kızlar bebeşimin kalbi pıtır pıtır atıyor allahım sana şükürler olsun hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv:
canım çok sevindim inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bebeşimin kalbi pıtır pıtır atıyor allahım sana şükürler olsun hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv:
evhancım son liste nerde hamileler listesi dolmaya başladı bizide enkısa zamanda eklersin o listeye inşallah
merhabalar ben de kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum bebek düşündüğümüzden beri yaklaşık 10 aydır,bana her konu da çok faydası olan bi site10 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor,önce kist vardı ama kullandığım bi ilaç sayesinde şuan maşallah iyi durumdayım yani adetlerim düzene girdi ama doktor değiştirdikten sonra anladım ki tek problem o değilmiş rahim ağzında yara varmış o da engelmiş bebek olmasına,tedavi oldum şuan bizim bildiğimiz bi engel yok inşaallah bilmediğimiz bişey de kalmamıştır,Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin :Saruboceq:
tatlım sen ne kadarlık hamilesin? hani kalp atışlarını almışın ya o açıdan sordum bende gitcemde ayarlayım dedim ona göre
Canım 6 hafta+5 günlük ama ben 2 önce gitmiştim canlanmamıştı yanı şu geçen 2 günde canlandı çok şükür darısı şu 3 mübarek 3 aylarda isteyen herkesin göbeğine bebeşi konsun
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhabalar ben de kadınlar kulübünü uzun zamandır takip ediyorum bebek düşündüğümüzden beri yaklaşık 10 aydır,bana her konu da çok faydası olan bi site10 aydır bebek istiyoruz ama olmuyor,önce kist vardı ama kullandığım bi ilaç sayesinde şuan maşallah iyi durumdayım yani adetlerim düzene girdi ama doktor değiştirdikten sonra anladım ki tek problem o değilmiş rahim ağzında yara varmış o da engelmiş bebek olmasına,tedavi oldum şuan bizim bildiğimiz bi engel yok inşaallah bilmediğimiz bişey de kalmamıştır,Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin :Saruboceq: