canım şunu akşam koysana buraya hepbirlikte inceleyelim bi ya tarihte bir ilk yani kriminoloji laboratuara mı göndersek acaba bi inceleme yapsınlar bunu ancak o çözer bence:) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben geldim yine
evhan liste mükemmel görünüyo ellerine sağlık kaptın sen bu işi
sbr sen nasılsın? gezmeler bitti mi akşama yeni yer var mı?
kmehtap canım yaa bende okudum dün yaşadıklarımızı hala gülüom valla nasıl şansın varmış anlamadımki hadi bakalım bebişin seni şaşkına çevirdi ama bizede tecrübe oldu yaşadıkların
yakutummm sen nasılsın?
kızlar cvp yazın lütfen çıkıcam birazdan
iyim canım saol sen nasılsın valla yine var gezme birazdan çıkıcam o yüzden kaydirigubbakcemile3 annemde ben seni sokaktada doğurmadım aksine evde doğurum ama sen neden böyle oldun bilmem diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
k mehtap evhana katılıyorum bizde bi incelesek buraya koysanda resmini çeksende atmadıysan(attığını sanmıyorum tarihe adını yazaan test atılır mı:)):roflol::roflol:
Canım becerebİlŞmİyİm ya gerÇekten ya Şu lİste olayını
yok yok atmadım duruyor hatta sabah baktım o bütün pembe olan yer gitmiş yerine yatay çizgi gelmiş koyu ama rengi baya sabah çektim resim ekleyecektim iş yerindeyim şu an malesef usb kablo evde kalmış ama bu akşam nete girme şansım olmazsa yarın kesin eklerim bide siz inceleyin keşke dün akşamda resim çekseydim önceki ve sonraki hali :)) hahahah hala kahkaha atıyorum
yok yok atmadım duruyor hatta sabah baktım o bütün pembe olan yer gitmiş yerine yatay çizgi gelmiş koyu ama rengi baya sabah çektim resim ekleyecektim iş yerindeyim şu an malesef usb kablo evde kalmış ama bu akşam nete girme şansım olmazsa yarın kesin eklerim bide siz inceleyin keşke dün akşamda resim çekseydim önceki ve sonraki hali :)) hahahah hala kahkaha atıyorum
saolun kızlar merak etmiştim çok bizim ilk ilişkiden 8 gün geçtide ama bekliyim diyorum sonra hüsrana uğramak istemiyorum
eee harbi annen seni sokakta doğurmadıysa niye geziyon bukadar bak anlamadım
hadi bakalım nesılsa enişte bigün yeter artık otur yerine der sana (desede kalsan armızda artık bian önce) eniştenin tel nosunu alayım bi zahmet
kızlar ben geldim nasılsınız
:roflol::roflol::roflol: napıyım canım yaaa huyum kurusun duramıyorum evde dün gece ben 00:00 de geldim kociş beni bekliyor düşün yani tam tersi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu gecede öyle olucak sanırım bakalım ne zaman yeter dicek adam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse ben kaçtım sende yeni gelmiştin tam sohbet edicektik ama yarın inşallah canım görüşmek üzere bayanssulusmile opuyorumnanaktan