Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

AYNEN CANIM YA BİZDE BOŞ GEÇİRMİYOZ VALLAHA BENİMDE DÜN BAŞLADI YUMURTLAMA GÜNÜM HEMEN BAŞLADIK Şeniz BAKALIM YA AYYYY EVET NE GÜZEL OLURDU DEMİ YA BEBİŞ NAPIYO SENİN BEBİŞ NAPIYO AYYYYY ÇOK HEYECANLANDIM BAK ŞİMDİ BENDEkaydirigubbakcemile3

geri döndüm kahvaltımı yaptım folik asidimi içtim birazdan kahve zamanııı hadi kızlar sizde yapın hep birlikte içelim

ARKADAŞLARR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HAAAAAAAAAAAMMMMMİİİİİİİLLLLLLLEYYYİİİMMMMMMMMMMM
OOOLEYYYYYY SABAH ECZANEDEN TEST ALDIM İLK İDARRIMLA YAPTIM 2.ÇİZGİ ÇIKTI KIPKIRMIZI ÇOK BELİRGİNDİ:):):):):):):)
HEMEN HAST GİİTTİMM SAAT 2 DE ALCAM KAN KONUÇLARINII:):):):):)
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

tebrik ederim ayyyy canım ne kadar sevinçlisin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
bende kan verdim 14.30a alacağım

haydi kızlar hamiş listemiz doluyor halaya :teytey::teytey::teytey::teytey:

Aaaaayyy kızlat bu gece rüyamda başbakan recep tayyip erdoğanı görmüştüm yanında koruma falan yoktu tekti bende yanındaydım sokakları geziyormuş denetlemeye bende onunla geziyormusun kucağımdada 1,2 yaşlarında kız çocuğu vardı hayır olsun dedim uyanınca adet sancımda vardı beklemedim kalktım hemen test yaptım :):):):):):)

aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy çooooooookkkk sevindim canımmmmm kızlaaaaaaaaaarrrrrrr hadiiiiiiii halaaaayaaa yakutummm için :teytey::teytey::teytey::teytey: canım allah saağ salim kucağına almak nasip etsin :Saruboceq:

canım seninde ellerine sağlık o da çok güzel olmuş 41 yasinide senin listenin yanına ekle ordan devam et oılmaz mı?

kızlar şu meşhur idrar testimin resmini nihayet ekliyorum bide siz inceleye bilirsiniz

ahanda testtt valla çok kominnnkkkkk çok güldüm umarım benimde başıma gelmez

uykucu geldii gece çok geç uyudumda tekrar yattım kalkınca yasin okuyum dedim ama benim kırmızılar pembiş şekilde yollara dökülmeye başlamış anlayamadım okumayım bari dedim

inşallah bebiştendir canım hadi hayırlısı inşallah bebiştendir sen ferah tut gönlünü

hoş geldinnn aramıza

Aayyy kızlarr gününüz geçtiyse adet sancısı varsa beklemeyin yanıltıyor o sancı:) sabah kalktım sanki heran adet olacakmışım gibiydim heryerim ağrıdı kasıklarım karnım bacaklarım belim anlatamam enkaz gibiydim zor kalktım ben sabırsızım dayanamam :):):):):):)):):

ay valla şu cuma günü istanbulda sela ve ezan arası öokk güzel bi haber aldım Allah hepimize böyle mübarek günlerde bebişimizin hayırlı haberini almamızı nasip etsin adına çok sevindi canımmm

yaaa bende recep tayyip i görmek istiyom rüyamda bi öğrencim vardı sbs ye hazırlanıyodu kızla bigün önceden görüştüm rüyamda recey tayyibi gördüm dedi sınavdan çıkınca sordum okadar sorudan sadece2 yanlış çıkarmış gerisi full şimdide sen bu adamda bi keramet mi var ne
aslında yüksek makamdakileri rüyada görmek güzel derler işte bu yüzden anladım

sendeki belirtliler benimkiyle aynı canım bi kaç gündür hep bakıyorum yazdıklarına benimde dün sabah adet olacakmış gibi ağrıdı kasıklar sonra geçti kırmızılar gelmedi bu sabah yine öyleydi dedim tamam geliyor yolda boşuna gitmeyeyim kan aldırmaya ama niyet etmiştim içimde kalmasın gittim verdim wc ye gidince arada bir silerken açık kahve ile pembe arası bi akıntı geliyor ama adetmiş değil şimdi sancım yine gaz varmış gibi acaba adetmi olacağım diye kan testine bile heyecan yapamıyorum
sende durumlar şimdi nasıl belirtilerin arttımı

bizlere bol bol dua et olur mu canım hamişlerin duası kabul olurmuş canım :Saruboceq::Saruboceq: bende çok sabırsızım elimden gelse şimdiden yapıcam test alıp kaydirigubbakcemile3 inşallah hepimiz çift çizgiyi en kısa zamanda görürüz....

evhan listemizi güncelle canım bide kopyala son sayfaya getir hepimiz bakalım mutlu olalım ama sen yine güncellemeye 454 te devam edersin ok mi?

Kızzzlarrr eşimi aramadım akşam sürpriz yapcam testi göstercem yemekten sonra:):):) annemi aradım sevindi biyanda diyo okula nasıl gidiceksin hamile hamile ayyy naapcan şimdi falan dedi bir yandan sevindi biryandanda üzüldü:):):):):) bende valla bilmiyorum dedimm:):):) allah büyükk yok annemde uzak bana gelip bakamazda bakalım naapcazzz...

CANIM ÇOOOOK SEVıNDıM BU MÜBAREK GÜNDE NE GÜZEL BıR HABER BU BÖYLE GÖZLERıM DOLDU ıNAN AYYYYY ÇOK SEVıNDıYA SAĞ SALıM KUCAĞINA ALMAYI NASıP ETSıN ALLAHIM AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

inşşaallahh canımm dualarım sizinle geçen akşam hepimiz için yasin okumuştum bu akşamda okuyacağım hem şükür için hemde sizler için...

efnan naber canım sessiz sedasız gelmişsin hiç görmedim ama gelir gelmez güzel haber aldın bak canım
bende benim testin resmini ekledim baka bilirsin dur bidaha ekleyeyimde sende gör bi güzel gül sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…