Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

evet bu sabah gittim verdim 14.30ta alacağım hayırlısıyla :Saruboceq:
benim meşhur testin resmini gördünmü ekledim şekerim bakta gül gül kop :bbo:

hadi inşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin bak hemen haber ver olur mu başkaları gibi merakta bırakma bizi valla eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3 yooooooo görmedim kız çok önemli bişey kaçırmışım valla sayfa kaçta

kızlar günaydınnnnnnnnn günayydıııııııınnnnnnnnnnnn canlarıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmm nasılsınız bakiyiim ben geldim eeeee sonunda bugün gezme falan yok arkadaşlar bütün gün burdayım gece kaynatmışsınız yine valla okumadım hepsini opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım sanada
g
ü
n
a
y
d
ı
n
ya sorma bayağa koptuk dün

hoşgeldin canım evet bunlar gece bi yandan aşkı memnu bi yandan kaynatmışlar bende hepsini okuyamadım hızlarına yetişilmiyor vallaha

hakkaten ya bir dizi daha bitti ben şimdi ne yaparıııımmmm kaydirigubbakcemile3 ne güzeldi yaa ben seviyordum onu çok firdevs hanımı falan kaydirigubbakcemile3 amaannnn napalım yaaa biri biter biri başlar.....

ne kaçtım şimdilik kızlar. kendinize iyi bakın. mehtap tahlil sonucunu kaç gibi yazarsın buraya? ona göre girip bakıcam bende meraklandım :Saruboceq:

487. sayfada yaptığım testin resmini ekledim
ondan önce 427. sayfada gece konuşmuştuk testi yapınca önceki hali daha bi tuhaftı evhan ve efnan vardı deliye dönmüştük hepimiz

487. sayfada yaptığım testin resmini ekledim
ondan önce 427. sayfada gece konuşmuştuk testi yapınca önceki hali daha bi tuhaftı evhan ve efnan vardı deliye dönmüştük hepimiz

kızzzz gördüm o ne öyle aşırı bhcg yüklemesinden dolayı test bile nasıl çizgi olucağını şaşırmış olmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inşallah hamilesindir canım tuhaf çıkmış yani gerçekten kanda belli olur şimdi canım hadi hayırlısı

KIZLAR BU ARADA HAYIRLI CUMALARINI OLSUN ıNŞALLAH BU MÜBAREK CUMA GÜNÜDE YÜCE ALLAHIM TÜM DUALARINIZI KABUL ETSıN ıNŞALLAH AMıNNNNNNNN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

KIZLAR BU ARADA HAYIRLI CUMALARINI OLSUN İNŞALLAH BU MÜBAREK CUMA GÜNÜDE YÜCE ALLAHIM TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH AMİNNNNNNNN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım amin inşallah :Saruboceq: sanada hayırlı cumalar canım allah hepimizin dualarını kabul etsin :Saruboceq:

Selam bayanlar benide kabul edin aranıza, topiğinizi okumaya başlıycam çok sayfa var uzun sürecek.
Bende bebek istiyorum, 2,5 yıllık evliyim eşimin askerliği sebebiyle bebek düşünmedik şimdi istiyoruz ama çok endişelerim var umutsuzum,eşim askere gitmeden önce niyetlenmiştik kist çıkınca hap kullanmak zorunda kaldım haliyle üç ay askıya aldık hapı bıraktıktan sonra iki ay korunmadık bu seferde eşim askere gitti:KK43: şimdi 40 gün oldu eşim geleli ve benim ikinci reglim korkuyorum bebeğim olmayacak diye.

Selam bayanlar benide kabul edin aranıza, topiğinizi okumaya başlıycam çok sayfa var uzun sürecek.
Bende bebek istiyorum, 2,5 yıllık evliyim eşimin askerliği sebebiyle bebek düşünmedik şimdi istiyoruz ama çok endişelerim var umutsuzum,eşim askere gitmeden önce niyetlenmiştik kist çıkınca hap kullanmak zorunda kaldım haliyle üç ay askıya aldık hapı bıraktıktan sonra iki ay korunmadık bu seferde eşim askere gitti:KK43: şimdi 40 gün oldu eşim geleli ve benim ikinci reglim korkuyorum bebeğim olmayacak diye.

aramıza hoşgeldin canım olur canım neden olmasın ki allahın izniyle olur hiç öyle düşünme adet tarihini yaz arkadaşlar eklesin listeye senide canım

selam bayanlar benide kabul edin aranıza, topiğinizi okumaya başlıycam çok sayfa var uzun sürecek.

canım ilk önce hoşgeldin aramıza okumana gerek yok zamanla tanırsın bizleri tanışırsın bizim kızlar çok iyidir obakımdan yorulma okumayla burda olduğun sürece daha rahat tanırsın yani ayrıca canım hiç korkma nasipse olur inşallah eşinin askerliği bitti sanırım bundan sonra daha rahat olursunuz tam gaz yani bizim değimimizle çalışmalar bu arada olman gereken adet tarihini verirmisin senide listeye ekleyeyim canım listemiz 454 de

ohhhh bal kaymak yok ama varmış gibi yapıcam kahvaltıyı canım saol bana bak yalnız ayrılamıyorum ki bunun başından kalkıp yapıyım kahvaltıyı kaydirigubbakcemile3 bu arada ateşimi ölçtüm sabah 37.1 çıktı canım bakalım akşam kaç çıkıcak bizde hiç boş geçirmiyoruz bu günleri hele eşim benden çok o meraklı kaydirigubbakcemile3 bakalım hayırlısı yaaa inşallah hep birlikte hamiş kalırızda sonrada senin bebiş nasıl benim bebiş şöyle muhabbeti yaparız ne güzel demi yaaa

X