Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

ateş ölçümleri nasıl gidiyor kızlar ya bişi sorucam benim eğer bebiş tuttuysa internetten hesaplamama göre 2 hafta 1 günlük olmuş acaba belirtileri olabilirmi bende bugün aşırı bir gaz varda hiç böyle olmazdım bilmiyorumkismile

merhabalar... akşam ateşimi ölçmüştüm 37.2 çıkmıştı sabah kalktığımda ise 36.8 çıktı. ne şimdi bu? üfffbilmiyorumkismile

bende de aynısı var. netten hesapladığıma göre eğer tutmuşsa 3 haflalık benimkide. dehşet bi gaz problemim var benimde.

canım sbah yapılan ölçümleri dikkate almak gerekiyormuş tabi sen yinede akşamda ölç bence benimde dün sabah 35.9 mu neydi baya düşüktü akşam 37.4 çıkmıştı şaşırdım şimdi hem akşam hem sbah ölçüyorum

pek bişey yok canım ya aynı yeni bir hamiş haberimiz yok malesef bugün aslında bekliyoruz ama beklenen listemizde şuan;
melekzuzum
k.mehtap
happines
tusem
dejavuone
yakutummm
ududup
bakalım hangilerinden gelecek güzel haberler

bende öyle yapayım bari sabah akşam ölçerim. en az 37 mi olmalıymış? 36.8 kurtarmaz mı acababilmiyorumkismile

bende de aynısı var. netten hesapladığıma göre eğer tutmuşsa 3 haflalık benimkide. dehşet bi gaz problemim var benimde.

ay inşallah tutmuştur canım yaaaa bende evde yalnız olmama rağmen utanıyorum kendimden yani o derece :kedi::kedi: tuhaf bişey ya sanki böyle o esnada bi boşluk hissediyorum içimde

inşallah güzel haberlerle gelirler yaa boshayallersmile

bende öyle yapayım bari sabah akşam ölçerim. en az 37 mi olmalıymış? 36.8 kurtarmaz mı acababilmiyorumkismile

valla alt değer 36.9 mu ne yazmıştı efnanim yanlış hatırlamıyorsam sınır diye falan yazmıştı yani 37 ve üzeri olması gerekiyor herhalde canım

kızlar ya bendede aşırı gaz var deli olcam hiç böyle olmazdı hakikatten ne bu ya benimde tuttuysa 10 günlük

hayır bi şey yedim dokundu desem 2 haftadır böyleyim. karnım şiş. kendimden sıkıldım inan bende:kedi: anlamadım gitti inş belirtidir canım ikimizinki de. hoş karnımda ağrı vs yok belirti namına.

iyim saol sen nasılsın var mı bi gelişme benim kaçırdığım dün akşamdan beri giremedim de

sağol canım bi gelişme yok hala regl olmadım yarın sabah kan tahlili yaptıracağım
ama sen dün gece yoktun efnan ve evhan vardı ben test yaptım ne güldük uğraştık kızlarla
427. sayfada falan okuya bilirisinsırnaşık şey

kızlar bendede 4 gündür falan acayip gaz var resmen sanki rahimde taş varmış gibi 2günde tuvalete çıkamadım kabız olmuşum
bugünde ikidebir sanki akıntım varmış gibi bi ıslaklık hissediyorum otururken wc ye gidiyorum bişe yok
kızlar dua edin bu gece bana bol bol yarın test pozitif çıksın

gerçe kız erkek fark etmez yeterki sağlıklı olsun ama benim favorim kız bebeği bayılıyorum onların değişik değişik süslü giyimlerine nazlarına konuşmalarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…