Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

kızlar bendede 4 gündür falan acayip gaz var resmen sanki rahimde taş varmış gibi 2günde tuvalete çıkamadım kabız olmuşum
bugünde ikidebir sanki akıntım varmış gibi bi ıslaklık hissediyorum otururken wc ye gidiyorum bişe yok
kızlar dua edin bu gece bana bol bol yarın test pozitif çıksın
,
valla ne yalan söyleyeyim yazdıklarının çoğunu okudum, bence de hamilesin sen. kabızlık da var diorsun. günün de geçtiş bildiğim kadarıyla, öyle değil mi?inşallahhh hamilesindir.:Saruboceq:

bilmem hissettiö sadece cnm bende kız bebeklerine bayılıyorum tabiki sağlıklı olsun cinsiyet fark etmez ama gözm hep kız bebeklerinde ama erkek ismimiz hazır kız isteyen ben kız ismi beğenmiorm bi türlü hoş sanki olduda ismi kaldı :KK70:

gerçe kız erkek fark etmez yeterki sağlıklı olsun ama benim favorim kız bebeği bayılıyorum onların değişik değişik süslü giyimlerine nazlarına konuşmalarına

inşallah canım ya bende en az senin kadar merak ediyorum sanki kendimmiş gibi şu yarın olsada sen test yaptırsa bide pozitif çıksa burda bayram olacak vallaha inşaallah ALLAH gönlüne göre verir canım benim ya dualarım seninle haydi kızlar hep beraber dua edelim mehatabımıza yarın pozitif çıksın diye

iş çıkışı açık ezcane buldum test aldım yine dayanamadım aslında cumaya kadar beklemek istiyordum ama test bi acayip oldu ya ilk çizgi kontrol çizgisi yani belirgin ama çok koyu değil ondan sonraki yerde baya pes pembe yani ikinci çizgi yokta o bölüm olduğu gibi pembe
bi anlam veremedim vallaha anlamadım

bi şey söylicem sana mehtapcım valla ne yalan söyliyim bende bişey anlamadım kaydirigubbakcemile3 hatta hiç bişey anlamadım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selamm kızlarr ben gelddiimmm...mehtap sen halen test yapmadınmı iyi sabrediyorsun canım vallahiii:):):)

yakutummmm nasılsın meraktayız vallaha ne oldu senin son durum varmı bi gelişmeseninde bugün dü en son olman gereken zaman inşallah görmemişindir kırmızıları canım ya hadi mutlu bi haber ver bizlere

manikkkkkkk hoşgeldin canım nasılsın mide bulantıların nasıl devam mı aynı şekilde canım

selamm kızlarr ben gelddiimmm...mehtap sen halen test yapmadınmı iyi sabrediyorsun canım vallahiii:):):)

selam canım hoşgeldin bak kızları gülmekten kırığ geçiriyorum benim meşhur test maceramı sende oku 420. yada 427. sayfada falan dün gece koptuk deli olduk evhan ve efnam vardı sinir oldum daha evde test yapmam yarın sabah kanda baktıracağım

canım mehtap sen hamilemsin yanımda arkadşım var evli çocuğu var oda diyorr...2. çizgi tarafınfa bir nokta bile olsa pembe de 2 çizgi tarafında birşey varsa hamişsin demekmiş canımmm hadi hayırlısıı..
ben yarın test yapcam arkadaşımda acele etme diyo hamileysen bile hemen çıkmaz üzülürsün diyo yarın test yapcam ordanda dr giderim

selam canım hoşgeldin bak kızları gülmekten kırığ geçiriyorum benim meşhur test maceramı sende oku 420. yada 427. sayfada falan dün gece koptuk deli olduk evhan ve efnam vardı sinir oldum daha evde test yapmam yarın sabah kanda baktıracağım

canım şunu akşam koysana buraya hepbirlikte inceleyelim bi ya tarihte bir ilk yani kriminoloji laboratuara mı göndersek acaba bi inceleme yapsınlar bunu ancak o çözer bence:) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar kan tahlilinde girilen şüpheli ilişkiden 14 gün sonra mı çıkıyor bhcg bilen var mı

