,kızlar bendede 4 gündür falan acayip gaz var resmen sanki rahimde taş varmış gibi 2günde tuvalete çıkamadım kabız olmuşum
bugünde ikidebir sanki akıntım varmış gibi bi ıslaklık hissediyorum otururken wc ye gidiyorum bişe yok
kızlar dua edin bu gece bana bol bol yarın test pozitif çıksın
inşallah tutmuşturr canım :)) evhan, senin başka çocuğun var mıydı, yoksa bu ilk mi?
gerçe kız erkek fark etmez yeterki sağlıklı olsun ama benim favorim kız bebeği bayılıyorum onların değişik değişik süslü giyimlerine nazlarına konuşmalarına
iş çıkışı açık ezcane buldum test aldım yine dayanamadım aslında cumaya kadar beklemek istiyordum ama test bi acayip oldu ya ilk çizgi kontrol çizgisi yani belirgin ama çok koyu değil ondan sonraki yerde baya pes pembe yani ikinci çizgi yokta o bölüm olduğu gibi pembe
bi anlam veremedim vallaha anlamadım
selamm kızlarr ben gelddiimmm...mehtap sen halen test yapmadınmı iyi sabrediyorsun canım vallahiii:):):)
selamm kızlarr ben gelddiimmm...mehtap sen halen test yapmadınmı iyi sabrediyorsun canım vallahiii:):):)
selam canım hoşgeldin bak kızları gülmekten kırığ geçiriyorum benim meşhur test maceramı sende oku 420. yada 427. sayfada falan dün gece koptuk deli olduk evhan ve efnam vardı sinir oldum daha evde test yapmam yarın sabah kanda baktıracağım
Kızlar yarına İkİ hamİŞ mÜjdemİz olucak İnŞl
Kızlar yarına İkİ hamİŞ mÜjdemİz olucak İnŞl
canım mehtap sen hamilemsin yanımda arkadşım var evli çocuğu var oda diyorr...2. çizgi tarafınfa bir nokta bile olsa pembe de 2 çizgi tarafında birşey varsa hamişsin demekmiş canımmm hadi hayırlısıı..
ben yarın test yapcam arkadaşımda acele etme diyo hamileysen bile hemen çıkmaz üzülürsün diyo yarın test yapcam ordanda dr giderim