inş güzelim iyiyim bende benimde 1 haftadır kasıklarım belim göğüslerim ağrıyor bi de halsizlik var bilmiyrm benimde akıntım var ama sanki hasta olacam sanıyorum bu ayda yok galiba test bile yapmadım ümitlenmeyim diye benimde kasık ağrım geçti sadece belim ağrıyo bugün
evt ilk olacak senin
Kızlar hoŞgeldİnİz[/QUOTE
hoşş buldum bende :) nasılsınız kızlar?
sabah tekrar ateşimi ölçtüm 36.8 çıkıyor sabahları.. akşamları ise 37.. gögüslerim resmen şişti yüzüstü yatamayacak kadar ağrıyor. ama ne halsizlik var ne kasık, bel ağrısıbilmiyorumkismile
ayın 30 unu bekliorum. 5 gün var daha. doğru sonuç vermez diye test de yapmıyorum. yumurtlama günümden 3 gün sonra başladı bu göğüs ağrısı hala da devam edior işte.boshayallersmile
benim evliliğim 2 ayında dış gebelik geçirdim sağ tüpümdeydi tüpüm alınmadı ameliyat oldum .yine tekrarlar die korkuyorum
kızlar günaydınnnnnnnnn günayydıııııııınnnnnnnnnnnn canlarıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm nasılsınız bakiyiim ben geldim eeeee sonunda bugün gezme falan yok arkadaşlar bütün gün burdayım gece kaynatmışsınız yine valla okumadım hepsini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım verdin mi kan tahlilini
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn sende opuyorumnanaktan
inş olmaz güzelim allah hakkında hayırlısını versin ilk gebeliğindede belirtilerin aynımıydı?
hoşbulduk canım inşallah hamilesindir göğüslerimin üzerine yatamıyorum demişsin benimde ilk hamileliğimde öyleydi ben yüzüstü yatarak uyuyabilirim hatta ozamanlar hiç uyuyamıyordumsende hamile olabilirsin canım