ohhhh bal kaymak yok ama varmış gibi yapıcam kahvaltıyı canım saol bana bak yalnız ayrılamıyorum ki bunun başından kalkıp yapıyım kahvaltıyı kaydirigubbakcemile3 bu arada ateşimi ölçtüm sabah 37.1 çıktı canım bakalım akşam kaç çıkıcak bizde hiç boş geçirmiyoruz bu günleri hele eşim benden çok o meraklı kaydirigubbakcemile3 bakalım hayırlısı yaaa inşallah hep birlikte hamiş kalırızda sonrada senin bebiş nasıl benim bebiş şöyle muhabbeti yaparız ne güzel demi yaaa
ARKADAŞLARR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HAAAAAAAAAAAMMMMMİİİİİİİLLLLLLLEYYYİİİMMMMMMMMMMM
OOOLEYYYYYY SABAH ECZANEDEN TEST ALDIM İLK İDARRIMLA YAPTIM 2.ÇİZGİ ÇIKTI KIPKIRMIZI ÇOK BELİRGİNDİ:):):):):):):)
HEMEN HAST GİİTTİMM SAAT 2 DE ALCAM KAN KONUÇLARINII:):):):):)
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
CANIM YA ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ DÜN İÇİN KUSURA BAKMA TATLIM YA BİZİMKİNİN UYKUSU GELİNE UYUMADAN Bİ ÇALIŞMA YAPALIM DEDİM ONDAN HEMEN ÇIKTIM BU ARADA GÜ NAY DINkaydirigubbakcemile3
kızlar şu meşhur idrar testimin resmini nihayet ekliyorum bide siz inceleye bilirsiniz
olurmu tatlımm efnanla sabah görüştük eşini işe yollamış geri uyumaya gitti uykucu,bende şimdi camiden geldim oğluşumun dersnini dinlemeye gittim onu getirdim şimdi dersini verdi..e bugünde benim evlilik yıl dönümümm tatlımm 11.yılıma giriyorumm
kızlar ya bende hiç heyecan yok kan tahlilini alacağım diye korkuyorum adet olacağım diye şu wc ye gidip silince kağıda gelen açık kahve akıntı endişelendirdi beni
gerçe adet sancım yok bi yandanda düşündüm azradada öyle olmuştu harhalde adet olcam diyordu sonra hamile olduğu ortaya çıkmıştı
ay inşallah bendede vardır bebiş yaaa
Selam bayanlar benide kabul edin aranıza, topiğinizi okumaya başlıycam çok sayfa var uzun sürecek.
Bende bebek istiyorum, 2,5 yıllık evliyim eşimin askerliği sebebiyle bebek düşünmedik şimdi istiyoruz ama çok endişelerim var umutsuzum,eşim askere gitmeden önce niyetlenmiştik kist çıkınca hap kullanmak zorunda kaldım haliyle üç ay askıya aldık hapı bıraktıktan sonra iki ay korunmadık bu seferde eşim askere gittişimdi 40 gün oldu eşim geleli ve benim ikinci reglim korkuyorum bebeğim olmayacak diye.
ARKADAŞLARR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HAAAAAAAAAAAMMMMMİİİİİİİLLLLLLLEYYYİİİMMMMMMMMMMM
OOOLEYYYYYY SABAH ECZANEDEN TEST ALDIM İLK İDARRIMLA YAPTIM 2.ÇİZGİ ÇIKTI KIPKIRMIZI ÇOK BELİRGİNDİ:):):):):):):)
HEMEN HAST GİİTTİMM SAAT 2 DE ALCAM KAN KONUÇLARINII:):):):):)
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Aaaaayyy kızlat bu gece rüyamda başbakan recep tayyip erdoğanı görmüştüm yanında koruma falan yoktu tekti bende yanındaydım sokakları geziyormuş denetlemeye bende onunla geziyormusun kucağımdada 1,2 yaşlarında kız çocuğu vardı hayır olsun dedim uyanınca adet sancımda vardı beklemedim kalktım hemen test yaptım :):):):):):)
Aayyy kızlarr gününüz geçtiyse adet sancısı varsa beklemeyin yanıltıyor o sancı:) sabah kalktım sanki heran adet olacakmışım gibiydim heryerim ağrıdı kasıklarım karnım bacaklarım belim anlatamam enkaz gibiydim zor kalktım ben sabırsızım dayanamam :):):):):):)):):
Aayyy kızlarr gününüz geçtiyse adet sancısı varsa beklemeyin yanıltıyor o sancı:) sabah kalktım sanki heran adet olacakmışım gibiydim heryerim ağrıdı kasıklarım karnım bacaklarım belim anlatamam enkaz gibiydim zor kalktım ben sabırsızım dayanamam :):):):):):)):):
inşşaallahh canımm dualarım sizinle geçen akşam hepimiz için yasin okumuştum bu akşamda okuyacağım hem şükür için hemde sizler için...bizlere bol bol dua et olur mu canım hamişlerin duası kabul olurmuş canım :saruboceq::saruboceq: Bende çok sabırsızım elimden gelse şimdiden yapıcam test alıp kaydirigubbakcemile3 inşallah hepimiz çift çizgiyi en kısa zamanda görürüz....
inşşaallahh canımm dualarım sizinle geçen akşam hepimiz için yasin okumuştum bu akşamda okuyacağım hem şükür için hemde sizler için...