Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

valla etmiyorum artık alışmaya başladım. sabah beni biraz ağlattı ama geçti şimdi. kendi kendine küsüyo kendi kendine barışıyo bi tuhaf oldu valla yazık bu kadar etkileneceğini ve mutsuz olacağını bilsem söylemezdim ama napalım ağzımdan çıktı bi kere yapılacak bişi yok. keyfi bilir valla hiiiiiç umrumda değil

canım ben kaçırdım galiba neden böyle davranıyo sebebi nedir

canım ben kaçırdım galiba neden böyle davranıyo sebebi nedir

:)))) cnm sanırım bende kaçırdım çünkü inan bende bilmiyorum neden böyle davranıyo. hamilelik döneminde ruhsal değişim anne adayında olur derler ama bizde nedense baba adayında oldu. sanırım körle yatan şaşı kalkar hesabı bişi buda. anlamadım gitti :KK70: bilmiyorumkismile

:)))) cnm sanırım bende kaçırdım çünkü inan bende bilmiyorum neden böyle davranıyo. hamilelik döneminde ruhsal değişim anne adayında olur derler ama bizde nedense baba adayında oldu. sanırım körle yatan şaşı kalkar hesabı bişi buda. anlamadım gitti :KK70: bilmiyorumkismile

ama senin naz yapman lazım onunda bu nazı çekmesi lazım sizde biraz tersi var sanırımkaydirigubbakcemile3

canım inşallah hamilesindir ikinde yaşadığın belirtilerin hepsi varmı

sadece mide ağrın mı var canım
sen yinede kendine dikkat et olabiilirde

canım ozaman adetime 1 hafta 10 gün falan vaeken mide ağrısı başlamıştı şimdide 10 gün var ama başka bi belirti yok

valla etmiyorum artık alışmaya başladım. sabah beni biraz ağlattı ama geçti şimdi. kendi kendine küsüyo kendi kendine barışıyo bi tuhaf oldu valla yazık bu kadar etkileneceğini ve mutsuz olacağını bilsem söylemezdim ama napalım ağzımdan çıktı bi kere yapılacak bişi yok. keyfi bilir valla hiiiiiç umrumda değil

öyle yap canım hiç umursama ama ağlama yazık sanada gerçe ben çok hamile kadından duydum hormonlar değiştiği için herşeye hassas davranıyorlarmış hemen ağlıyorlarmış doğumdan sonraki zamanda böyle geçiyormuş
ya canım bak anlat bize açılırsın eşin nasıl davranıyor sana yada niye üzüyor seni sonuçta birbirimize destek için buradayız anlatmazsan içinde kalır canım bizde duruma göre aman takma normal falan deriz sonuçta her evlilikte olan şeyler

şüpeci canım üzülme hiç anlaşılan eşin hala şoku atamamış üzerinden mutlaka bu durumu kabullunicektir eminim o senden çok sevinmiştir ama napsın adamcağızda baba olucak onun stresine girmiştir o da

GÜnaydın kızlar bugun sınavım var İkİ tane benİm İÇİn dua edİn ltf

bol şans canım sana bu arada tünaydın

kızzlar günaydınnn naber nasılsınız,çocuklarımı camiye yollayıp evimi topluyordum bende,çamaşır ütüm okadar çokki bugün kızzlar allah benimde yardımcım olsun yani,nese ara ara girip bakıyorum yine sizlere.

canım benim ya aynı işler bende de birikti sorma bende o işlerle uğraşcam bugün bu arada canım tünaydın

günaydın kızlar a.s.
tünaydın canım nasılsın

Canım ben yumurtlama tarihimi hesaplamıyorum artık hatta reglimi bile hesaplamıycaktım bu topiikte lazım diye hesapladım,gün aşırı ilişkiye giricem en mantıklısı o doktorlarda öyle söylüyor hem bazı insanların yumurtlama günleri farklı oluyor işimizi garantiye almak lazım.Bugün çalışmalara başlıyoruzkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım hayırlısı inşallah tam gaz devam

kızlar bende de son iki gündür sağ kasığım ağrı giriyor belim ağrıyor ve midem bulanmaya başladı beklenen adet tarihim 13 temmuz çok erken değil mi gebelik belirtisi mi acaba? midem yanıyor çok gazım var ayrıca inşallah hamişimdir sizce bu belirtiler hamilelik için mi yardımcı olur musunuz kızlar

