Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

AYYYYYY KIZLAR ÇOK SEVıYORUM BÖYLE ŞEYLERı NAPAYIM SıZLERLE PAYLAŞINCADA DAHA GÜZEL OLUYOR kaydirigubbakcemile3

masallah masallah allahım cok 11 yıllar göstersin inşl

AY AY AY EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM BENİ DAHA NİCE GÜZEL SENELERDE BİRLİKTE OLMANIZ DİLEĞİYLE ALLAHIM 20 30 40 50 60 LARIDA GÖSTERSİN İNŞALLAH AMİNNNNNN:Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar şu meşhur idrar testimin resmini nihayet ekliyorum bide siz inceleye bilirsiniz

:roflol: aa kız mehtap bu benim testime benziyo kızz vallahi bende daha önce yaptığımda böyle çıkmıştı,sonrasında hasta olmuştum çok sinir bozucu yaa.olumunekankayizsmile

AY AY AY EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM BENİ DAHA NİCE GÜZEL SENELERDE BİRLİKTE OLMANIZ DİLEĞİYLE ALLAHIM 20 30 40 50 60 LARIDA GÖSTERSİN İNŞALLAH AMİNNNNNN:Saruboceq: :Saruboceq:

ayy canım ya çok tşk ediyorum çok saolun,bu güxel dilekleri hep birlikte umuyorum,en güzel dilekler sizlerin olsun inş,40,50,60 yazmışsın ama bu adamla biraz zooor gibi

Kızlar kocıŞı ıŞe gÖnderımtım ondan berı burdayım bıraz ortalıĞı toplayım kahvaltımı hazırlayıp gelırım yıne

Kızlar kocİŞİ İŞe gÖnderİmtİm ondan berİ burdayım bİraz ortalıĞı toplayım kahvaltımı hazırlayıp gelİrİm yİne

tmm canım bende çıkıyorum evimi toliyip kahvaltı yapayım gelicem bende,keyfimde hiç yok zaten bugün nedense...mirmirmirmir

mrb 22 yaşındayım 1 senelik evliyim tokatlıyım sitenizi hep okuyrdum ama yani üye oldum 2 aydır bebek istiyorum inş allah hapimize nasip etsin

mrb canm bende 22 yaşındayım ve 1senelik evliyim benim de bugün yarın adet olmam gerekiyoa.s

inş canım vardır bişey benim bugün adet günüm bekliyrm var mı belirtilerin

inş vardır canm güzel haberler alırız birlikte seninle.belim çook ağrıyo hatta 1 haftadır.kasıklarımda ağrı vardı akşam adet sancısı gibi ama şuan yok beyaz renkli akıntım var normalde adet sancım olduğu zaman kesin kahverengi akıntım olur sonra kırmızıya dönerdi. umutluyum bekliyorum canm.sen nasılsın

inş güzelim iyiyim bende benimde 1 haftadır kasıklarım belim göğüslerim ağrıyor bi de halsizlik var bilmiyrm benimde akıntım var ama sanki hasta olacam sanıyorum bu ayda yok galiba test bile yapmadım ümitlenmeyim diye benimde kasık ağrım geçti sadece belim ağrıyo bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…