oooo toplanmışsınız yine bende tekrar çıkıcam ama bi 2 dk gelip bakayım dedim nasılsınız diye merak ettim
yok yok atmadım duruyor hatta sabah baktım o bütün pembe olan yer gitmiş yerine yatay çizgi gelmiş koyu ama rengi baya sabah çektim resim ekleyecektim iş yerindeyim şu an malesef usb kablo evde kalmış ama bu akşam nete girme şansım olmazsa yarın kesin eklerim bide siz inceleyin keşke dün akşamda resim çekseydim önceki ve sonraki hali :)) hahahah hala kahkaha atıyorum
Bİraz ya ama sonunda becerdİm İŞte
canım benim normalde 28 günde bir olurdu ama bu ay 8 gün gecikti nasıl hesaplicaz 9 haziranda olmuştum canım sen hesapla işte görüşrüz
ama valla komik yaa
peki kutunun üzerinde resimlerle bi alakası var mı yada açıklama varmı hangi hallerde test hatalı
ilk ve sondur heralde senin başına gelen aynı marka alma bakalım bidaha bizimde aklımızda olsun test akırken çifter çifter alalım
sen yhamilesin ya yani sabah baktığında çift cizgimiydi:uhm::uhm::uhm::uhm:
slm kızzlar arkadaştaydım geldim evime ne var ne yok bakalım.
ohh bizim topik gezmeciler toipği olsa daha iyii di valla biz iyiiz canım sen nasılsın sabah bi soru sormuşun fikrimi söyleyeyim yumurtlama olabilir neye döllenme olabilir
beklenen adet tarihini ver seninde bakım yumurtlaman ne zaman
ve bu kahve leken ytam olarak hangi gün geldi?
merhabaa.s.herkese bende yeniyim burda.1 senelik evliyim.evliliğimin 2. Ayında dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum.yaklaşık 5 aydır da tekrardan başladık çalışmalara.ama hala hamile kalamadım..:umursamaz:bu ay incir kürü kullandım bakalm nolcak:bbo:
:roflol:Kızlar benim ateşim 36.7 düşüyo yani ben anlamadım ya buugün başlıyomuş normalde yumurtlama dönemim ne olur akıl verin kızlar bana ya deliricem şimdi o olucak
zuhalcim canım hoşgeldin aramıza öncelikle çok geçmiş olsun ilk burda çoğumuz düşük yaptık ilkinde şimdi çoğumuz tekrar deniyoruz umudunu kaybetme yani en son adet tarihini ver istersen senide listemize ekleyelim canım
:merhabaa.s.herkese bende yeniyim burda.1 senelik evliyim.evliliğimin 2. ayında dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum.yaklaşık 5 aydır da tekrardan başladık çalışmalara.ama hala hamile kalamadım..:umursamaz:bu ay incir kürü kullandım bakalm nolcak:bbo:kimse yok mu yavvvv:uhm:
:merhabaa.s.herkese bende yeniyim burda.1 senelik evliyim.evliliğimin 2. ayında dış gebelik geçirdim ve ameliyat oldum.yaklaşık 5 aydır da tekrardan başladık çalışmalara.ama hala hamile kalamadım..:umursamaz:bu ay incir kürü kullandım bakalm nolcak:bbo:kimse yok mu yavvvv:uhm:
hoş geldin cnm aramıza inşl bu ay hayırlı haberler alırsın adetin hangi gün