Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

cnm hoşgeldin aramıza 5 günün kalmış ozaman sat hadi bakalım hayırlısı inş.belirtilerin filan yokmu hiç.

hoş buldum teşekkürler.arkadaşm yarın bekliyorum bakalm incirden mi ne bu ay çok kasıklarım ağrıdı.şu an da ara ara adet sancısı gibi sancı geliyo ama gidiyo tekrar..anlmadm

hoş buldum teşekkürler.arkadaşm yarın bekliyorum bakalm incirden mi ne bu ay çok kasıklarım ağrıdı.şu an da ara ara adet sancısı gibi sancı geliyo ama gidiyo tekrar..anlmadm

inş adet olmassın cnm hepimizde o meşhur kasık ağrıları hep oluyo ama sonunda ya hamiş çıkan oluyo yada kırmızıları gören....ama inş,sen kırmızıları deilde bebişi görürsün.yerimseniben

canım benim 36 çıktı ateşim

hoşgeldin canım aramıza

evet canım yaa bayaa erken yumurtlama içinde belki yinede rahim içinde atık kan falan kaldıysa ondan da olabilir
hani hamileyken kahve leke gelirde derlerya önceki adetten gelen eski kan diye o o labilir

evet yaaa o meşhur kasık ağrısı korunmama rağmen bendede var heralde bu topikte bulaşıcı bi hastalık oldu :roflol::roflol::roflol:

evet canım yaa bayaa erken yumurtlama içinde belki yinede rahim içinde atık kan falan kaldıysa ondan da olabilir
hani hamileyken kahve leke gelirde derlerya önceki adetten gelen eski kan diye o o labilir[/QUOTE]

artık bilmiyorum cnm ya ama daha devam etmedi hayırlısı bakalım,öyle ağrım filanda yok yani ii çok şükür a m a ç a l ı ş m a l a r a d e v a molumunekankayizsmile :roflol:

kızlar o meşhur kasık ağrımın nedeni belli oldu adet oluyorum adetim tam olarak gelmeden 3 gün önce lekem gelir şimdi baktım ondan mış demek ki

Kızlar yenı lıstemız 454 de haberınız olsun zuhalcım senıde ekledım bakabılırsın canım lısteye

Ya kızlar ben kendımı dınlemekten hasta oluyom vallaha orammı aĞrıyo burammı aĞrıyo gedımı yapıŞkan sıvı gÖĞÜslerım mı bÜyÜĞo offfffff bırı benı durdursuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet canım geldim
başka topikte kızlarla yasin okuyoduk bayaadır girmedim ne yaptılar bi bakayım dedim onunda listesini bulamadım mesaj bıraktım bakalım nolcak

yasinmi okuyodun allah kabul etsin cnm benim,bende dünden beri eşime ayetel kürsi yi öğretiyorum..kızımda zaten kuran kursuna başladı sabahları gidiyo,bende işte en son yasinimi mezarlığa gittiğimde annemin başında okumuştum.bugün perşembe aslında bende okusam iyi olur ölmüşlerimiz için...:gitme:

CANIM ŞİMDİDEN ALLAH KABULETSİN :Saruboceq: HEPİMİZ İÇİNDE OKU CANIM YA :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…