Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

valla tatlım bende aynısını yapıorum ilgilenmeyen tavırlarda bulunuyorum. hatta en son yaptığım şey mailine hamilelikle ilgili bazı bilgilerin bulunduğu bi makale attım okusun öğrensin die. sanırım o okumuşta yanlış anlamış. normalde değişim anne adayındadır baba adayı ona yardımcı olmalıdır yazar ya hep, bu da değişim baba adayındadır her ne kadar nazlanırsa nazlansın anne adayı ona yardımcı olmalıdır şeklinde anlamış ki öyle davranıyo

AMİN CANIM AMİMMMMMMMMMMMMMMMM :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızzlar kusura bakamyın konuların dışına çıktım galiba biraz,hamişlerimizi kutluyorduk dimi rabbim herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

neyse kızzlar ben çıktım işlerim var biraz onları halledip gelirim yine inş.öptüm sizi.guclubacismile

Selam ben geldim moralim bozuk olarak, test aldık yaptım negatif eşimde gördü bir sürü kızdım beni umutlandırdın diye ya reglim yeni birmiş ne hamileliği Birde testi yapmadan önce demezmi annesi aramıştı dün annesinin yeğeni rüyasında bizi görmüşde bebeğimiz olmuşda erkekmişde falan filan dedim annen bebek var mı diye direk sormamış yine yalan söylemiş diye nasıl kızdım ben bunlarla uğraşamam bebek var mı diye soracaklar istemiyorum falan diye aff Yarabbi afff
Birde gebelik testinin son kullanma tarihi geçmiş baktığımz evde berbattı afedersiniz ahır gibiydi((

canım ben bişey anlamadım valla yaaa dün yoktum herhalde kaçırmışım adetin yeni mi bitmişti test yaptın nasıl yani ev derken taşınıyor musun anlamadım bişey bilmiyorumkismile

kızlar melisa87 den haber yok demi dün onun adet günüydü ne oldu acaba işe başladığından beri giremedi hiç kıyamam

eflalciğim desene hepsi üst üste gelmiş sorunların senide çileden çıkartmış üzülüp stres yapma canım ya hayırlısı neyse o olsun
sen gene bak şimdi eşinle beraberken ev bakmışsın ben evleneceğim zaman kaynamam götürdü ahır gibi eve bide evsahibi övüp övüp durdu bende kızdım göz var nizam kör olsam inanırımda bu dediklerine görüyorum ne olduğunu demiştim

canım ben bişey anlamadım valla yaaa dün yoktum herhalde kaçırmışım adetin yeni mi bitmişti test yaptın nasıl yani ev derken taşınıyor musun anlamadım bişey bilmiyorumkismile

Canım kusura bakma sabah yazmıştım yeni girenleri unuttum,benim reglim dün bitti ama hamilelik belirtilerim vardı eşimde beni gaza getirip durdu hamilesin diye bugünde ev bakmaya gittik taşınmayı düşünüyoruzda eve baktık ev berbattı sonra gebelik testi aldık eve gelip yaptım negatif çıktı ama testin son kullanma tarihi geçmiş kısaca böyle.

canım bak dediğin gibi son kullanma tarihi geçmiş hemen yok deme kan testi yaptır bence hiç bişeyi takma kafana

slm kızlaarr ben geldiim.eflalim üzülme canım bende dün test yaptımm benimde negatif çıktı ister istemez moralimiz bozuluo tabiama ümidimizi yitirmeyelim inş. enkısa zamanda hepimizinde hamile kalacağına inanıorum:Saruboceq:

anladım canım bugün bütün aksilikler seni bulmuş adetin dün bitmiş canım neden hemen test yaptın ki kesinlikle çıkmaz tamam tarihi geçmiş ama zaten çıkmazdı adetin daha öncekilere göre daha mı değişikti ki şüpelendin mi canım eğer 1-2 gün az miktarda sürdüyse değişik renkteyse falan kiminin yerleşme kanaması öyle oluyor halk arasında buna üstüne görmek diyorlar ama üstüne görme diye bişey yok yani canım o implatasyon kanaması oluyor yani yerleşme kanaması normal adet kanamasından farklı oluyor canım bunu da belirtmek istedim olumunekankayizsmile

hem bide son kullanma tarihi geçmişti diosun tekrar yap bakalım emin olşüphe kalmasın kafanda

canım bak dediğin gibi son kullanma tarihi geçmiş hemen yok deme kan testi yaptır bence hiç bişeyi takma kafana

Yok canım bir daha test yapmam moralim çok bozuldu bebek konusunu kafamdan çıkarmam lazım çok takıyorum

eflal ne oldu canım giresuna yerleşme planı vardı vazmıgeçtinizki

Canım eşim istemiyor pek şimdilik askıya aldık bu dönem bizim için o kadar karışık ki uzun bir aradan sonra tekrar bu şehire alışmaya çalışıyoruz ben artık burda yaşamak istemiyorum gitme düşüncesine kendimi çok alıştırmıştım ama eşim korkuyor yeni işe alışabilirmiyim diye o kadar canım sıkılıyorki burda kimsem yok ve çok uzağız memlekete. Birde çocuk meselesi e artık askerlik bitti engeliniz kalmadı diyenler:2:

eflalcığım baya karışık günler geçirmişsin belli buda seni strese sokmuş eşin ne işi yapıyorda giresun olayı çıkmışıt senin memleket neresi?
ben seni çok iyi anlıyorum canım bende almanyada doğdum yetiştim eşim gitmek istemeyince ben türkiyeye yerleştim neyseki zaten samsundaydık en azından yabancı yer değil ama arkadaş falan yok bitek anneannem vardı oda zaten 6 ayda bir giriş çıkış yapmak için gidiyordu almanyaya evliliğimin ilk 6 ayı çok yanlız kaldım eşim esnaf geç saatlerde gelirdi ben kimseyi tanımadığım için fazla çıkamazdım kaynanam ve görümcem hiç ilgilenmediler
allahtan sonra iş buldumda rahatladım iş arkadaşlarımda benim gibi almanyadan gelme çok iyi anlaşıyoruz şirkette bi aile gibiyiz yoksa yoksa hayatta duramazdım bunalıma girerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…