evet bu sabah gittim verdim 14.30ta alacağım hayırlısıyla :Saruboceq:
benim meşhur testin resmini gördünmü ekledim şekerim bakta gül gül kop :bbo:
kızlar günaydınnnnnnnnn günayydıııııııınnnnnnnnnnnn canlarıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm nasılsınız bakiyiim ben geldim eeeee sonunda bugün gezme falan yok arkadaşlar bütün gün burdayım gece kaynatmışsınız yine valla okumadım hepsini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım evet bunlar gece bi yandan aşkı memnu bi yandan kaynatmışlar bende hepsini okuyamadım hızlarına yetişilmiyor vallaha
mrb.kızlar Allah hayırlısıyla bebiş isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin...bana İnşallah
canım sanada
g
ü
n
a
y
d
ı
n
ya sorma bayağa koptuk dün
487. sayfada yaptığım testin resmini ekledim
ondan önce 427. sayfada gece konuşmuştuk testi yapınca önceki hali daha bi tuhaftı evhan ve efnan vardı deliye dönmüştük hepimiz
mrb.kızlar Allah hayırlısıyla bebiş isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin...bana İnşallah
KIZLAR BU ARADA HAYIRLI CUMALARINI OLSUN İNŞALLAH BU MÜBAREK CUMA GÜNÜDE YÜCE ALLAHIM TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİNNNNNNNN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Selam bayanlar benide kabul edin aranıza, topiğinizi okumaya başlıycam çok sayfa var uzun sürecek.
Bende bebek istiyorum, 2,5 yıllık evliyim eşimin askerliği sebebiyle bebek düşünmedik şimdi istiyoruz ama çok endişelerim var umutsuzum,eşim askere gitmeden önce niyetlenmiştik kist çıkınca hap kullanmak zorunda kaldım haliyle üç ay askıya aldık hapı bıraktıktan sonra iki ay korunmadık bu seferde eşim askere gittişimdi 40 gün oldu eşim geleli ve benim ikinci reglim korkuyorum bebeğim olmayacak diye.
selam bayanlar benide kabul edin aranıza, topiğinizi okumaya başlıycam çok sayfa var uzun sürecek.
Bende bebek istiyorum, 2,5 yıllık evliyim eşimin askerliği sebebiyle bebek düşünmedik şimdi istiyoruz ama çok endişelerim var umutsuzum,eşim askere gitmeden önce niyetlenmiştik kist çıkınca hap kullanmak zorunda kaldım haliyle üç ay askıya aldık hapı bıraktıktan sonra iki ay korunmadık bu seferde eşim askere gittişimdi 40 gün oldu eşim geleli ve benim ikinci reglim korkuyorum bebeğim olmayacak diye.
kızlar kahvaltı molasıııııı gelicem hemen cokacimcoook