Buyrun kızlar gülmekten kopun akşam konuştuklarımız
Mehtap: iş çıkışı açık ezcane buldum test aldım yine dayanamadım aslında cumaya kadar beklemek istiyordum ama test bi acayip oldu ya ilk çizgi kontrol çizgisi yani belirgin ama çok koyu değil ondan sonraki yerde baya pes pembe yani ikinci çizgi yokta o bölüm olduğu gibi pembe
bi anlam veremedim vallaha anlamadım
Evhan: Allah allah ya bak bende ŞaŞırdım Şımdı
Mehtap: test temi bi tuhaflık var benim idrardamı anlamadım :)
Evhan: Bende ınternette araŞtırıyorum Şımdı neden dıye
Mehtap: bende bakıyorum ama bişe bulamadım malesef
Efnan: kısss mehtap şansına nediyim valla resmen karnım ağrıdı bula bula seni mi buldu işe bak valla heralde pozitif demek oluyo testte örnekler yok mu kutunun üzerinde ona bak orda nasıl? canım bi bende bakayım netten bulursam söylerim
Mehtap: ay sorma ya bula bula terslik hep beni bulur hiç bir işimde rayında gitmez yok yok var bende bi tuhaflık eşimde merakta kaldı :) ver dedim pcyi bi internette araştırayım
Efnan: yoksa senin bhcg tavan mı yaptı Allahtan ellerin pembeleşmemiş
Mehtap: bende alman sitelerinde bakıyorum allah bilir sadece benim başıma gelmiştir ilk defa daha kimsede olmamıştır :)))
Evhan: kızlar google ye pozitif idrar tesi örnekleri yazın hemen çıkıyo ilk sırada yanında kadınlarklubu var zaten basın sizde örnekleri görün
Efnan: canım artık tarihte bir ilke imza attın helal sana ama valla kalbim pozitifte o yüzden öyle çıktı diyo çünkü hatalı testlerde kontrol çizgiside çıkmaz diğeride demedi deme bende baktım amam mehtabınkinde farklı hep canım acile git kan testiş yaptır mehtap canım bide senin testin markasını gir öyle atrama yap bizede ver adını bizde bakalım
Mehtap: markası Rapidan compact vallaha ben bişe bulamadım bu arada bir hamilelik belirtisi daha öğrendim hamilelikte vajinanın etrafı renk değiştire biliyormuş koyu oluyormuş
Efnan: mehtap baktımda bulamadım anladım senşnki ilk yada pozitif ondan merak etme yarın yine yap başka marka al bu sefer
Evhan: mehtapcım deli olcam şimdi bende bişey bulamadım ya belki vardır bir hayır inşallah hamilesindir de bebğin sana sürpriz yapar kan tahlilinde belki onu bekliyordur nedersin
Mehtap: neyse kızlar benim internet kopuyor ikidebir çok sağolun gerçekten hayırlara yoralım dua edin benim için hadi öptüm sizi iyi geceler kendinize iyi bakın

inşl kızlar cok sevincm adınıza kendim müjde almıs gibi meleklerinizin haberini alında bizede dua edin sizin dualrınız kabul sizde birer melek olucaksınız sonucta dimi:Saruboceq:

canım mehtap sen hamilemsin yanımda arkadşım var evli çocuğu var oda diyorr...2. çizgi tarafınfa bir nokta bile olsa pembe de 2 çizgi tarafında birşey varsa hamişsin demekmiş canımmm hadi hayırlısıı..
ben yarın test yapcam arkadaşımda acele etme diyo hamileysen bile hemen çıkmaz üzülürsün diyo yarın test yapcam ordanda dr giderim

arkadaşını öp benim yerime bikere daha ümitlendim :)))
bu arada sende benim gibi baya sabırlısın hadi yarın inşallah güzel haberler veririz

slm kızlar ben geldim yine
evhan liste mükemmel görünüyo ellerine sağlık kaptın sen bu işi
sbr sen nasılsın? gezmeler bitti mi akşama yeni yer var mı?
kmehtap canım yaa bende okudum dün yaşadıklarımızı hala gülüom valla nasıl şansın varmış anlamadımki hadi bakalım bebişin seni şaşkına çevirdi ama bizede tecrübe oldu yaşadıkların
yakutummm sen nasılsın?

X