- 15 Haziran 2010
- 1.225
- 0
kızzlar benim soruma cevap yokmu aşk olsun yani arkadaşlarr
cnm hoşgeldin aramıza 5 günün kalmış ozaman sat hadi bakalım hayırlısı inş.belirtilerin filan yokmu hiç.
hoş buldum teşekkürler.arkadaşm yarın bekliyorum bakalm incirden mi ne bu ay çok kasıklarım ağrıdı.şu an da ara ara adet sancısı gibi sancı geliyo ama gidiyo tekrar..anlmadm
Kızlar haydİ akŞam ateŞ ÖlÇÜmÜ baŞlamıŞtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar haydİ akŞam ateŞ ÖlÇÜmÜ baŞlamıŞtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar haydİ akŞam ateŞ ÖlÇÜmÜ baŞlamıŞtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:merhabaa.s.herkese bende yeniyim burda.1 senelik evliyim.evliliğimin 2. ayında dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum.yaklaşık 5 aydır da tekrardan başladık çalışmalara.ama hala hamile kalamadım..:umursamaz:bu ay incir kürü kullandım bakalm nolcak:bbo:kimse yok mu yavvvv:uhm:
21.adetim sabah bitti,bende 22 akşamı yıkandım,sonrasında birlikteliğim oldu,ve 21 sabahından sonra kesinlikle hiç adetim devam etmedi sıfırdı yani,bende emin olmak için 22 sinde yıkanıp birlikte oldum eşimle,ve dün 23 yanigecesi kahverengi akıntım geldi,iç çamaşırımı deiştirdim çok azda ona aktı,sonrasında dahada bişi olmadı....ya ben şubel altına ilişki sonrası yastık koymuştum ne biliyim ondanmı diyorum hani geri gelme olayı filan ama bir gün geçemiş oluyo nerdeyse aradan anlamadımyani cnm o yüzden sizinle paylaşmak istedim..bilmiyorumkismile
inş adet olmassın cnm hepimizde o meşhur kasık ağrıları hep oluyo ama sonunda ya hamiş çıkan oluyo yada kırmızıları gören....ama inş,sen kırmızıları deilde bebişi görürsün.yerimseniben
efnanımm ordamısın tatlımm
evet canım geldim
başka topikte kızlarla yasin okuyoduk bayaadır girmedim ne yaptılar bi bakayım dedim onunda listesini bulamadım mesaj bıraktım bakalım nolcak
yasinmi okuyodun allah kabul etsin cnm benim,bende dünden beri eşime ayetel kürsi yi öğretiyorum..kızımda zaten kuran kursuna başladı sabahları gidiyo,bende işte en son yasinimi mezarlığa gittiğimde annemin başında okumuştum.bugün perşembe aslında bende okusam iyi olur ölmüşlerimiz için...:gitme:
evet canım geldim
başka topikte kızlarla yasin okuyoduk bayaadır girmedim ne yaptılar bi bakayım dedim onunda listesini bulamadım mesaj bıraktım bakalım nolcak
Kızlar yenİ lİstemİz 454 de haberİnİz olsun zuhalcİm senİde ekledİm bakabİlİrsİn canım lİsteye
canm benim adet tarhim yanlış olmuş benim günüm yarın yada diğer gün benim son adet tarihim 29 mayıstı.
tamam canım ozaman 26 olarak değiştireyimmi