Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

canım eşine güzel bi sürpriz yap testi patik içine koy onuda kutunun içine koy eşin gelince eline ver bakalım nolcakk çok heyecanlandım sanki ben eşime haber vericekmişim kadar çok

inşşaallahh canımm dualarım sizinle geçen akşam hepimiz için yasin okumuştum bu akşamda okuyacağım hem şükür için hemde sizler için...

Allah kabul etsin şimdidenn eğer okursan habet et 41 yasin listemizede ekleyelim ok mi?

ayyyyy canım yaaa...ne mutlu sana...çok sevindim en kısa zamanda kucağına da alırsın inşaallah...şu mübarek vakitte duamız o ki rabbim bizlere de en kısa zamanda bizede hayırlı evlatlar nasib etsin

bende çok güzel bir süpriz okumuştum bi yerde şu matruşka bebekleri varya iç içe giren onların içine test koyacaksın :)))

ay çok komik valla yaaa ama hamilesin sende bak görürsün çünkü bhcg salgılamıyor olsaydın testin diğer tarafında hiç bişey çıkmazdı canım o testin birazcık kafası karışmış okadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inşallaah sende öğleden sonra güzel haberlerle dönüceksin bize :Saruboceq:

canım sen demiştin geçen hatırlıyomusun yakutum bak sen hamişsin efnan demişti dersin diye:):):)
hayır olsun canım rüya tabirine baktım başbakan görmek işlerinin yoluna gideceğine istediğin şeye kavuşacağına delaletmiş:):):):

evet ya geldim sanada hatta yorum bilem yazdım okumadın heralde
ama valla katıla ktıla gülüyom ne o yaa testin halii valla uykusu gelmiş gibi çizginin
ama bak eğer bigin benimde başıma böyle bişi gelirse senden bilirim acayip güldü gülme komşuna gelir başına misali

ama olsun ben testi bundan sonra çifter çifter alıcammm bak bide ikisid aynı senin ki gibi çıkarmışşşşdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

he valllaaa tuttu bak hehehehe doktor mu olsam neyyy :teytey::teytey::teytey:

bende çok güzel bir süpriz okumuştum bi yerde şu matruşka bebekleri varya iç içe giren onların içine test koyacaksın :)))

evet bak buda çok hoş bi fikir

ay bende var o bebeklerden alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok sevindim bak şimdi ben öyle yapıyım bari süprizi tabi içine koyacak bide pozitif test lazım kaydirigubbakcemile3 eğer hamile olduğumu öğrenirsem öyle yapıcam ama aklıma yattı yani boshayallersmile

Canım ya ama yakutummm nıye bÖyle oldu bı baksana canım 454 e bı ya

Arkadaşalr hepinizden allah razı olsun iyi ki varsınız mutluluğumu paylaşıyor mutluluğuma mutluluk katıyorsunuzz çoookkk iyisinizzzz....hepinizi seviyorumm..
Mehtap bence sende kesin hamilesin eczaneci arkadaşım ona anlattım senin olayı hamiledir %90 dedi çünkü olmasaydı 2.çizgide hiçbişey olmazdı beyaz kalırdı dedi:):):) sen 2 buçukta ben 2 de alcaz tahlilleri bakalım :) benim hastane biraz uzak ben gelene kadar sen gelirsin:):):)

he valllaaa tuttu bak hehehehe doktor mu olsam neyyy :teytey::teytey::teytey:

evet bak buda çok hoş bi fikir

AYYY ÇOK HEYECANLANDIM YAA,sanki ben yapcakmışım gibi süprizi..(inşaallah o günleri de görürüz)kız yakutum eşin kendinden önce bize söylediğini duymasın,küsre sana

hadi bakalım herşey hazır tek test iki çizgili
kızlar isterken tam isteyelim sonra MEHTABIN TESTİ gibi olmasınnihayetinde o da çift dimi ama

BAKIN NE DıYECEM..DUALARIN KABUL OLDUĞU VAKıTLERDEYıZ.HADı ŞıMDı BıR DUA ZıNCıRı KURALIM NE DERSıNıZ..ıKıNDı VAKTıNE KADAR BıRER YASıN OKUYALIM BıRBıRıMıZ ıÇıN DUA EDELıM ıSıMLERı YADA BURADAK ııSıMLERıMıZı ANARAKyerimseniben...HAMıŞLERıMıZ ıÇıN DE EDELıM.BELKı KABUL OLDUĞU ANA DENK GELıR DE BERABERCE KABUL EDER RABBıM DUALARIMIZI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…