Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

inş güzelim iyiyim bende benimde 1 haftadır kasıklarım belim göğüslerim ağrıyor bi de halsizlik var bilmiyrm benimde akıntım var ama sanki hasta olacam sanıyorum bu ayda yok galiba test bile yapmadım ümitlenmeyim diye benimde kasık ağrım geçti sadece belim ağrıyo bugün

aynı benimde belim ağrıyo bende yapmadım test sonra çıkmıyo moralim bozuluyo biraz daha bekliyim diorrum.senin ilk mi gebeliğin

Kızlar hoŞgeldİnİz[/QUOTE

hoşş buldum bende :) nasılsınız kızlar?

sabah tekrar ateşimi ölçtüm 36.8 çıkıyor sabahları.. akşamları ise 37.. gögüslerim resmen şişti yüzüstü yatamayacak kadar ağrıyor. ama ne halsizlik var ne kasık, bel ağrısıbilmiyorumkismile

hoşş buldum bende :) nasılsınız kızlar?

sabah tekrar ateşimi ölçtüm 36.8 çıkıyor sabahları.. akşamları ise 37.. gögüslerim resmen şişti yüzüstü yatamayacak kadar ağrıyor. ama ne halsizlik var ne kasık, bel ağrısıbilmiyorumkismile[/QUOTE]

kız sen hamiş olabilirsin regl günün ne zaman yani hangi günü bekliyordun sen?

ayın 30 unu bekliorum. 5 gün var daha. doğru sonuç vermez diye test de yapmıyorum. yumurtlama günümden 3 gün sonra başladı bu göğüs ağrısı hala da devam edior işte.boshayallersmile

hadi hayırlısı inşallah vardır bebiş bana sende varmış gibi geliyor vallaha ama yinede dediğin gibi hemen çok kaptırma kendini sonra çok üzülüyor insan

ayın 30 unu bekliorum. 5 gün var daha. doğru sonuç vermez diye test de yapmıyorum. yumurtlama günümden 3 gün sonra başladı bu göğüs ağrısı hala da devam edior işte.boshayallersmile

canım sen kesin hamilesin demedi deme bak benimde arkadaşım senin gibi demişti hemen başlamıştı göğüs ağrışarı şimdi 5 haftalık hamile

ay kızlar inşallah. heveslenmemeye de çalışıyorum. üzülmeyeyim diye. şu 5 gün geçmiyor. ne heyecanlı bekleyişmiş bu...

kızlar günaydınnnnnnnnn günayydıııııııınnnnnnnnnnnn canlarıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm nasılsınız bakiyiim ben geldim eeeee sonunda bugün gezme falan yok arkadaşlar bütün gün burdayım gece kaynatmışsınız yine valla okumadım hepsini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ya bende hiç heyecan yok kan tahlilini alacağım diye korkuyorum adet olacağım diye şu wc ye gidip silince kağıda gelen açık kahve akıntı endişelendirdi beni
gerçe adet sancım yok bi yandanda düşündüm azradada öyle olmuştu harhalde adet olcam diyordu sonra hamile olduğu ortaya çıkmıştı
ay inşallah bendede vardır bebiş yaaa

kızlar günaydınnnnnnnnn günayydıııııııınnnnnnnnnnnn canlarıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm nasılsınız bakiyiim ben geldim eeeee sonunda bugün gezme falan yok arkadaşlar bütün gün burdayım gece kaynatmışsınız yine valla okumadım hepsini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım evet bunlar gece bi yandan aşkı memnu bi yandan kaynatmışlar bende hepsini okuyamadım hızlarına yetişilmiyor vallaha

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn sende opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım inşallah hamilesindir göğüslerimin üzerine yatamıyorum demişsin benimde ilk hamileliğimde öyleydi ben yüzüstü yatarak uyuyabilirim hatta ozamanlar hiç uyuyamıyordum :KK1: sende hamile olabilirsin canım

kan tahlilini yaptırdın mı? sonuçları mı bekliorsun? inşallah hamilesindir canım. e kolay mı? kaç gündür bu tarihi bekliorsun belli oması için heyecan kotamızı dolduruyoruz öncesinden:) yumurta kapıya sıkışınca da stresten heyecanı hissetmior oluyoruz muhtemelen. inş canım güzel haberler verirsin hepimizie.

hoşbulduk canım inşallah hamilesindir göğüslerimin üzerine yatamıyorum demişsin benimde ilk hamileliğimde öyleydi ben yüzüstü yatarak uyuyabilirim hatta ozamanlar hiç uyuyamıyordum :KK1: sende hamile olabilirsin canım

umarım canım ya. inş bende hamileyimdir..

X