Kızzzlarrr eşimi aramadım akşam sürpriz yapcam testi göstercem yemekten sonra:):):) annemi aradım sevindi biyanda diyo okula nasıl gidiceksin hamile hamile ayyy naapcan şimdi falan dedi bir yandan sevindi biryandanda üzüldü:):):):):) bende valla bilmiyorum dedimm:):):) allah büyükk yok annemde uzak bana gelip bakamazda bakalım naapcazzz...
inşşaallahh canımm dualarım sizinle geçen akşam hepimiz için yasin okumuştum bu akşamda okuyacağım hem şükür için hemde sizler için...
inşşaallahh canımm dualarım sizinle geçen akşam hepimiz için yasin okumuştum bu akşamda okuyacağım hem şükür için hemde sizler için...
kızzzlarrr eşimi aramadım akşam sürpriz yapcam testi göstercem yemekten sonra:):):) annemi aradım sevindi biyanda diyo okula nasıl gidiceksin hamile hamile ayyy naapcan şimdi falan dedi bir yandan sevindi biryandanda üzüldü:):):):):) bende valla bilmiyorum dedimm:):):) allah büyükk yok annemde uzak bana gelip bakamazda bakalım naapcazzz...
efnan naber canım sessiz sedasız gelmişsin hiç görmedim ama gelir gelmez güzel haber aldın bak canım
bende benim testin resmini ekledim baka bilirsin dur bidaha ekleyeyimde sende gör bi güzel gül sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım sen demiştin geçen hatırlıyomusun yakutum bak sen hamişsin efnan demişti dersin diye:):):)ay valla şu cuma günü istanbulda sela ve ezan arası öokk güzel bi haber aldım allah hepimize böyle mübarek günlerde bebişimizin hayırlı haberini almamızı nasip etsin adına çok sevindi canımmm
yaaa bende recep tayyip i görmek istiyom rüyamda bi öğrencim vardı sbs ye hazırlanıyodu kızla bigün önceden görüştüm rüyamda recey tayyibi gördüm dedi sınavdan çıkınca sordum okadar sorudan sadece2 yanlış çıkarmış gerisi full şimdide sen bu adamda bi keramet mi var ne
aslında yüksek makamdakileri rüyada görmek güzel derler işte bu yüzden anladım
efnan naber canım sessiz sedasız gelmişsin hiç görmedim ama gelir gelmez güzel haber aldın bak canım
bende benim testin resmini ekledim baka bilirsin dur bidaha ekleyeyimde sende gör bi güzel gül sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım sen demiştin geçen hatırlıyomusun yakutum bak sen hamişsin efnan demişti dersin diye:):):)
hayır olsun canım rüya tabirine baktım başbakan görmek işlerinin yoluna gideceğine istediğin şeye kavuşacağına delaletmiş:):):):
bende çok güzel bir süpriz okumuştum bi yerde şu matruşka bebekleri varya iç içe giren onların içine test koyacaksın :)))
YAKUTUMMM----------------24 HAZıRAN TEBRıKLERRRR:dance::dance::Saruboceq: HAMıLE KALMAYI BEKLEYENLER :Saruboceq:
huysuzoğlum-------------- ?????????hihoyyyt
defesen-----------------------21 HAZıRANhihoyyyt
Melekzuzum---------------- 22 HAZıRAN hihoyyyt
kmehtap - ------------------22 haziranhihoyyyt
happines---------------------23 HAZıRANhihoyyyt
tusemm----------------------23 HAZıRANhihoyyyt
dejavu_one------------------24 HAZıRANhihoyyyt
ududub-----------------------24 HAZıRANhihoyyyt
asu20-------------------------25 HAZıRAN hihoyyyt
tırtılkurabiye ----------------26 HAZıRAN hihoyyyt
mzuhal-------------------------26 HAZıRANhihoyyyt
melisa87---------------- ---28 HAZıRAN hihoyyyt
Little angel------------------28 HAZıRANhihoyyyt
tenz----------------------------28 HAZıRANhihoyyyt
