Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

♥ Günaydın
gecenin
karanlığında
yolunu
kaybetmişlere
yol gösteren
kutup yıldızım
seher vakti
yapılan
ve kabul olunan dualarım
G Ü N A Y D I N....

kızlar ben sabah gittim hastaneye kan vermeye saa 14.30da alacam sonucu dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
neredeyse gitmeyecektim ama hadi niyetlendim dedim. Çok tuhaf dün sabahta bu sabahta sanki adet olacakmışım gibi sancılanıyorum ama bişe gelmiyor
gerçe demin wc ye gittim silince fark ettim kağıtta açık kahve bi akıntı ama yinede ümidi kesmedim inşallah gelmez kırmızılar işi şansa bırakmıyorum çalışmalara yinede ara vermiyorum dün akşam çalıştık belkide diyorum o yüzden akıntı gelmiştir

CANIM YA ELLERİNE KOLLARINA SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ DÜN İÇİN KUSURA BAKMA TATLIM YA BİZİMKİNİN UYKUSU GELİNE UYUMADAN Bİ ÇALIŞMA YAPALIM DEDİM ONDAN HEMEN ÇIKTIM BU ARADA GÜ NAY DINkaydirigubbakcemile3

kızlar şu meşhur idrar testimin resmini nihayet ekliyorum bide siz inceleye bilirsiniz

Eklentiler

• $idrar testi.jpg
    4,5 KB · Görüntüleme: 35
bugün adet günüm adet olacğım hissine kapılınca yapmadım bugünde bekleyeceğim

hadi bekle bugün ama yarın muhakkak yap inşallah gelmez kırmızılar ama unutma hamileykende belirtiler adet belirtilerine çok yakın oluyor benimde günüm 22 hazirandı 2 gün önce test yaptım sonuç yukarıda resimdeki gibi bişe anlamadık şaşırdık bugün kan verdim bakalım ne çıkacak

canım bu mübarek cuma gününde YÜCE ALLAHIM tün dualarını kabul etsin inşallah dün çok dua ettim senin için yine ederim şimdi

kızlar şu meşhur idrar testimin resmini nihayet ekliyorum bide siz inceleye bilirsiniz

ayyyy ayyy ayyyyy sabah sabah ilahi mehtoş güldürdün kız beni kızım bu ne böyle evrim geçirmiş senin test ya tarihte bir ilk kesin bu DİKEY ÇIKCAĞINA YATAY ÇIKMIŞ kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok sağolun kızlar ne güzel bi dostluk kurduk dualarımızı hiç esirgemiyoruz bir birimizde yüce rabbim inşallah duyar sesimizi

efnan henüz gelmemiş o görünce nasıl güler kim bilir
ben hala baktıkca gülüyorum
atmadım duruyor hala eğer gerçekten bebiş varsa güzel bi anı olur

evhancığım geçmişi okuyorum dejavu one dan haber yok demişsiniz o adet oldu yazmıştı burada
yakutumda bugün benim gibi kan tahlili yaptıracaktı

günaydın masum pisi naber nasıl gidiyor

ii cnm nasıl olsn dün geceden sonra aşkı memnudan sonraakannehir gözümü açtım elimi yüzümü yıkamadan sizi görmneye geldim nasılsınjz? hayırlı habaerler alırız inşl saat 2.30 bekliyorm 4gözle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

SALATI TEFRİCİYE 4444

EVHAN-------------------------------------
EFNAN-------------------------------------
KMEHTAP--------------------------------
MASUM PİSİ----------------------------
MELİSAX---------------------------------
LİTTLEANGEL---------------------------
REYANN-------------------------------------
SBR------------------------------------------

Son düzenleme:
bugün 3 kişidenmi haber bekliyoruz
ben kan aldırdım
yakutum ve little angelde aldırcaz demişlerdi

♥ Günaydın
gecenin
karanlığında
yolunu
kaybetmişlere
yol gösteren
kutup yıldızım
seher vakti
yapılan
ve kabul olunan dualarım
G Ü N A Y D I N....

ay ay ayyy döktürmüş yine benim arkidişş,çok severim böyle neşeli insanları yaaolumunekankayizsmile

olurmu tatlımm efnanla sabah görüştük eşini işe yollamış geri uyumaya gitti uykucu,bende şimdi camiden geldim oğluşumun dersnini dinlemeye gittim onu getirdim şimdi dersini verdi..e bugünde benim evlilik yıl dönümümm tatlımm 11.yılıma giriyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…