canım benimde 13 gün var canım ama bendede mide yanması var çok bide gaz bakalım ne çıkacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

slm bayanlar bende aranıza yeni katıldım bende bebiş düşünüyorum 7 aylık evliyim bakalım inş. tez zamanda olur :ecrin_bebek:
hoşgeldin canım aramıza

günaydın kızlaaaar nasılsınız? opuyorumnanaktan
sanada tünaydın canımcım nasılsın

kızlar günayddddıııııınnnnnn ben geldim yeni uyandım valla çok yorgunum her yerim ağrıyor dün düğünden 00:30 da geldik çok yorgunum kızlar yaaaaa bugünde gün var oraya gidicem sizlerden ne haber hiç geçmişi okumadım bu sefer siz anlatın var mı gelişme hamile falan :ecrin_bebek:
kızım bu enerjidir bu ne gezme aşkıdır kız kocan en sonunda eve kapatacak seni haberin olsun kaydirigubbakcemile3

bende yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız ???
:KK1:
ne demek canım herzaman yanında oluruz merak etme tanıt kendini istersen

valla öyle canım napıyım evde canım sıkılıyor bugünde arkadaş günü var ya size bişey söylicem kızlar dün düğünde midem çok ağrıdı ilk hamileliğimdede öğrenmeden önce hep ağrıyordu midem acaba hamile olabilir miyim diye dün ilk kez ciddi anlamda şüpelendim bide gece rüyamda kız bebek emziriyordum acaba ne demek

kızlar cvp bekliyorum sizden rüyamda bide üzerimde yeşil elbise vardı yorumlarınızı bekliyorum bu arada da sersem gibiyyim hala ayılamadım çok yorgunum birazdan çıkıcam lütfen cvp yazıııııınnnn :uhm:

TEŞEKKÜR EDERİM İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM BU AY ÇOK GARİP ŞEYLER YAŞADIM YANİ HAYATIMDA İLKLER ; 2 AYDIR ÇOCUK İSTİYORUZ VE BU AY ADETTEN 15 GÜN ÖNCE LEKELENMELER VE BİKAÇ DAMLA KAN OLDU YANİ KISACA BU AYDA BAŞARAMADIK BEN ÖZELLİKLE BU AY HAMİLE KALMAYI ÇOK İSTEDİM TAM DOĞUM İZNİ2.DÖNEME DENK GELECEK İİ OLCAKTI AMA KAÇIRDIK TRENİ BAKALIM NASİP DEĞİLMİŞ DEMEKKİsenağlama

valla bebeği istiyo mu istemiyo mu bilemedim. daha şimdiki şikayetlerimle ilgilenmiyo doğru dürüst. karnım ağrıo diorum gülüyo bakalım daha neler çıkarıcan fln die anlamıorumki. ilgi beklediğim için ağrı bahanesi uydurduğumu fln düşünüyo. zaten adımı hastalık hastası koydu. kısacası eşimden hiçbi konuda bi beklentim kalmadı. çünkü o sadece kendini düşünen bi megoloman

TEŞEKKÜR EDERİM İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM BU AY ÇOK GARİP ŞEYLER YAŞADIM YANİ HAYATIMDA İLKLER ; 2 AYDIR ÇOCUK İSTİYORUZ VE BU AY ADETTEN 15 GÜN ÖNCE LEKELENMELER VE BİKAÇ DAMLA KAN OLDU YANİ KISACA BU AYDA BAŞARAMADIK BEN ÖZELLİKLE BU AY HAMİLE KALMAYI ÇOK İSTEDİM TAM DOĞUM İZNİ2.DÖNEME DENK GELECEK İİ OLCAKTI AMA KAÇIRDIK TRENİ BAKALIM NASİP DEĞİLMİŞ DEMEKKİsenağlama

tatlım benimde adetimden 10 gün önce lekelenmem oldu fakat doktor bunun gebelik belirtisi olabileceğini söyledi adetime 2 gün kala idrar testi yaptırdım pozitif çıktı ertesi günde kan testi yaptırdım yine pozitif çıktı. umutsuzlupa kapılma

evhan dün izmirdeydi düğün amanın o ne yağmurdu öyle bornovada bi yağmur yağdı 4-5 gibi anlatamam akşamda pınarbaşında oldu düğün allahtan açıkhavadaydı yağmur yağmadı gece hava güzeldi

tünaydın evhancım evet hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın tatlım :Saruboceq:

X