK GELECEK İİ OLCAKTI AMA KAÇIRDIK TRENİ BAKALIM NASİP DEĞİLMİŞ DEMEKKİsenağlama