Siteye yeni gelenler ve hamile kalmayı bekleyenler yeni hayatımıza beraber başlayalım

HoŞgeldın gÖnÜlcÜm bıttımı ÜtÜler maŞallah hamarat senı bu gÜn sana aŞk dolu geceler dılıyorum canım

kakaha atmamak elde değil canım ama ben bile meraklanırken nolcak sonuç diye sen iyi durdun kırmızılar yok dimi daha

Bİraz ya ama sonunda becerdİm İŞte

şimdi yeni liste kaçıncı sayfada

canım benim normalde 28 günde bir olurdu ama bu ay 8 gün gecikti nasıl hesaplicaz 9 haziranda olmuştum canım sen hesapla işte görüşrüz

canım valla net bi gün olmalı ama 28 e göre hesaplarsak7 temmuz beklenen adet tarihin 19 ile 24 haziran arası yumurtlama tarihin

Kızlar haydı akŞam ateŞ ÖlÇÜmÜ baŞlamıŞtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar haydı akŞam ateŞ ÖlÇÜmÜ baŞlamıŞtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar haydı akŞam ateŞ ÖlÇÜmÜ baŞlamıŞtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kutudaki resimlerle alakası bile yok uzaktan yakından alakasız

slm kızzlar arkadaştaydım geldim evime ne var ne yok bakalım.

ohh bizim topik gezmeciler toipği olsa daha iyii di valla biz iyiiz canım sen nasılsın sabah bi soru sormuşun fikrimi söyleyeyim yumurtlama olabilir neye döllenme olabilir
beklenen adet tarihini ver seninde bakım yumurtlaman ne zaman
ve bu kahve leken ytam olarak hangi gün geldi?

:merhabaa.s.herkese bende yeniyim burda.1 senelik evliyim.evliliğimin 2. ayında dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum.yaklaşık 5 aydır da tekrardan başladık çalışmalara.ama hala hamile kalamadım..:umursamaz:bu ay incir kürü kullandım bakalm nolcak:bbo:kimse yok mu yavvvv:uhm:

Son düzenleme:
:roflol:Kızlar benim ateşim 36.7 düşüyo yani ben anlamadım ya buugün başlıyomuş normalde yumurtlama dönemim ne olur akıl verin kızlar bana ya deliricem şimdi o olucak

21.adetim sabah bitti,bende 22 akşamı yıkandım,sonrasında birlikteliğim oldu,ve 21 sabahından sonra kesinlikle hiç adetim devam etmedi sıfırdı yani,bende emin olmak için 22 sinde yıkanıp birlikte oldum eşimle,ve dün 23 yanigecesi kahverengi akıntım geldi,iç çamaşırımı deiştirdim çok azda ona aktı,sonrasında dahada bişi olmadı....ya ben şubel altına ilişki sonrası yastık koymuştum ne biliyim ondanmı diyorum hani geri gelme olayı filan ama bir gün geçemiş oluyo nerdeyse aradan anlamadımyani cnm o yüzden sizinle paylaşmak istedim..bilmiyorumkismile

zuhalcim canım hoşgeldin aramıza öncelikle çok geçmiş olsun ilk burda çoğumuz düşük yaptık ilkinde şimdi çoğumuz tekrar deniyoruz umudunu kaybetme yani en son adet tarihini ver istersen senide listemize ekleyelim canım

:roflol:Kızlar benim ateşim 36.7 düşüyo yani ben anlamadım ya buugün başlıyomuş normalde yumurtlama dönemim ne olur akıl verin kızlar bana ya deliricem şimdi o olucak

evhancımmm başladınmı sende çalışmalara hayırlı olsun inş.olumunekankayizsmile

teşekkürler.29 mayıs sat

hoş geldin cnm aramıza inşl bu ay hayırlı haberler alırsın adetin hangi gün

cnm hoşgeldin aramıza 5 günün kalmış ozaman sat hadi bakalım hayırlısı inş.belirtilerin filan yokmu hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…