Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

k mehtap evhana katılıyorum bizde bi incelesek buraya koysanda resmini çeksende atmadıysan(attığını sanmıyorum tarihe adını yazaan test atılır mı:)):roflol::roflol:

iyim canım saol sen nasılsın valla yine var gezme birazdan çıkıcam o yüzden kaydirigubbakcemile3 annemde ben seni sokaktada doğurmadım aksine evde doğurum ama sen neden böyle oldun bilmem diyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Erken dÖllendıyse Çıkıyo ama geÇ dÖllendıyse Çıkmıyo canım ya

eee harbi annen seni sokakta doğurmadıysa niye geziyon bukadar bak anlamadım
hadi bakalım nesılsa enişte bigün yeter artık otur yerine der sana (desede kalsan armızda artık bian önce) eniştenin tel nosunu alayım bi zahmet

k mehtap evhana katılıyorum bizde bi incelesek buraya koysanda resmini çeksende atmadıysan(attığını sanmıyorum tarihe adını yazaan test atılır mı:)):roflol::roflol:

yok yok atmadım duruyor hatta sabah baktım o bütün pembe olan yer gitmiş yerine yatay çizgi gelmiş koyu ama rengi baya sabah çektim resim ekleyecektim iş yerindeyim şu an malesef usb kablo evde kalmış ama bu akşam nete girme şansım olmazsa yarın kesin eklerim bide siz inceleyin keşke dün akşamda resim çekseydim önceki ve sonraki hali :)) hahahah hala kahkaha atıyorum

saolun kızlar merak etmiştim çok bizim ilk ilişkiden 8 gün geçtide ama bekliyim diyorum sonra hüsrana uğramak istemiyorum

ama valla komik yaa
peki kutunun üzerinde resimlerle bi alakası var mı yada açıklama varmı hangi hallerde test hatalı
ilk ve sondur heralde senin başına gelen aynı marka alma bakalım bidaha bizimde aklımızda olsun test akırken çifter çifter alalım

sen yhamilesin ya yani sabah baktığında çift cizgimiydi:uhm::uhm::uhm::uhm:

saolun kızlar merak etmiştim çok bizim ilk ilişkiden 8 gün geçtide ama bekliyim diyorum sonra hüsrana uğramak istemiyorum

canım senin beklenen adet gününü verde bende hesaplayayaım yumurtlama gününü tam olarak öğrendim nasul olduğunu

oooo toplanmışsınız yine bende tekrar çıkıcam ama bi 2 dk gelip bakayım dedim nasılsınız diye merak ettim

:roflol::roflol::roflol: napıyım canım yaaa huyum kurusun duramıyorum evde dün gece ben 00:00 de geldim kociş beni bekliyor düşün yani tam tersi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu gecede öyle olucak sanırım bakalım ne zaman yeter dicek adam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse ben kaçtım sende yeni gelmiştin tam sohbet edicektik ama yarın inşallah canım görüşmek üzere bayanssulusmile opuyorumnanaktan

kızlar ben geldim nasılsınız

hoş geldin gönülüm iyiyiz sen nasılsın bene yeni girdim ama daha önce girdim çıktık kocişle yemek yedik markete gittik yeni geldim sen napıyosun bugün çalışmalar başlıcaksın heralde bak gününü bilem biliorum

kocişin canını sıkmadan biter gezmeler inşallah
neyse kocişe söylede bari akşam senin gelmene bide çayını kahveni hazır etsin
kız benim kociş saçımı başımı yolar maşallah senin kocişe

canım benim normalde 28 günde bir olurdu ama bu ay 8 gün gecikti nasıl hesaplicaz 9 haziranda olmuştum canım sen hesapla işte görüşrüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…