olurmu tatlımm efnanla sabah görüştük eşini işe yollamış geri uyumaya gitti uykucu,bende şimdi camiden geldim oğluşumun dersnini dinlemeye gittim onu getirdim şimdi dersini verdi..e bugünde benim evlilik yıl dönümümm tatlımm 11.yılıma giriyorumm
olurmu tatlımm efnanla sabah görüştük eşini işe yollamış geri uyumaya gitti uykucu,bende şimdi camiden geldim oğluşumun dersnini dinlemeye gittim onu getirdim şimdi dersini verdi..e bugünde benim evlilik yıl dönümümm tatlımm 11.yılıma giriyorumm
kızlar şu meşhur idrar testimin resmini nihayet ekliyorum bide siz inceleye bilirsiniz
AY AY AY EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN CANIM BENİ DAHA NİCE GÜZEL SENELERDE BİRLİKTE OLMANIZ DİLEĞİYLE ALLAHIM 20 30 40 50 60 LARIDA GÖSTERSİN İNŞALLAH AMİNNNNNN:Saruboceq: :Saruboceq:
masallah masallah allahım cok 11 yıllar göstersin inşl
Kızlar kocİŞİ İŞe gÖnderİmtİm ondan berİ burdayım bİraz ortalıĞı toplayım kahvaltımı hazırlayıp gelİrİm yİne
günaydın kızlaaaar. nasılsınız?
mrb 22 yaşındayım 1 senelik evliyim tokatlıyım sitenizi hep okuyrdum ama yani üye oldum 2 aydır bebek istiyorum inş allah hapimize nasip etsin
mrb canm bende 22 yaşındayım ve 1senelik evliyim benim de bugün yarın adet olmam gerekiyoa.s
gunaydn cnm nasılsn
inş canım vardır bişey benim bugün adet günüm bekliyrm var mı belirtilerin
Kızlar hoŞgeldİnİz
inş vardır canm güzel haberler alırız birlikte seninle.belim çook ağrıyo hatta 1 haftadır.kasıklarımda ağrı vardı akşam adet sancısı gibi ama şuan yok beyaz renkli akıntım var normalde adet sancım olduğu zaman kesin kahverengi akıntım olur sonra kırmızıya dönerdi. umutluyum bekliyorum canm.sen nasılsın
İyİ canım sen nasılsın