mzuhal-----------------------29 HAZıRAN
Love-honey------------------29 HAZıRAN hihoyyyt
bethesna---------------------30 HAZıRANhihoyyyt
aysena2004-----------------30 HAZıRANhihoyyyt
ymr el--------------------------1 TEMMUZhihoyyyt
edaeee-------------------------2 TEMMUZhihoyyyt
meleğim_yildiz---------------3 TEMMUZ hihoyyyt
miss_teacher ----------------4 TEMMUZhihoyyyt
nurrr------------------------------5 TEMMUZhihoyyyt
humeyraa----------------------7 TEMMUZhihoyyyt
candas--------------------------7 TEMMUZhihoyyyt
Sbr ----------------------------- 9 TEMMUZ hihoyyyt
afr-------------------------------10 TEMMUZhihoyyyt
eylem sevcan --------------10 TEMMUZhihoyyyt
reyyann-----------------------11 TEMMUZhihoyyyt
carmenn----------------------15 TEMMUZhihoyyyt
evhan -------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
leyuze ------------------------15 TEMMUZhihoyyyt
melisax------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
ebisen-------------------------18 TEMMUZhihoyyyt
gnl06---------------------------19 TEMMUZhihoyyyt
seabird67---------------------19 TEMMUZhihoyyyt
bsbirkin------------------------20 TEMMUZhihoyyyt
Bebeg------------------------- 22 TEMMUZhihoyyyt
masum_pisi06---------------22 TEMMUZhihoyyyt
miniCııK----------------------23 TEMMUZhihoyyyt
sweet_drop ------------------- 9 AĞUSTOS hihoyyyt
HAMıLE KALMAYI TEKRAR DENEMEK ıÇıN BEKLEYENLER hihoyyyt
efnanim ---------------- AĞUSTOS hihoyyyt
tosti----------------------AĞUSTOShihoyyyt
jbys---------------------- EN KISA ZAMANDA hihoyyyt
:CüvCüv: BEN ARTIK HAMıLEYıM DıYENLER :CüvCüv:
Manik ------------------------- 7 MAYIS ıLK HAMıŞıMıZZZZZZ TEBRıKLERRR :dance: :dance:
ceylinaz ---------------------- 10 MAYIS ıLK SÜPRıZıMıZ TEBRıKLERR :dance: :dance:
azrayağmur--------------------18 HAZıRAN ıLK ÜÇE GıREN SÜPRıZıMıZ TEBRıKLER:dance::dance:
bitanem16---------------------18 HAZıRAN ÇıFT SÜPRıZıMıZ TEBRıKLERRR:dance::dance:
masallal-------------------------18 HAZıRAN TEBRıKLERRR:dance::dance:
şüpheci--------------------------20 HAZıRAN:TEBRıKLERRR::::dance::dance:
as108760 ----------------- ----22 HAZıRAN TEBRıKLERRR :dance::dance:
ıNŞALLAH OLMUŞTUR
bende çok güzel bir süpriz okumuştum bi yerde şu matruşka bebekleri varya iç içe giren onların içine test koyacaksın :)))
Kızzzlarrr eşimi aramadım akşam sürpriz yapcam testi göstercem yemekten sonra:):):) annemi aradım sevindi biyanda diyo okula nasıl gidiceksin hamile hamile ayyy naapcan şimdi falan dedi bir yandan sevindi biryandanda üzüldü:):):):):) bende valla bilmiyorum dedimm:):):) allah büyükk yok annemde uzak bana gelip bakamazda bakalım naapcazzz...
he valllaaa tuttu bak hehehehe doktor mu olsam neyyy :teytey::teytey::teytey:
evet bak buda çok hoş bi fikir
canım dışarı fırlamışım::):):):):)canım ya ama yakutummm niye böyle oldu bi baksana canım 454 e bi ya
ay bende var o bebeklerden alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok sevindim bak şimdi ben öyle yapıyım bari süprizi tabi içine koyacak bide pozitif test lazım kaydirigubbakcemile3 eğer hamile olduğumu öğrenirsem öyle yapıcam ama aklıma yattı yani boshayallersmile
hadi bakalım herşey hazır tek test iki çizgili
kızlar isterken tam isteyelim sonra MEHTABIN TESTİ gibi olmasınnihayetinde o da çift dimi ama