ateş ölçümleri nasıl gidiyor kızlar ya bişi sorucam benim eğer bebiş tuttuysa internetten hesaplamama göre 2 hafta 1 günlük olmuş acaba belirtileri olabilirmi bende bugün aşırı bir gaz varda hiç böyle olmazdım bilmiyorumkismile
bende de aynısı var. netten hesapladığıma göre eğer tutmuşsa 3 haflalık benimkide. dehşet bi gaz problemim var benimde.
pek bişey yok canım ya aynı yeni bir hamiş haberimiz yok malesef bugün aslında bekliyoruz ama beklenen listemizde şuan;
melekzuzum
k.mehtap
happines
tusem
dejavuone
yakutummm
ududup
bakalım hangilerinden gelecek güzel haberler
ay inşallah tutmuştur canım yaaaa bende evde yalnız olmama rağmen utanıyorum kendimden yani o derece :kedi::kedi: tuhaf bişey ya sanki böyle o esnada bi boşluk hissediyorum içimde
bende öyle yapayım bari sabah akşam ölçerim. en az 37 mi olmalıymış? 36.8 kurtarmaz mı acababilmiyorumkismile
iyim saol sen nasılsın var mı bi gelişme benim kaçırdığım dün akşamdan beri giremedim de
niçin utanıyorsun ki cnm:uhm:
kızlar ya bendede aşırı gaz var deli olcam hiç böyle olmazdı hakikatten ne bu ya benimde tuttuysa 10 günlük
kızlar ya bendede aşırı gaz var deli olcam hiç böyle olmazdı hakikatten ne bu ya benimde tuttuysa 10 günlük
mehtapcım ümitlendirmek istemem ama hissediyorum hamilesin hemde kıızın olucak sölemedi deme:):):)