Canım 6 hafta+5 günlük ama ben 2 önce gitmiştim canlanmamıştı yanı şu geçen 2 günde canlandı çok şükür darısı şu 3 mübarek 3 aylarda isteyen herkesin göbeğine bebeşi konsun
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Selam ben geldim moralim bozuk olarak, test aldık yaptım negatif eşimde gördü bir sürü kızdım beni umutlandırdın diye ya reglim yeni birmiş ne hamileliğiBirde testi yapmadan önce demezmi annesi aramıştı dün annesinin yeğeni rüyasında bizi görmüşde bebeğimiz olmuşda erkekmişde falan filan dedim annen bebek var mı diye direk sormamış yine yalan söylemiş diye nasıl kızdım ben bunlarla uğraşamam bebek var mı diye soracaklar istemiyorum falan diye aff Yarabbi afff
Birde gebelik testinin son kullanma tarihi geçmiş baktığımz evde berbattı afedersiniz ahır gibiydi((
neyse kızzlar ben çıktım işlerim var biraz onları halledip gelirim yine inş.öptüm sizi.guclubacismile
canım ben bişey anlamadım valla yaaa dün yoktum herhalde kaçırmışım adetin yeni mi bitmişti test yaptın nasıl yani ev derken taşınıyor musun anlamadım bişey bilmiyorumkismile
Selam ben geldim moralim bozuk olarak, test aldık yaptım negatif eşimde gördü bir sürü kızdım beni umutlandırdın diye ya reglim yeni birmiş ne hamileliğiBirde testi yapmadan önce demezmi annesi aramıştı dün annesinin yeğeni rüyasında bizi görmüşde bebeğimiz olmuşda erkekmişde falan filan dedim annen bebek var mı diye direk sormamış yine yalan söylemiş diye nasıl kızdım ben bunlarla uğraşamam bebek var mı diye soracaklar istemiyorum falan diye aff Yarabbi afff
Birde gebelik testinin son kullanma tarihi geçmiş baktığımz evde berbattı afedersiniz ahır gibiydi((
Canım kusura bakma sabah yazmıştım yeni girenleri unuttum,benim reglim dün bitti ama hamilelik belirtilerim vardı eşimde beni gaza getirip durdu hamilesin diye bugünde ev bakmaya gittik taşınmayı düşünüyoruzda eve baktık ev berbattı sonra gebelik testi aldık eve gelip yaptım negatif çıktı ama testin son kullanma tarihi geçmiş kısaca böyle.
canım bak dediğin gibi son kullanma tarihi geçmiş hemen yok deme kan testi yaptır bence hiç bişeyi takma kafana
eflal ne oldu canım giresuna yerleşme planı vardı vazmıgeçtinizki